tjugosjunde april

Jag orkar inte blogga så värst mycket, jag twittrar! Följ mig genom att klicka här.Jag gillar texten riktigt mycket. Lyssna bara!

Yeah, it's plain to see
That baby you're beautiful
And it's nothing wrong with you
It's me... I'm a freak
But thanks for lovin' me
Cause you're doing it perfectly


imorgonSka åka dit med min vän Mirre imorgon, kommer nog uppdatera genom min twitter som ni kan se i menyn åt vänster. Ska bli awesome! Godnatt. ♥


7 april

Igår: Åkte till stan med Mirre och gick runt, jag fick inte hem något men hon shoppade lite. Senare då så åkte vi em och åt på tasty, en klassiker.

Idag: Inte gjort så mycket idag, promenerat med familjen och sedan bakat chokladbollar med Jeanette. Har även lyckats göra ett par origami tranor! Be proud of me~.

Morgondagen är fortfarande oklar.
Föresten, den där videon jag lovade er har jag haft lite problem med, går inte att ladda upp :o ska försöka fixa det nu direkt! Bye~ ♥

5 april

3:a april: Jag fick veta att mitt favoritband TVXQ valt att ta en paus från sina aktiviteter som band.. it's very very sad. Men de ska hålla på med sina solo aktiviteter nu, så jag stöttar de fortfarande. Tror helt klart att de kommer tillbaka som band någon dag... annars så, blir jag deprimerad ;_;. Jag beställde även lite saker med dom, som ni kan se på bilden här under.Jeanette fixade även mina naglar fint, ska lägga upp en video på hennes blogg sen så får ni se.

4:e april: Vi i familjen åkte till syrrans pappa och åt middag och så, det var trevligt. :)

Idag: planerar att gå hem till Carro snart och hitta på lite saker.

ganguro make upJag tycker att hon gjorde ett bra försök till att se ut som en ganguro. ^^

"Ganguro, ガングロ, är en del av japanskt galmode. Ganguros kännetecknas av sin solbruna hud, bleka tuperade hår och mycket smink runt ögonenoch deras vita läppar. Under 90-talet var det populärt med platåskor, vitt pandasmink, mycket blekt hår och färgglada kläder. Ganguros dominerar gatorna i området Shibuya i Japan. Tjejerna inhandlar en stor del av sin garderob på varuhuset Shibuya 109." - wikipedia.


RSS 2.0