sista plugget

Det känns skönt att veta att det är det sista plugget man har nu, men man måste ju också få det gjort! Tycker att jag suttit med japanskan hela dagen, jag. Lite knepigt med alla tal vi ska ha men det löser sig nog allt. Har försökt mig på analysen om kärnkraft är bra eller dåligt också, fått det till en sida men är ändå inte nöjd. Behövs mer fördelar. Jag som är för på debatten på onsdag?

Dessutom har jag kommit på en massa saker jag bör köpa innan vi åker på fredag, ska bli kul att se om man hinner det. Kommer vara så skönt när vi sitter på planet!

i'm not gonna teach him how to dance

Haft en väldigt rolig dag idag, faktiskt, med klassen. Fick en massa uppdrag av vår engelska lärare som vi var tvugna att utföra i stan, och vi fick bara prata engelska.. typ "ta kort när du skakar hand med en polis och kollar in i kameran" haha ja, massa sånt.
Måste även skylla på mina kära vänner (Felicia och Linnéa, känn er träffade) för att de fått mig att sitta här och lyssna på Glee låtar hela dan.


"You are the girl that I've been dreaming about, ever since I was a little girl" ....


rapture

Jordens undergång, var är du när jag behöver dig? Skoja, är ju så jävla pepp på inlämningarna innan resan och talen som måste tränas in..

http://30.media.tumblr.com/tumblr_llr9klOZ0u1qfzet6o1_500.gif

@ school

Tjatja bloggen. Jag sitter här och bloggar bara för att mina kompisar gör det, och bara för att vi är lite trötta på att plugga. (40min efter att ha varit i skolan). Pluggar om kärnkraftsverk, vi ska ha debatt om det 2 dagar innan vi åker till Japan, känns ju jätte bra.. ska krossa alla motargument, mohahah!!


I'm falling to pieces


I'm still alive but I'm barely breathing
Just praying to a God that I don't believe in
-
what am I supposed to do when the best part of me was always you, and
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok
-
They say that things happen for a reason
But no wise word's gonna stop the bleeding
'Cause she's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks no it don't break even
-
I'm still alive but the other one's leaving
'Cause when a heart breaks no it don't break even


Tog ut ett par meningar ur låten som jag älskar.. ♥

guess who's visiting sweden?

En glad nyhet idag i alla fall; Gackt kommer till Sverige den 9:e Augusti! Wow! Jag tycker det här är stort. Gackt är ju väldigt känd och jag har alltid kännt stor respekt för honom på grund av hans talang, även fast han inte direkt är min favorit artist. I'm so going! :)


pictures of japan

Nu fast om 2 veckor sitter jag på planet. 本当に興奮してcr: http://www.flickr.com/photos/giradoshttp://www.flickr.com/photos/shibuya246http://www.flickr.com/photos/samdoshi

 


http://www.flickr.com/photos/badokun


haha kolla den sista bilden jag la upp, den togs av bado-kun! min klass fattar. (y)

hit and run

Det här är bara för bra. Dom är tvillingbröder, snygga, blonda, konstiga.. kan det bli bättre? De ser ut att vara bröder till Lady Gaga, haha, men dom är så söta, can I keep them?! De fick en 12:a av Sverige! ♥

mr taxi taxi taxiI'm so fast! Mr taxi taxi taxi, sotou jeukushi jeukushi jeukushi~


tonari no totoro

Det är så himla fint väder! Det känns som det var hur länge sen som helst som det var såhär varmt! Man vill inte sitta i klassrummen helt enkelt, tur att vi har lärare som låter oss plugga ute också.  Det ända jag tänker på dock är japanresan. 24 dagar kvar. Jag är sjukt nervös och känner redan sån prestationsångest.. äh,  det blir kul ändå, hoppas alla kan följa med


ulzzang vs gyaru

Korean vs JapaneseMin personliga favorit är gyaru, (duh..^^) den stilen har jag ju gillat längst. Ulzzang är nog lättare att få till och det är mer naturligt, men det är väll de som är det lite coola med gyaru, det står ut och krävs lite extra jobb! Ja, ulzzang är ett koreansk ord och det betyder ungefär "best face" så det handlar och se så fin ut man kan, i ansiktet mer.. gyaru är från engelska ordet "girl" och det är ju lite det att dom försöker efterlikna the western style. Där krävs de att man ser bra och "gyaru" ut från topp till tå. Döm själva från bilden. ^^


best hime jtrance + japanresa

Japansk trance är nått av de bästa som finns! Om ni gillar trance så kan jag lova att ni kommer gilla de här låtarna. Mår verkligen bra av att lyssna på sån här musik!Och vet ni vad? JAG ÅKER TILL JAPAN OM 25 DAGAR! IT'S CONFIRMED! YATTAAA~ *spazz*


sjätte maj

Igår hade vi engelska nationella, hoppas att det gick bra! Har en massa prov och inlämningar just nu, det brukar ju vara så precis innan sommarlovet. Det är mindre än en månad kvar..

Om det blir Japan den 3:e Juni vågar jag inte ens svara på och jag vill inte ens tänka på det just nu. Vi har ett ganska avgörande möte på måndag om resan och då får vi se. Annars så vill jag bara ha sommar så man kan chillaaa i solen.

pjavl.jpg

Tog bilden med mobilen igår (därför den är så suddig) när jag satt med Carro, Felicia, Louise och Annika i kungsan och åt glass, efter skolan. Var fullt med människor där. ^^ Mysmys.

# gyaru

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/655281/images/2011/untitled-5_146354937.png
Favoritbilder just nu.. ^^


körsbärsblommans dag

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/655281/images/2011/heja_145809733.png

Ursäkta bilden på mig, haha! Men guud det är den godaste kakan jag någonsin ätit. Det är en japansk riskaka som jag köpte igår i kungsan, på körsbärsblommans dag. Det var jätte kul att se att det ver så mycket folk där, och blommorna var lika fina som varje år, men vädret var inte det bästa. Kallt och molnigt, lite regn också. Vi hade i alla fall kul, jag och Carro. Vi fick till och med gratis mat på vår nya favvo restaurang! Dumplings ♥


RSS 2.0