GD GD BABY BABY~


Årets bästa låt? ♥ Älskar den verkligen.

Andra superbra låtar med GD:



G-Dragon, eller Kwon Ji-Yong som han egentligen heter är nog min favorita kpop artist ♥ Looove him! Han förtjänade verkligen att vinna "Album of the year" eftersom han gjort/skrivit nästan allt själv på sitt album. :)


28 november

Vid 1-2 så drar vi i familjen till Heron City för att se New Moon. :) Ja, igen. De andra har inte sett den, men jag följer gärna på. Får kanske tillochmed en helt annan syn på filmen nu.

Just ja, vi har redan börjat julpynta lite! Det är ju bara för mysigt. Längtar tills jul ännu mer nu. Måste bara börja köpa julklappar, fast jag vet knappt vad jag ska köpa till alla, så det.. blir nog inte så lätt.

Jaja, ska nog byta om igen nu och sen får jag hitta på något att göra. :)

gratis bio

Jag har varit medlem på sidan i ca ett år, och har fått hem biobiljetter helt gratis, och nyss beställde jag också en 50kr presentkort till H&M. :) Det är superenkelt att tjäna poäng som man kan växla in till en biobiljett eller ett presentkort. Bli medlem genom att klicka på bilden nedan.


inspiration for everyone

SOME OF JAPANS LATEST FASHION
Valde ut ett par bilder som jag själv gillade, från de senaste mode tidningarna i Japan. Mer bilder kommer snart. :)

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic


どじょうび

Chacha.. nej jag skoja. xD Ska inte bli som krilleboi och co. Min data funkar nu. :D Sitter och lyssnar på älskade DBSK, det var ett tag sen, typ.
Igår var jag och såg New Moon, den var inte så bra som jag trodde den skulle va, hade för höga förväntningar. Men Jacob Black ägde helt enkelt filmen!
På en skala från 1-10 så får den nog.. 7. :) Den kunde ha varit roligare och mer spännande tycker jag, dessutom så var Edward rätt tråkig i den här filmen, han var bara gullig när han log.. hahaha.

Ibland vill jag bara glömma, ibland vill jag bara minnas allt!..

caught in a bad romance

Dagens låt: IU - Marshmallow


Regn, regn och regn. Var är snön? Det är ju liksom snart December! Inte för att jag gillar snö eller kyla, vill ha vår. :(  Imorse när jag vakna så var jag helt borta, yr och så. När jag kom till skolan så fick jag så ont i magen att jag inte visste vad jag skulle göra. Men var ju tvungen att göra japanska provet, jag satt och skakade för jag mådde så konstigt. Fick iallafall MVG :) wooho! Gick hem sen vid lunch, och nu sitter jag här helt uttråkad och vill typ bara sova. Så.. sayoonara.

someone new

Jag har inte kännt mig såhär uttråkad på länge. Det är lördag, det regnar ute, varken tv:n eller datan funkar i mitt rum och jag har absolut inget att göra. Tänkte gå på en promenad men jag ångrade mig när jag kollade ut ur fönstret. Helt mörkt och blött ute. Jag gillar inte Sverige. Vill till Japan nu nu nu. Nåja, tänker kolla lite på youtube nu. :)


you are my crazy love

 

Jag kan inte se bra ut på bilder alltså.. mission impossible! Haha :)
Just ja, datan har krachat, jag har alltid sådan tur. :D not. Aja, hoppas det löser sig.

you just don't know what's on

Dagens humör: trött.
Dagens mående: helt okej.
Dagens borde: sova mycket.
Dagens frisyr: utsläppt, plattat.
Dagens klädsel: svarta jeans, vitt linne och mörk kofta.
Dagens planer: inget speciellt.
Dagens vill ha: en smal kropp.
Dagens längtan: helg! :)
Dagens fundering: sluta äta godis.
Dagens beroende: inget alls faktiskt.
Dagens låt: alla låtar rabih sjungt!
Dagens bästa: japanskan och idrotten kanske. :)


no more cry

Idag har jag varit en aning duktig känner jag. Imorse hade jag utvecklingssamtal, det gick helt okej. På eftermiddagen hade jag matte prov som jag också tror gick bra. Efter skolan åkte jag och handlade lite kläder. Just nu tittar jag på Desperate Housewifes.. :) kul, kul.

Suttit och läst lite om dieter och sånt också (mest för att jag inte har mycket annat att göra just nu).. jag är verkligen dålig på att ta tag i att äta nyttigare och träna.. it's hard! Känner att jag verkligen behöver något som motiverar, även om jag försöker säga till mig själv att ta tag i det, så gör jag det inte. Help me?! Jag skulle vilja gå ner ett par kilon faktiskt. Velat det ett långt tag, men är precis på samma ställe fortfarande. Så där anorexia smal vill jag inte bli, bara så att jag trivs med mig själv. :)

Detta blev ett långt och säkert väldigt tråkigt inlägg för er, så ska sluta skriva här. Vi hörs, byebye! ♥

my name is x

Skolan borde.. försvinna eller något. Orkar verkligen inte!! Längtar till nästa lov redan. Längtar till och med tills studenten. Har nu japanska och matte läxa jag ska göra klart till imorgon, ska då ha matte prov. På morgonen har jag också utvecklingsamtal, tråkigt!! Så jag bore inte sitta här nu, nej. Ska istället börja plugga igen, sedan fortsätta fixa mina naglar. :) Byebye så länge. ♥

Tävling hos Foki


Innan jag lägger mig så tänkte jag bara meddela er läsare om att Foki har en tävling just nu, där man kan få välja en sak från Mihi.se som man kan vinna. :) Hoppas verkligen man vinner, skulle göra mig glad! :D Godnatt nu allihopa. ♥

dagens planer

Just nu sitter jag och lyssnar på KAT-TUN och väntar på att Jeanette ska bli klar med läxorna. När hon är klar så drar vi till Maxi, tänkte köpa ett par saker. Lägger vill in bild på det sen..
När jag kommer hem ska jag även ta en dusch, sen börja med japanska läxan. Efter det blir det nog att kolla lite på Heading To the Ground. :) Kanske till och med ser på film efter det.. måste ta vara på sista helgdagen, blä, snart skola igen! men et ska vi inte tänka på nu. Nu ska jag fixa mig också. Byebye ♥

smile

smile, though your heart is aching
smile, even though it's breaking.


Helg igen! Veckan har gått sjukt snabbt faktiskt. (Inget att klaga på direkt!) Alltså, jag har suttit och tänkt å en massa som jag kan blogga om, men nu när jag väl skriver så kommer jag inte på någonting. Får bli intressantare saker senare då, om jag kommer på något. ;)


Låten satte sig verkligen på hjärnan direkt.. Tiffany och Yoona ♥

happy halloween

Fast.. det är över nu va? Hoppas att ni hade det kul anyway. :) Själv har jag väll haft det sådär. Varit sjuk för det mesta.. åkte till stan i fredags och shoppade lite. Köpte ett par svarta ugs, ljusa jeans och ett halsband. Så det var nice. Imorgon börjar allvaret igen. Inte lika kul!
Nu ska jag gå och duscha, kanske skriver senare, eller imorgon. Ciao ♥

RSS 2.0