White Christmas


KAT-TUN's nya PV. Den är så fin!  Men de mimar så jävla dåligt i denna. XD

Söndag

Det är alltid lika tråkigt på söndagar.. först av allt så väcktes jag av telefonen vid 6, sen så väcktes jag igen vid 9! Åh, tack för det. :) Eftersom jag inte kunde somna om gick jag in på datan, kollade runt lite, så gick jag in på Lars myspace, då såg jag att han lagt min video på hans profil, så himla gulligt. :D Föresten så ligger jag bara 25 klick under 3:an på fameboost, så om ni klickar här nu så blir jag glad. Jag har ny bloggdesign också, inte fullt nöjd men ska ändra det senare.

Idolerna @ Heron City

Image and video hosting by TinyPic

Kolla vad rolig Jihde ser ut, och värsta sur Robin ser ut. XD
Orkar faktiskt inte skriva om hur det var så. Det var skit kul kort sagt!
Ni kan få se ett par videor som jag filmat, men det är verkligen skit dålig kvalité, men man hör ju.. haha.

Lars Eriksson - Rejected love, men ny text.


Johan Palm - Beautiful ones.


Johan Palm - Drugs don't work.


Lars Eriksson och Anna Berghendal - The Scientist.

Stackare..

Precis innan jag skulle hem från Heron City, och väntade på bussen, så hände något så sjukt hemskt. En liten flicka runt 5 år gammal blev påkörd av en bil! Hon bara flög, sa de som såg det, jag hörde bara henne skrika. Mamman typ ramla ihop och bara skrek och grät hysteriskt, alla andra sprang fram mot lilla flickan. Som tur var stod en ambulans precis vid ingången till Heron City. Flicka kunde inte röra armarna eller benen, antingen var hon väll förlamad eller så bröt hon både armar och ben. Så himla hemskt, tur att hon överlevde iallafall.

Iallafall, såg idolerna inne på Heron! Det var underbart. :) Lägger upp bilder och berättar mer om det snart.

Ris eller ros

Som kanske alla vet vid det här laget så har Johan fått lämna idol, bra eller dåligt? Jag tycker det är bra.. för då får jag se honom i Heron City imorn. XD Men idol lär inte vara lika underhållande utan honom. Eh, äntligen helg nu. Orkar inte skriva mer, är trött.

Tekitteln

Erhm.. ja det ordet har fastnat i mitt huvud, ända sen jag övade på några repliker med teater gruppen! :'D Jag kunde inte uttala det eftersom jag inte ens hade en aning om vad det var.. nu vet jag.Tack till alla som hjälpt mig att klicka! Ligger bra till nu. Kommer nog inte vinna, men iallafall få en idol bok. XD Justja, imorgon hoppas jag att Johan åker ut. Först och främst så är han är inte bättre än de som är kvar, okej, bättre än Robin är han! För det andra så vill jag att han ska uppträda på loser turnén på lördag. Vet ni vem som kommer och ska gå med mig? Jo, Lise. :D Glad jag blir. Jag lovar Lise, dissade inte dig med flit förra gången. *: Ska träffa Maria där också om jag minns rätt.. Nu ska jag inte döda er med mer text, ska återgå till att läsa min bok nu. Auf Wiedersehen.

HJÄLP MIG VINNA IDOL FINAL BILJETTER

Image and video hosting by TinyPic

Genom att klicka på bilden ovan, vänta i 5sek utan att klicka någonstans,
tills du kommer till Lars blogg.

Film maraton ikväll?

Jag har lust att kolla på ett antal filmer ikväll. Harry Potter filmerna, Pirates of the Carribean filmerna och Mean Girls. Kommer dock inte hinna med alla 8 filmer.. får väll se vad jag gör åt saken. :o BTW! Gissa vad jag fick idag? "När jag hör din röst/New Moon". Fatta vad glad jag är? :D Undra hur snabbt jag kommer att läsa ut den då. Ehh, fan vad kallt det är föresten. Fick en massa snö i håret idag i skolan, även fast jag sa till klart och tydligt att jag inte ville vara inbladad, och absolut inte få snö i mitt hår! Morr.. äh. Nej nu fick jag värsta minnesförlust och kommer inte alls på vad jag skulle skriva. Skriver väll det någon annan gång då..

