colors of the wind

Har valt individuella valen nu; spanska steg 2 och sång. Oh no, did I just confirm that? Jaja. Nu ska det sjungas! Och om ca en timma så drar jag till gymmet! Det var väll bara det jag hade att säga, sayounara, minna-san!~

Pocahontas - Färger i en vind

Lyssna och njut! ♥


harry potter


Jag älskar denna video. Team Malfoy! Jag vet inte varför.. men gillar alltid de "onda" i filmer och sånt.. liksom the bad boys. Låten är så bra också.. Linkin Park. ♥

På tal om Draco Malfoy, jag ska se Harry Potter And the Deatly Hallows part 1 ikväll! Äntligen, längtar! Skriver vad jag tyckte sen.
____

Igår var jag hemma hos Felicia, som råkar vara världens HP nörd, och firade hennes 17 årsdag. Det var trevligt!

personal taste

Jag har börjat kolla på en ny koreansk serie som kallas "Personal Taste". Är just nu på ep5 och måste säga att det är rätt bra! Början var lite seg för min del, men det brukar oftast vara så. Alla karaktärer är så bra på sina egna sätt. Lee Min Ho ♥Efter det att jag kollat på ett avsnitt till så ska jag plugga kulturhistoria.


intoxication

Fyyy *svärord* vad trött jag är just nu! Kunde inte alls sova inatt.. 3 timmar ungefär, kände mig inte alls pepp på skola, med en lektion på 2,5 timmar. Men det var helt okej för vi fick sitta vid datan och göra vad vi ville. Två inställda lektioner hade vi också så vi fick sluta extra tidigt.

Väl hemma så har jag och lillasyster tränat ihjäl oss! Dansat, promenerat, och gjort situps. Aktiva tjejer vi är (not really)! Så det ända jag egentligen vill göra just nu är att S O V A! Men jag har ingen skola imorn, förutom Linnéa's musikal (om vi nu ska gå på den?) så jag kan sova ut. <3 Livet är ju helt okej faktiskt. Skämt åsido.. nu ska jag sitta här vid skärmen en stund och sen läsa lite ur min bok, och sen; sova!


勉強しましょう!

Rubriken säger "nu pluggar vi!" Ja, om ni trodde ni hade mycket plugg.. så tänk igen. Det här är vad jag har de närmsta veckorna:

Engelska:
Läsa klart "Memoirs of a Geisha" och svara på frågor om boken.
Glosor och verb.

Svenska:

Läsa klart "Pilgrimsresan" och göra 5 loggar om boken.

Japanska:
Kanji prov och repitetion.

Matte:
Göra klart några tal.

Kulturhistoria Asien:
Läsa 3 kapitel och göra 3 häften.
Presentation + text.

Kulturhistoria Europa:
Göra en powerpoint om Musiken under renässansen i Frankrike.

Turism och resor:
Två häften att göra klart.

Så, let's study! Benkyō shimashō!

music in my soul ♪

Jag har bestämt mig. Jag ska köpa en keyboard, får bli en billig variant då, men jag ska ha en. Har velat kunna spela hur länge som helst. Nu kör jag!

Här har ni några låtar jag vill lära mig att spela. Väldigt vackra..


chinese food

Jag lovade ju bilder så här har ni dom. Det är från förra veckan då jag, Carro och Mirre åt på någon kinesisk restaurang. Jag åt soppan men jag provade en kyckling dumpling av min vän, det var faktiskt riktigt gott! Hoppas ni inte blir hungriga nu..


https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/655281/images/2010/blogg1_116168384.png

 

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/655281/images/2010/blogg3_116168515.png

 

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/655281/images/2010/blogg2_116168451.png


on the train

[Tidsinställt inlägg]

Sitter just nu på tåget på väg till köping, resan är 1tim och 10minuter. Mobilen och iPoden får underhålla mig! Jag är på väg dit för att träffa mormor, morfar och kusin. Hoppas det blir kul. C ya l8er!

november

Jag har massa bilder jag borde lägga upp i bloggen, men vet ni vad? Jag tror dom kommer i helgen!  Imorn åker jag till Köping, stannar där tills på fredag. Då bloggar jag mer, kan jag nästan lova.

Just nu sitter jag och studerar Hangul (한글), koreanska alltså! Tycker det är kul. :) Fast vi får höras i helgen, ciao!

RSS 2.0