Home, sweet home

Så var man då äntligen hemma igen. Pontus följde med, och imorn ska vi på bio. Kanske blir bond filmen, om Pontus får bestämma då alltså. Jag ska köpa min iPod då också. Can't wait! Vi har suttit och kollat på Cops, Simpsons, 2½ men och på A shot at love with Tila Tequila, väldigt underhållande! Då och då har vi suttit här också, förstås. Sitter och dregglar över att par nya Miyavi bilder jag hittat, han ser så bra ut utan piercingarna. Anyways, ska nog dra och läsa "Ljudet av ditt hjärta" nu. Ligger på kapitel 15 eller 16, minns inte riktigt. Ganska långt för att ha läst i två dagar tycker jag. Nu slutar jag skriva.

TJUGOFEMTE DECEMBER

Så var julen över. Kul så länge det varade iallafall! Här har ni bilder på vad jag fick typ:

Image and video hosting by TinyPic
Två böcker, en skiva, 4 dvder, en mascara, en morgonrock, ett par pyjamasbyxor och pengar! Bra saker som jag hade önskat mig typ. :D Två skivor som mamma beställt har inte kommit än, och så har Lise beställt en Miyavi live dvd åt mig, men jag kommer betala den alltså. :3

Image and video hosting by TinyPic
Ser ni min snygga väg? :D Har inte fått upp alla affischer än, men en bra början.
Den stora affischen som det står "Miyavi" på fick jag av mammas kompis igår, TACK! Finare finns inte.

Image and video hosting by TinyPic
Den stora affischen längst ner fick jag med i TH dvdn, den är skit snygg. :D
Satte upp den och de två ovanför igår.

Min pappa ringde och sa att han typ ska komma över snart.. så här sent, haha. Menmen. Imorgon så åker jag föresten till köping, kommer stanna där ett tag.. :( Utan musik, internet eller nåt. Funkar ju inte att lägga i musik i min mobil längre så.. HUR SKA JAG ÖVERLEVA UTAN MUSIK TROR NI?! Ni får smsa/ringa iallafall. Pontus följer kanske med oss hem också. Så, nu ska jag sluta skriva. Hejdå!

I'm just a prisoner of love

Var i Skärholmen och så idag med Carro, köpte julklappar osv. Efteråt satt vi hemma hos mig och kollade på videos @ yt, sen kollade vi på Last Friends. Faaaan vad bra den serien är! Om 1 minuter är det jul. Nej NU är det jul GOD JUL! Har värsta jul känslan, redan.

Här får ni en lista jag hittade hos Agnes.

Sju låtar som ger mig gåshud:
  • Kagrra, - Satsuki
  • KAT-TUN - White X'mas
  • Miyavi - Hi no Hikari Sae Todokanai Kono Basho De
  • An Cafe - Snow Scene
  • Utada Hikaru - Prisoner of Love
  • Tokio Hotel - Vergessene Kinder
  • Paramore - Decode
Sex artister som får mitt hjärta att slå ett extra slag:
  • Miyavi
  • KAT-TUN
  • Tokio Hotel
  • Kagrra,
  • An Cafe
  • Lars Eriksson
Fem sångare/sångerskor som jag gillar:
  • Miyavi
  • Alla i KAT-TUN
  • Ayumi Hamasaki
  • Bill Kaulitz
  • Lars Eriksson
Fyra av mina favorit instrument:
  • Gitarr
  • Trummor
  • Piano
  • Keybord
Tre av mina favorit musikvideos:
  • KAT-TUN - White X'mas
  • AN Cafe - Ryusei Rocket
  • Paramore - Decode


Allt stämmer inte helt va, men på ett ungefär. Nej nu ska jag fortsätta kolla på Last Friends, sedan sova. Oyasumi!

Björn Gustafsson spelar WOW


The win alltså.

雅-miyavi- 「2008-12-01 PSC 10th Comment」


Världens underbaraste människa.. han ser tillochmed finare ut, utan piercingarna.

Eh har inte gjort någonting kul alls idag. Så har inget intressant att skriva om idag heller.
Julafton om 3 dagar, längtar väldigt mycket. :D

NITTONDE DECEMBER

Idag så har jag och Carro varit i stan. Vi gick runt en massa och så åt vi på kina restaurang. Godaste ever! Erhm.. när vi kom hem så försökte jag hjälpa henne lite med last.fm eftersom att hennes cpade, men nu funkare. :D Ni ville veta. Iallafall så är jag så jääävla trött just nu. Vill bara gå och lägga mig. Innan jag gör det ska jag kolla på den här videon igen:


Jag kan inte fatta det. Kan inte fatta att jag ska se An Cafe live om exakt 3 månader..

ABOUT HER I DON'T REALLY CARE

Image and video hosting by TinyPic

Hade tråkigt så gjorde ett litet.. Lars collage! Haha, de dagar jag träffat honom och så. Hitills har jag sett honom 8 olika dagar, men mer blir det, det kan jag lova! Hohohoh. Fan vad aktiv jag blivit här i bloggen. Men inget intressant skriver jag. Ska bättra mig när jag verkligen orkar. Nu vill jag bara ha jul och nytt år. 2009.. det låter så himla fräscht. Ointressant, ointressantare, jag!

