dag #5 - resan till japan

Dag 5 tog vi oss till Hakone, en mysig liten stad sydväst om Tokyo, känt för sina heta källor (onsen) och för den fina naturen. Vi spenderade en natt där på Hotel Okada. Bilderna jag lägger upp är säkert inte i tidsordning, jag kommer inte riktigt ihåg när vi gjorde allt, haha!


Precis framme i Hakone.
Åt lunch på ett fik, där jag åt någon macka med stark senap i som fick mig att må dåligt..
det var så konstigt för jag kände bara hur det brann i hela halsen (inte gott alltså).


Risfält! Så japanskt det kan bli.

Vi limmade ihop.. eh.. våra egna träbitar, filade lite och se blev det till en större fin träbit! Det var något speciellt för Hakone, sådär. Jag har ingen koll..

Vi kom till hotellet, en japan klädd i kimono hällde upp te till oss och gav oss godis, sen kollade hon vilka yukatas som skulle passa oss.

Fotbad med världens finaste utsikt.. satt där rätt länge och pratade med ett äldre par från Australien då de andra var i onsen.


På kvällen åt vi traditionell japansk mat.. inte riktigt något för mig.

Vi sjöng även karaoke! 

Avslutar dagen med den här bilden på Linnéa!

breaking dawn

Igår vad jag med familjen och kollade på Breaking Dawn! Den var faktiskt bättre än jag trott, det var bara små saker som man störde sig på (kanske för att man läst böckerna innan). Skulle lätt vilja se den igen!! Grät en massa också.. hahaha.

Ikväll så ska jag med och fira fina Felicia som blir 18 år imorgon! Det blir nog jätte trevligt. :)

you are a cinema

"you are.. a cinema.. i can watch you forever.." kan inte sluta lyssna på den här låten.Nej, tänkte bara säga det att jag inte dött efter att jag sett JYJ. Jag har bara inte känt för att blogga. Har även haft en massa annat för mig. Ska försöka (påminn mig?) bli bättre på att uppdatera dock.. måste ju berätta om resan och fortsätta lägga upp bilder från Japan.. haha.

off to berlin

Jag vet att jag varit jätte dålig med uppdatering igen, men nu är det såhär att jag åker till Berlin imorgon runt 06.30, ska vara där tills måndag så jag lär inte uppdatera nu heller. Kan fortfarande inte fatta att jag ska se JYJ. Har inte ens börjat packa, måste göra det nu!


Ska bl.a få höra denna vackra låt live..

this is halloween


Mitt misslyckade försök till att se lite läskig ut. Ser nog läskigare ut i vanliga fall, hahaha.

RSS 2.0