quote #2

"People laugh at me because I listen to "asian music"... well... I laugh at them because they don't!" - random.

tokyo here we come

Japan från 7:e april - 23:e april! (Kan ske ändringar)


Igår var jag då på föräldrarmöte, angåenge Japanresan. Vi skrev under att vi får följa med på resan osv. Vi fick den här blanketten som ni ser på bilden som vi ska fylla i och skicka för att ansöka om en värdfamilj. På baksidan av pappret måste vi skriva en hel sida om oss själva på JAPANSKA.. shit, hur ska det här gå.. äh det löser sig. :) LÄNGTAR!


memoirs of a geisha

Jag har sett filmen förut, men nu har jag fått i läxa att läsa den på engelska,
ska bli intressant att få läsa den!



Någon som läst och sett filmen.. vilken är bättre?


JYJ - The Beginning


JYJ comeback i Korea 12:e Oktober, jag är så himla glad och orkar inte vänta! ♥

De släpper även snart ett engelskt album där de medverkar med Kanye West och Timberland (lol) ska bli väldig intressant att höra.. hoppas det inte blir något rap? Haha.


kanji



Nu får ni faktiskt tänka på att jag kan Hiragana och Katakana också, och jag har bara tränat ett år på gymnasienivå. >< Så kan jag ju menadsbyggnaderna och en massa ord, osv osv. Långt ifrån allt i alla fall, har liksom två år till på gymnasiet kvar att lära mig, och jag tvekar på att jag kommer kunna tala flytande då, men man vet inte hur det blir efter resan? Haha ;)


school


Har en massa plugg, och jag absolut hatar det!! Jag blir så stressad och har lust att bara ge upp allt, men det kan jag ju inte.. börjar få en massa finnar i ansiktet igen bara pga stressen. "Bara två år kvar.."


bio ikväll

Ikväll så tänkte jag och Mirre gå på bio, vi vet inte diret vilken vi vill se, men det lutar mot "Going the Distance". Vi tänkte äta där i Heron också, blir väll kina mat.. mums! ^^

http://www.movielovers.se/blogg/wp-content/2010/08/going_the_distance.jpg

shoes

Jag som säger till mig själv att jag måste spara pengar.. men dessa var så fina, och mina uggs börjar bli trasiga, så de behövdes ju!


tokyo



Snart går även jag på Tokyo's gator.. längtar.


Poll

Tänkte testa något nytt för skojs skull!


Det gick inte att få den här "pollen" att stå i mitten.. haha.

let's talk kpop!

För länge sedan så postade jag mina favoritlåtar med G-Dragon (hittas under kategorin musik), min favoritmedlem ur Kpop gruppen Big Bang. Idag tänkte jag posta lite låtar från en annan medlem i den gruppen, alltså Tae Yang a.k.a SOL. Tae Yang är något för er som gillar r'n'b, helt ärligt är inte det min favorit genre, men koreansk hip hop och r'n'b är helt fantastiskt! ^^


quote #1

"Glöm nu inte att rösta med hjärtat! Och vi alla vet ju att det är rött och sitter åt vänster."

浜崎あゆみ

Måste vara min nya favoritbild på Ayumi Hamasaki.


Nyss kommit hem

..Från min klasskompis Louise's födelsedagsfest/pyjamas party. Det var riktigt mysigt!
Kan skriva mer om det och lägga upp bilder senare, nu vill jag duscha.


Min utklädnad; Louise ville att vi skulle representera ett visst land, någon idé från en maga vid namn Hetalia som hon älskar. Jag var då Kina.. ser lite mer japansk ute kanske? Observera att man inte ser pinnarna jag har i håret på den här bilden.


clap your hands



Nu gör jag som alla andra bloggare som gillar K-pop och lägger ut en 2NE1's nya låtar. Gillar verkligen denna! CL (ledaren, som är blond) är så himla fierce. ;) Haha.


popteen

Kollar igen senaste nummret av Popteen, finns jätte mycket fint.
Har lust att köpa senaste nummret av Popteen och ViVi om det finns kvar, vill även köpa lite japanskt godis, hoppas dom har allt som vi fick av de japanska studerna, det var så gott!

 


I have nothing..

if I don't have you! (8)


Jag vet att de inte är bäst på att uttala engelskan.. men det är faktiskt inte många i asien som kan det perfekt, men de sjunger fortfarande hur fint som helst. ♥ Favorit: 3:50.

JYJ- bestående av Jaejoong, Yoochun och Junsu från bandet TVXQ, som nu stoppat alla sina framtida aktiviteter, är mitt favoritband. ♥ JYJ har just nu skapat en "sub grupp" och framför sina egna låtar eller covers, men jag hoppas att få se hela bandet tillsammans snart igen.


students from japan

Det var verkligen roligare än vad jag trodde det skulle vara! :) Japanerna var så himla roliga och gulliga. Här är en bild från deras intressanta presentation.



Vi fick godis.


De ställde mer än gärna upp på bild, vet inte hur många bilder de tog på oss med sina mobiler alltså.. skulle gärna vilja se dom. :) Jag fick inte ens kort på hälften av eleverna.

Ursäkta censuren, jag såg så trött ut! Riktigt söta tjejer det där~

 

 



Så var det dags för dom att ge sig av.. :(
Stavfel.. ska ju stå "sayoonara" men hur som helst. Det var kul att både 1:orna, 2:orna och 3:orna fick tid att umgås också. Det var intressant att få veta mer om 3:orna's resa.


så kallt!

Godmorgon. :) Jag håller på att sminka mig, ska snart åka iväg till skolan. Idag ska vi nämligen få besök utav ca 20 studenter från Japan. Det ska bli kul att se vad vi ska få göra med dom idag då. Hoppas inte att Hisako sensei gör det alltför jobbigt för oss.. haha. Mer om det ikväll då, ska fortsätta det jag höll på med. See ya!

saturday

Dessa bilder togs igår,då jag och mina vänner firade min födelsedag i stan. Lite sent men bättre än aldrig. Vi hade det iallafall väldigt kul och det blev en del shopping också!

Urs.. jag är så ofotogenisk.


Yummiiee.. det är dock Carro's mat, inte min! Är inte så förtjust i sötsur sås.
https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/655281/images/2010/4213440834-copy_106077701.png

Sällskapet :)


mogu mogu

Är det någon av er som smakat drickorna från "Mogu Mogu"?



Jag har smakat denna som är på bilden med "Lychee" frukt, den är supergod! Inuti finns en massa gelebitar gjorda av kokosnötsmjölk som smakar som godis, dessa bitar är väldigt nyttiga läste jag nyss också. Jag har även prövat den med jordgubbsmak.. :)


bday is over

Tack till alla som grattat mig o.s.v, mycket kärlek till er.




Blev inte mycket bilder eftersom vi inte direkt firade så, tänkte gå ut och äta med mina närmaste vänner i helgen sen istället. Oh jo, tack för alla presenter också!


RSS 2.0