「THIS IZ THE ORIGINAL SAMURAI STYLE」

Miyavi skrev på sin myspace att han gärna vill att hans fans hjälper honom att sprida den här länken, det är en trailer till hans nya dvd, och det är den första officiella videon som han själv lagt upp. Kolla på den så att den får fler views, och om du har ett konto på youtube så kan du gå in på hans profil och prenumenera på hans konto! Skulle vara skit schysst ifall ni kunde göra det. Haha aw, de filmar när han är på Gröna Lund och allt. :D MÅSTE HA DVD:N!

http://jp.youtube.com/watch?v=r4tWJyjQEpY

Q5: Nice place you went to?
Miyavi: Sweden

Så han gillar Sverige! Då måste han komma tillbaka nästa tour. ;D
Nu tror jag att jag ska spela spel med Ola, hahaha töntar vi är.

Jul lov

Äntligen så får man vila lite.. är ganska nöjd med mina betyg, men ska satsa högre nästa år. Sitter och lyssnar på den nya idol skivan som Millan så snällt skickade, taaack! Måste köpa den själv snart. Erhm, åh, snart jul afton! Bara EN vecka kvar. Helt otroligt så snabbt det går. Fixade färgen i bakgrunden så att den blev lite rödare och.. juligare. x] "You act like you neved had love.. and you want me to go without" .. sitter och lyssnar på härliga Lars. :D Han sjunger fan för bra. Nej nu blir det bara massa idol snack igen! Haha, de ska föresten ut på turné nu, och Johan ska tydligen vara med istället för Robin? Hoppas det är sant.. då ska jag nog gå och se dom. :) Det var väll allt.

I'm a survivor

Now that you are out of my life,  I'm so much better.
You thought that I'd be weak without ya, but I'm stronger.

I'm a survivor!
I'm not gonna give up!
I'm not gon' stop!
I'm gonna work harder!
I'm a survivor!
I'm gonna make it!
I will survive!
Keep on survivin!


"Lyssnar Emelie på r'n'b?!?!" Nej men låten har ett bra budskap liksom, så låter den bra också. Åh, sämst dag idag. Var på stads vandring med klassen och det är så himla tråkigt! Gick och pratade med Lise i telefonen i över en timma typ. Okej, jag sprang! Sprang efter alla andra, hahaha. Men vi hade riktigt kul i tunnelbanan efteråt.. jag har så roliga klasskompisar.. XD mer behöver jag inte säga.

Dagens låt


Jätte bra låt, jätte fin sångare.

Det var föresten ett halvår sedan som jag var på Tokio Hotel konsert i Dortmund, det var så jävla kul alltihop. Tiden går för jävla snabbt. Något sådant måste göras om!

Så var Idol slut

Ganska tragiskt, va. Nejmen det var verkligen jätte kul så länge det varade, men jag är helt hundra på att vi kommer höra mer från varje finalist. Inte varje kanske, men många utav dom. Kevin vann, äh han förtjänade det. Men det skulle Alice också göra, verkligen! Jag tycker iallafall att Lars var bäst i idol, men han ville ju som sagt inte vinna.. :) Han har ju redan börjat sälja slutsålda spelningar!

Här är några bilder jag tog i globen igår:

Image and video hosting by TinyPic
Nästan helt tomt. Vi blev rätt chokade när vi såg hur långt upp
vi skulle sitta, jag som är höjdrädd! Men man blev van. Vi var ju
ändå där i.. runt 4 timmar(?)

Image and video hosting by TinyPic
Nu var det fullsatt. Såg så fint ut. :D

Image and video hosting by TinyPic
När jag tog den här bilden stod vid nästan vid ståplatserna,
då gick alla andra finalisterna förbi oss, jag ropade på Johan
och han bara tog min hand. XD Det var under pausen.

Image and video hosting by TinyPic
Så var det slut. D:

Glad Lucia!

En dag för tidigt, jag vet. Men vi firade Lucia i skolan idag eftersom att vår musiklärare kommer att vara borta imorn. Kan inte säga att det blev en lyckad föreställning, det var ju vi nior som hade hand om det. Men jag var inte med.. kände mig för sjuk för det och så var jag inte klädd som man skulle. Jag gick mest runt och kollade när de tränade och uppträdde och så kollade jag även på de som bakade kakor åt oss, hahah. :D Det var väll mysigt ändå. Efter det så fick vi sluta, så Mirre, Ola och Gülden gick hem till mig och kollade på Saw 3, de hade sett den redan, menmen. Den var ganska.. äcklig. o: Mycket blod, hah. Så nu kommer lite bilder, alla är tagna med Ola's kamera men jag gjorde dom mindre osv.

Image and video hosting by TinyPic
Maria och Petra som kollar i kameran! ;p

Image and video hosting by TinyPic
Musikläraren Irene Baker.. lol.

Image and video hosting by TinyPic
Sara och jag.. Sara ser jätte söt och liten ut :D

Image and video hosting by TinyPic
>> fuck you.

