love » hope » faith » believe


Eehm.. inte den bästa bilden kan jag ju erkänna, var tvungen att kladda lite.. :D Ville iallafalla visa det fina halsbandet jag fick i ett brev av Lotta idag. Tack sååå mycket, jätte snällt verkligen! Det står Love, hope, faith och believe på den. Den kommer jag nog bära framöver~ Tappade bort mitt kamera halsband :( den ligger nog nånstans i huset.. haha, orkar inte leta bara. Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting, ciao.

i ♥ pandas


Så, vad har jag gjort idag då? Tog en dusch, träffade sedan Carro, vi gick ut och spelade badminton med Jeanette senare. Gick och köpte lite godis, gick sedan hem och pratade en stund. Hon gick hem vid halv 11, efter det så kollade jag på film med Ritva. "Nim och den hemliga ön" hette den. XD Inte direkt min favorit, men. Jag är dålig på att blogga.. sorry. Åh, glömde nämna att jag fick en jätte söt drömfångare av Carro, men är rädd att den ska fånga alla mina dagdrömmar.. haha. :D

stop and think

Think before you act or say anything.


2NE1 - I Don't Care. Minfavorit tjej grupp. :)

never gets old


JaeJoong focus @ Love in the Ice live.

Bloggar senare idag. :)

header och färg

Tycker ni jag ska behålla headern eller göra en ny utan ett bild på nått pojkband? :D Och vilka färger tycker ni skulle passa? Gillar svart och rosa men det känns så.. jag vet inte riktigt.


Fin reklam jag hitta när jag gick in på Maria's blogg.. XD

Vissa får man skratta åt..

just beat it

Ser ni att jag fixar lite med designen? Jeanette ville det.. kommer säkert mer ändrar senare idag.

Ni måste bara se dessa två coola videor, man blir ju nästan lite stolt! :D

I say absolutely nothing..

..I'm absolutely fine, absolutely nothing you can say to change my mind. - Lily Allen.

Godkväll bloggen! ~
Idag har varit en rätt seg men rolig dag. Carro kom hit runt 5-6 tiden och vi och Jeanette satt i mitt rum, åt lite gott och kollade på videos och lyssnade på musik. Efter det gick vi ut och dela på en pizza. Sen hem igen. Niceee. Mer än så har vi inte gjort idag.
Igår satt man såklart bänkad framför tven och kollade på Michael Jackson's minnes ceremony. (stavning?) Det var sååå hemskt att se! Kommer alltid sakna MJ, han var en otroligt begåvad person. Tycker mest synd om hans familj. Självklart fansen också.. men nu får han vila i frid.


jasmine - sad to say*-* *kär* Jag tycker hon är sjuukt bra. Jasmine är en ny debuterad artist i från japan, sjunger mest R&B. Första gången jag såg/hörde henne så fastnade jag! Tycker hon har lite likheter med Jae i ansiktet..

just because

Har inte uppdaterat så mycket på sistonde, dagarna går ju förbi för fort. Hade tänkt lägga upp bilder men orkar inte. Min kamerasladd till systemkameran vet jag inte var den är heller. Just ja.. objektivet till kameran har gått sönder när jag gått med den i kamera väskan, och tydligen så går den skadan inte med i garantin, sjukt. Har inget mer att skriva nu, ska börja fixa mig för att jag ska in till stan med Carro sen.  Kissu~


Har börjat älska de här tjejerna lite mer nu, om japan expo blivit av hade jag fått se dom! :( Kanske kommer de när de ska försöka med japan expo på nytt? HOPPAS!

RSS 2.0