24 November

Nu är det exakt en månad kvar till julafton! Fan vad skönt.. Mamma har redan börjat jul pynta lite, men det är bara mysigt. Vill baka pepparkakor nu ju. Får ta och göra det snart.. tror jag har mer julkänsla i är än förra året.. då snöade ju knappt! På tal om ingenting så vill jag bara tipsa er om Robert Pattinson! Mannen kan ju allt. Det är alltså han som spelar huvudrollen i Twilight. Han gör även egen musik.. sök upp honom på youtube så får ni se själva.

Image and video hosting by TinyPic

Jag ska föresten kanske jobba i cafét på uppcon nästa år i januari..

That's what you get

Nu är det sista idol tävlingen, och nu MÅSTE jag vinna helt enkelt!
Klicka här,
vänta i 5sek (utan att trycka någon annanstans)
så kommer ni till Lars blogg, och då är allt klart! Det är inte så komplicerat.

Losing my way

Can anybody out there hear me? 'Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me? 'Cause I can't seem to see myself...
There's gotta be a heaven somewhere, can you save me from this hell?
Can anybody out there feel me? 'Cause I can't seem to feel myself
-
Justin Timberlake

Mycket bra låt det där. Hade glömt bort hur bra Justin egentligen är, faktiskt. Idag har jag haft tråkigt, men det är ju söndag, söndagar brukar vara sega. Imorgon är det skola, igen.

Bite me

Idag har varit en rolig dag måste jag säga, tänker inte berätta allt men passade Jeanette och vi hade kul. XD Känner nu att jag måste dela med mig av en video jag nyss hittade, så besatt som jag är..



TWILIGHT

Image and video hosting by TinyPic















Så, nu har jag då sett Twilight. Den var helt enkelt underbar! Skulle absolut kunna se den igen. Dock var boken vädligt mycket bättre.. den var liksom mer detaljerad, och allt kom inte ens med i filmen.. men filmen var sjukt rolig. Trodde inte att den skulle vara det, faktiskt. Så fattar jag inte hur det kunde vara 15 årsgräns, borde kanske vara 11 årsgräns i sånnafall. Anledningen till att den "bara" fick 4,5/5 var för att boken var bättre, som sagt. Jag rekomenderar den starkt!

Decode



Har drogat låten i ett par dagar nu. Den är sjukt bra och Hayley är sjukt snygg! Om ca 20min ska vi åka in till Heron, filmen börjar 18.10. Innan det ska vi nog hinna med att klicka åt mig för att vinna biljetterna till idol genom Media Markts alla datorer.. XD Det gjorde jag och Mirre i förrigår också. Ser verkligen fram emot filmen, berättar vad jag tyckte om den och så sen. Den kommer nog absolut inte vara bättrre än boken eftersom att det står så mycket och detaljer där som inte går att vara med i filmen. Det var btw rätt så lugnt och skönt i skolan idag.. två timmars hemkunskap; jätte god mat gjorde vi!, två timmars SO; där vi kollade på en film om första världskriget och två timmars NO; där vi snacka mycket om kemiska reaktioner och sådant.. vi snacka även om hur vi ska skulle nå de högre betygen osv. Nu är det äntligen helg iallafall!

Time's been replaced by a countdown



Sitter och lyssnar på min älskade Miyavi.. undrar när det blir nästa gång vi ses, ses och ses, när jag får se honom iallafall.. hoppas inte det är allför långt kvar.. Ge låten en chans, den är inte alls omöjlig, jag älskar den iallafall. Helt underbar. Precis som han själv. Något vettigare har jag inte att skriva om idag.

Elf Yourself

Klicka här så får ni se någon roligt!

Ni kan även göra era egna danser med era egna bilder när ni kollat klart på min.

18 November

Image and video hosting by TinyPic

402 poäng i gratis bio, vilket betyder EN GRATIS BIO BILJETT! Äntligen, måste jag säga. Har gått väldigt trögt för mig att få ihop de poängen, haha. Idag var jag föresten på studiebesök i botvids gymnasium, det var ganska tråkigt, men roligare än att ha lektioner i skolan iallafall. Måste göra om 4 frågor från SO provet tills på fredag, så jag får godkänt, så ska dra och göra det nu.