Justja, Coldplay kommer till Sverige nästa sommar,
på Lise's och Ritva's födelsedag. Skulle så gärna vilja gå! O:

-

SKA LÅSA MIN BLOGG ETT TAG..

Bloody Tuesday

Jag är jätte oaktiv, jag vet. Men snart är skolan slut, längtar verkligen. Fick VG på min uppsats och jag tror att jag kommer få VG på senaste matte provet. :D Snackade också med en trevlig japan på stickam nyss, han frågade väldigt mycket om Sverige och så berättade han om Japan typ. XD
Nej jag måste sova nu, börjar bli förkyld.. igen.

Söndag

Idag har det hänt mycket.. först så vaknade jag ganska tidigt. Loggade in på datan sen och så och snackade med Lise, vi var inne på japanska stickam och DÄR händer det grejer. XD De tyckte att vi var kawaii swedish girls osv. Sen kom Mirre och vi pluggade och så ett tag. Efter det drog jag och mamma till Heron City, där såg vi VÄRLDENS konstigaste grabb. Han gick runt och sjöng opera hela tiden, helt ensam. Han sjöng så jääävla högt i en massa olika toner, alla bara stirrade på honom. Det var så sjukt kul! Han typ ställde sig och stirra rätt i väggen samtidigt som han sjöng, eller skrek eller vad man nu ska kalla det. Naja, vi gick och kollade på Twilight, igen, den var typ bättre den här gången än sist! I love it. Nej nu mår jag så dåligt att jag måste gå..

SISTA DAGEN IMORGON

Image and video hosting by TinyPic

Genom att klicka på bilden ovan, vänta i 5sek utan att klicka någonstans,
tills du kommer till Lars blogg.

Alice Svensson vidare!


Jag är bara så jävla glad över att Alice är vidare! Hon förtjänar det verkligen. Hon är tusen gånger bättre än Robin.. han förtjänar inte ens att ha gått så långt tycker jag.. höll ju på somna när han uppträdde typ. Kevin är ju nästan för bra, han klarar av allt! Hahaha, han lär ju vinna lätt! Ska nog ta och gå på finalen ändå, men tar sittplats. :)

Torsdag

Har suttit och läst jätte länge nu, är snart klar med boken, spännande! Längtar till att få se filmen. Det är självklart "när jag hör din röst" som jag skriver om.. borde börja skriva på mitt reportage nu, orkar inte, vill inte, men måste, ska! XD Har fått ett nytt läsar rekord också. Det är ju rätt kul! Nej nu måste jag dra mig härifrån.
Ännu ett onödigt inlägg.

Streetstyle

Jag har suttit och kollat igenom ett par street style sidor ett tag nu, medans jag satt och åt B&J Half Baked och lyssnade på Britney Spears.

Tänkte ta och visa er några av mina favorit stilar från de sidor jag kollade på idag då.

Japaner vs. Svenskar

Skriv gärna en kommentar om vilka du tycker såg bäst ut. :)
Måste också säga att det var svårt att få tag i killar med fin stil.. konstigt.

Image and video hosting by TinyPic VS. Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic VS. Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic VS. Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic VS. Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic VS. Image and video hosting by TinyPic

Svenska street style sidan.
Japanska sreet style sidan.

Tisdag

Jag har inte så mycket att berätta egentligen. Har bara tänkt på att jag kanske skulle börja fota mer och lägga upp här på bloggen.. det är bara det att min kamera blivit så konstig, den är inte alls lika bra längre! Ähh.. just det! Fick min bio biljett idag.  Blir kanske Twilight i helgen igen då. Just nu längtar jag till julen, och till nyår. :) Tack föresten till alla som klickar åt mig! Ligger tvåa just nu, men det är långt kvar till att ligga etta..

Idol

En tjej från Idol ringde mig nyss, hon var jätte trevlig! Hon frågade en massa frågor om evangemanget i Heron City, om vad jag tyckte och så. Det var kul. XD

"Nu ska jag fråga en massa saker så får du säga om du tror det är sant eller inte"
"Okej.. o:"
"Säljer Dustin Home heminredning?"
"Jaa"
"*skrattar*"
"Aha var det fel? XD"
"Jaa, hahah"

Nu tycker jag att ni ska klicka på bilden här under, vänta i 5 sekunder tills ni kommer till Lars blogg och sedan är allt klart. Då hjälper ni mig vinna final biljetter. Tack föresten till alla er som klickat tidigare, kom 3:a. :D

Image and video hosting by TinyPic















It's a cold and dark december

Fryser ihjäl här ju.. så är jag sugen på choklad. >> hahaha. Sitter och kollar igenom ett par bilddagböcker på folk som bott/bor i japan, svenskar alltså, herreguuuud, vill ju också dit! Helst nu tack. Jag och Carro har ju lovat varandra att vi ska dit tillsammans när vi tagit studenten, fett kul, nu har man nått att se fram emot.. 3 år fram. XD Sen så vill jag har lov nununu. Orkar inte en skoldag till, så jävla jobbigt och tråkigt.. nej nu måste jag fan träna. Skit intressant inlägg, jag vet.

RSS 2.0