Bäst i Idol ikväll..

Image and video hosting by TinyPic
.. Lars "Clas Göran" Eriksson!

This is Halloween

Jag har ingen Halloween känsla all faktiskt, lite tråkigt kanske. Men jag hade hade iallafall en rolig dröm inatt, om Johan Palm! Först var han min morbror, sedan var han min kusin, sedan så var han min kompis, lite skumt. Var också tvungen att göra gymnasieval i drömmen, skit läskigt var det, hade värsta paniken. Iallafall, var med mamma i Skärholmen idag. Fick köpt tröjan och jackan på bilden nedan. Träffade Carro där också. Usch, min svenska är säkert jätte kass idag, orkar inte tänka. Men ikväll är det idol, längtar fan. Glöm inte bort att klicka på bilden lite längre ner i bloggen för att hjälpa Maria att komma längre upp i listan! Det var nog allt, nu ska jag hämta nått att dricka.

Image and video hosting by TinyPic
Fail

30 Oktober

Jag har försökt få ihop ett bra inlägg hela dagen idag, men det har inte funkat. Har mest bara suttit här idag. Kollade klart på 1 Litre of Tears som var svin sorlig, och nu kollar jag på Hana Kimi specialen, den är så jävla rolig alltså, helt sjukt! Sitter och äter Ben & Jerry Cookie Dough också. Yummie. <3 Eh, idag skulle jag gå på stan och Lise men så blev det inte. Mådde jätte dåligt ett tag alltså. o: Nu så har jag inget mer att berätta, förutom att denna lägenhet är otroligt kall! Usch.

29 Oktober

Jag är glad, jag är glad, jag är glad!
Idag åkte Sofia hem igen. Men innan det gick jag och träffa Maria utanför idolernas hotell. Där var det massa tjejer alltså. o: Anyways, det jag vill få sagt är att Kevin är världens bästa Maltes, Lars världens mysigaste.. snubbe(?), Robin B världens stelaste (men han luktar gott!) och Johan Palm.. ja, han måste vara världens charmigaste. Han pussade mig på kinden innan vi tog kort. Så jävla gullig! Kevin satt och prata med oss ganska länge, och en tv4 fotograf bad oss typ krama om Kevin och kolla på honom när han tog kort. Då han ba "Hollywood baby!" hahaha, så söt. När vi pratade klart med Johan så gick vi fram till Lars som typ stod andra sidan huset, och hälsade och så. Hankan också vara så söt. Det var väll det! Ne just det, vi gav Johan vår present till honom. Han bara "Åhhh jag ääälskar presenter" så kramade han oss igen. När han sedan gick in i hotellet öppnade han presenten och visade någon tjej som stod där med honom, sedan gav han oss tummen upp och en slängskyss! Haha. Så han verkade gilla den iallafall. Hoppas han har på sig det någon gång. Äh, nu ska jag sluta plåga er med all text, ha det bra.


Klicka så blir bilderna större.

Utmanad.

Jag har antagit en utmaning av Hiep
Regler: 
Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig. 
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. 
Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem. 
Låt dem få veta att de har blivit utmanade!

- Jag är halvt österrikisk, halvt finsk.
- Jag tänker alldeles för mycket.
- Jag vägrar göra saker jag inte vill.
- Jag vill att det ska va som förrut, gamla goda tider.
- Jag ser äldre ut än vad jag är, tycker många.
- Jag har inga syskon.
- Jag står hellre bakom kameran än framför.

Jag utmanar dem som vill, kopiera detta och sätt in den på bloggen!

28 Oktober

Image and video hosting by TinyPic

Somewhere, over the rainbow. ~

KLICKA


Klicka på bilden för att hjälpa Maria och mig att kunna vinna biljetter till idol finalen!

Är du beroende av din mobil?

Var ligger din telefon när du sover?
I sängen eller på nattduksbordet.
Hur ofta ligger din telefon hemma utan batterier?
Ganska ofta.
Hur känns det när du inte har din telefon på dig?
Väldigt tomt! Måste ha med mig den överallt.
Får du någon gång höra att du är en telefonälskare?
Nej? Haha.
Samtalsminuter har du ringt?
38 timmar, 50 minuter och 52 sekunder.
Hur många telefoner har du haft det senaste året?
En.
Är folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig?
Nej, inte vad jag vet.
Vad står de i de 4e sms:et?
Kan jag inte skriva här. o:
Vem är 6a på listan över mottagna samtal?
Ola.
Vem är 2a på listan över uppringda nummer?
Ola.
Som bakgrunds bild?
Miyavi.
Hur många procent batteri har du? 
13%.
Vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen?
Flera. o:
Vem är den första på bokstaven "G" i din Kontaktlista?
Gülden.
Vad heter din mobil, som bluethooth namn?
© Emi <
Den bästa låten på din mobil?
Alla!
Den sämsta låten på din mobil?
Inga!
Vilken är den första bilden när du går in på dina foton på mobilen?
En bild som Ola ritat. >>
Hur mkt är klockan när du gör de här?
20.16

27 Oktober

Ibland känns allt inte lika bra.
Just nu då så sitter jag och lyssnar på musik och chattar lite på msn. Kom hem för ett tag sen, har varit i stan med Maria. Vilka träffade vi då om inte idolerna Lars, Robin E, Loulou, Alice och Sep! Synd att vi inte träffa de andra. Men en annan dag så. Är ganska trött nu, men ska nog kolla på "1 Litre of Tears" snart. ^^ Fick btw svar av Lars inatt, på myspace. Han är så söt!