Twilight

Här sitter jag och nynnar till Tommy Heavenly6. "I fell in love with you.. lalalal.." dålig engelska som jag inte förstår mig på. Nu är det bestämt att jag, Carro och Mirre ska och kolla på Twilight på fredag. Världspremiär! Håller på att läsa boken just nu, den är riktigt bra, har hört så mycket om den också. Tack till alla ni som klickar åt mig i idol tävlingen, och tack till er som blivit medlem i alla gratis sidor jag länkat till. :) Nej, ska fortsätta läsa nu alltså..

Resultatet

Image and video hosting by TinyPic

Ser gott ut va?
Nej nu ska jag dra och kolla på hål i väggen.

Bakar kaka

Just nu så håller jag på att hjälpa mamma att baka kärlekskaka. :D Okej inte just nu, nu sitter jag ju här.. hahah. Kakan är i ugnen och jäser för tillfället. Längtar tills den är klar. *dregglar* Tack till allihop som hjälpt mig och klickat för att jag ska kunna vinna idol biljetter, men det kommer jag inte göra, ligger 7:a just nu så.. imorgon startar ju en ny tävling. Justja, har inte ens uppdaterat om vad jag gjort sen i torsdags, lol. I fredags efter skolan åkte jag iallafall med Carro till stan, vi letade efter Tokyo Stop, i regnet, som vi hittade efter ca 50 min. Då var det stängt. Snacka om besvikna vi blev! Haha, vi satte oss iallafall på Seven Eleven och åt och så, så gick vi runt lite. Vi gick och köpte B&J, chips och julmust till idol sedan också. Det var möööjsigt. Alice var lätt bäst i fredags! Synd att Robin E åkte, skulle varit Anna. Igår, vad gjorde jag igår? Ne det kommer jag inte ens ihåg. Nu ska jag fortsätta hjälpa till med bakningen!

Vill pierca mig, va!

Image and video hosting by TinyPic

Såhär skulle jag vilja pierca mig då, bara jag kunde.. men kanske kan?
Är det inte snyggt? :)

13 November

Jag kom precis hem efter ha varit på gymnasie mässan i Älvsjö. Det var väll intressant men det blev liksom tråkigt att bara gå runt i två timmar. Fick så himla mycket papper att jag inte vad jag ska göra av det! Ska slänga en hel del men de som intresserar mig, dvs om media, ska jag läsa. Nu så ska jag gå och läsa lite om ww1, sedan ska jag väll göra något annat tråkigt, hahah. Fan vad jag hatar det här regn vädret btw! Nu måste ju platta håret också, igen.

Det är just nu 41 dagar kvar till julafton, 49 dagar kvar till nyår och
126 dagar kvar till An Cafe konserten.

Bli medlem och få gratis prylar

First of all..
Klicka här så hjälper ni mig att vinna idol biljetter!

Image and video hosting by TinyPic

Om du, som jag, älskar att gå på bio så är det här den perfekta sidan för dig! Genom att bli medlem och värva andra vänner och göra gratis erbjudanden så kan du också få en gratis biobiljett! Hur bra som helst, klicka bara på bilden.

Image and video hosting by TinyPic
Ifall du älskar kläder så är det här en hemsida för dig! Genom att värva andra och göra gratis erbjudanden så kan även du få gratis presentkort! Vad väntar du på? Klicka på bilden och bli medlem!

Image and video hosting by TinyPic
På den här hemsidan kan du vinna både gratis biobiljetter och presentkort, skit bra ju! Bli medlem och värva dina vänner så får du också chans att få det helt gratis. Klicka på bilden för att bli medlem.

Image and video hosting by TinyPic
Om du bli medlem här så kan du få gratis smink/presentkort endast genom att värva andra och genom att göra gratis erbjudanden. Den finns även massa tävlingar där varje månad. Så vad väntar du på? Bli medlem genom att klicka på bilden och få sedan gratis smink.


Hey, I'm in the band!

Image and video hosting by TinyPic










Dessa band är det jag lyssnat mest på denna vecka.
Jag är meldem på lastfm.se, där kan man ta reda på sånt. Om ni också är medlemmar där, så lägg till mig; lastfm.se/user/gehen.
På tal om ingenting, imorgon så ska jag på någon gymnasiemässa i Älvsjö med skolan. Slipper ganska många lektioner. Jaaa.. ehm jo jag vill att ni fortsätter klicka på min bild i förra inlägget, tack!

FAMEBOOST

Tråkig dag.. varit i skolan, kommit hem och suttit vid datan och fixat mitt rum lite. Satte upp mina nya affischer och så. Kanske visar er sen när jag har lust. :) Just nu sitter jag och väntar på mamma som gör mat åt mig. Efter det ska jag väll antagligen kolla på någon film eller serie som vanligt. Det är btw bara 44 dagar kvar till julafton! Fan vad snabbt tiden går. Längtar som fan, hoppas bara inte det blir en fööör kall och lång vinter. o:



klicka på bilden och
hjälp mig vinna biljetter!

9 November

Har inte skrivit så mycket här i bloggen på sistone, har helt enkelt inte orkat eller haft något intressant att skriva om. Idag har jag iallafall bara varit hemma och så. Kollade på en film av Goro Miyazaki (Världsberömda Hayao Miyazaki's son) som heter "Tales from Earthsea", den var rätt bra. Igår kollade jag då på Hayao Miyazakis film "Kikis expressbud", den var inte lika bra, fast bra var den iallafall, hahaha. Kanske passar mer för yngre.. Har även börjat kolla på "Gachi Baka", en japansk drama som Carro tipsade om mig. Den är bra men påminner alldeles för mycket om "Gokusen", en annan japansk drama jag sett. Nog om det! Imorgon är det skola igen.. fan jag orkar inte, känns inte ens som om jag haft helg.. längtar till jullov! Baaara 6 veckor kvar. Försöker skriva en önskelista, för mamma vill det, men det går inte så bra. Nu ska jag inte plåga er med mer text.

Klicka HÄR för att hjälpa mig vinna biljetter till idolfinalen, sprid gärna länken åt mig också.
Men, ni kan inte börja klicka försen imorgon (Måndag, 10 nov)
kom ihåg att ni kan klicka igen när det gått ett dygn! :)

190309



Dessa söta små pojkar ska jag få se live 19 mars nästa år.
Jag kan inte längta mer! Lycka. <3

VADÅ SNYGG?!

Image and video hosting by TinyPic

Rösta på Johan, Lars, Kevin och Alice ikväll åt mig tack!
Har nämligen inga pengar i mobilen..

Baby, baby, baby

Faaan vad jag luktar pizza! Hahaha, åt nyss med Carro, Mirre och "Tilda" på tasty 7. Innan det så var vi och bowlade i Vårberg. Jag kom tvåa. :< Obaaama vann. Jag tror det är bra, om jag kan lita på de alla andra säger. Vi snackade ganska mycket om det i skolan också. Justja, jag fick iallafall G i matteprovet igen. Imorgon och på fredag har vi sovmorgon igen, fan vad jag är glaaad. Då kan man sova ut. Behöver sova just nu känner jag, haha. Jag vill btw JÄTTEGÄRNA att ni klickar på bilden på Lars i mitt förra inlägg, så gör det tack?

klickklickklick


Nu får ni fan börja klicka igen!

Maybe this is the end

First of all vill jag bara berätta att min blogg ser mycket bättre ut i Fire Fox än i Internet Explorer osv, det märkte jag idag, så nu vet ni det iallafall. Idag så åkte jag till stan med Carro, vi träffa på Lars, Peter Stormare och Robin E och hans flickvän. Det var nice! Sedan åkte vi rådmansgatan och gick runt där, åt på McDonalds osv. Efter det åkte vi tillbaka till t-centralen och gick runt. Men jag började må dåligt så vi åkte hem. På tunnelbanan satte sig en man bredvivd mig som verkligen stan kiss, det lukta så mycket att jag knappt ville andas, shit, stackarn.

Image and video hosting by TinyPic
"Omg, Elvis ska till Sverige!"

This moment could be forever

Tråkig daaag. Så jävla kallt! Har inte alls gjort mycket idag faktiskt, så detta lär inte bli ett så intressant inlägg kanske. ;) Satt nyss och gjorde matte, drack varm oboy och åt en macka. Det var mysigt. Jag är iallafall rätt så osäker över om jag ens kommer att klara matte provet, men vi får hoppas på att jag gör det iallafall.

Image and video hosting by TinyPic
Fint jag skriver, ellerhur? *ironi*

RSS 2.0