Step Brothers



Idag kollade jag på "Step Brothers", ni måste bara se den. Den är så sjukt bra! Skrattade som fan. Det gjorde verkligen varenda en i biosalongen. Filmen handlar om två snubbar på 40 bast som bor hemma hos sina föräldrar, ena hos sin mamma, ena hos sin pappa, sen blir de ihop och ja, flyttar ihop. Då hittar bröderna på en massa sjukt! Så jävla värt att se. Innan vi såg filmen så åt vi kinamat, mmm. <3 Kul dag it was.
Som ni kanske märkt också så har jag nu lagt till ett par läsvärda bloggar längst ner i menyn, check it out, yo!

Dagens låt


Peter, Björn and John - Young folks.
En låt som The Kooks, Kanye West och Nena gjort covers på.

25 Oktober.

Image and video hosting by TinyPic
Itadakimasu!

Det här lovet kan nog bli bra ändå tror jag. Hoppas ju på att hinna träffa Vic, kanske stöta på Agnes och Amy på stan på måndag, och kanske Lise ifall hon kommer. Vilket hon nog skulle? Träffa Maria ska jag också göra tror jag. Sofia är med mamma på jobbet, och här sitter jag och äter godis och kollat på "1 Litre of Tears". Den verkar bra so far!
Loulou ute ur idol, det är skandal!  Fast det var inte hennes bästa framträdande igår.. glad att Johan och Lars är kvar iallafall. Röstade på de ett par gånger. Neeej nu ska jag gå och hämta en cola, sen så ska jag fortsätta att kolla på "1 Litre of Tears".

24 Oktober

Nu är det fredag! Ni vet vad det innebär? HÖSTLOV! Och Idol såklart. Ska bli jävligt intressant och se nu när det är ABBA tema, verkar inte vara någons starka sida alltså. Ganska jobbig dag, men annars helt okej, tror jag.. Kusin Sofia kommer snart, men först ska jag träna och sedan duscha. Kanske skriver ett inlägg senare ikväll igen. Grattis på födelsedagen Thien Thanh Thi Nguyen, aka Tila Tequila. :) Väldigt kort inlägg det blev då, äh.

22 Oktober

Kom nyss hem, har som sagt varit och kollat på High School Musical 3 premiären i Heron City! Så himla bra den var alltså. Så synd bara att det var den sista filmen. Hade absolut velat se mer. Shit, låtarna de sjöng var så jävla bra också. Ska helt klart köpa dvden sen. Äh, nog om det. Fick gå hem tidigare från skolan idag eftersom att jag är förkyld, men ska nog till skolan imorgon ändå. Äh. Nu ska jag ta och göra något annat.

Image and video hosting by TinyPic

Dagens video och låt


20 Oktober

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Idag har det väll varit en helt vanlig måndag. Först plugg, sedan tasty seven med Mirre, Ola och Kristina!  Eh ja, nu är iallafall läsloggen inne. Inga läxor att tänka på va. I och för sig, så har vi ju engelska prov imorgon. Det är bara ett sånt där mini prov, resten har vi veckan efter lovet. Så det går nog bra. Nu ska jag iallafall gå och träna lite på det, sedan kanske jag ska träna min kropp lite genom att gå på min orbitrek eller vad den nu heter.
Ni får ha det så braaa.. puss och kraaam. Lol.

19 Oktober

Idag då så var jag då i stan och handlade, köpte två par jeans och en tröja. Men fan vad svårt det är och hitta en riktigt snygg jacka.. Iallafall, jag träffade Maria i stan också och vet ni vilka vi träffa? Idol Lars och Johan! De är så jävla gulliga alltså! Jag total dissade Johan och gick fram och prata med Lars istället. Han kände igen mig! Sen så skulle jag ta en bild, men jag hittade inte kameran och Lars bara satt och kolla i min väska, haha. Sen så frågade omd et avr mina hundar som typ var bredvivd oss, hahaha! Johan bara kom och ställde sig framför oss när vi skulle ta en bild, sen satte han sig bredvid Lars och bara "jag ska inte störa" hahaah. Nej nu ska jag sluta skriva. Ni får en bild istället.

Image and video hosting by TinyPic
Censuren behövdes, ser helt störd ut.

18 Oktober

Idag har jag väll inte gjort så mycket. Har iallafall hunnit plugga, laga mat och varit vid datan. Lol. Imorgon blir det att av att åka till stan och handla, jag behöver verkligen det. Ehm.. nu får ni bild på min nya hårfärg! Det behöver dock klippas också.

Image and video hosting by TinyPic

Saknaden är stor



Miyavi - Girls, be ambitious (Neo Visualizm Tour 07)

17 Oktober

Här sitter jag med nyfärgat hår och fryser ihjäl.. resultatet av mitt hår får ni se imorgon eller på söndag. Har varit en rätt så rolig skoldag också. Ehh, mer har jag inte att säga typ. Orkar inte blogga just nu. Fast gör det ändå, så ni får vara nöjda med det.

Nu kan ni klicka på bilden igen,
ni kan klicka igen sen när det gått ett dygn.
Gör det bara så att jag får poäng. Ni måste även vara
inne på länken i 5sek. inte så svårt va?

16 Oktober

Imorse så gick jag i spöregnet alldeles för sent till skolan, när jag väl kommer dit så ser jag Carro och vi stannar och snackar. Hon sa åt mig att hon var tvungen att orientera ändå. När jag sedan går upp till mitt skåp på övervåningen så ringer Carro och säger att orienteringen är inställd och att jag skulle haft sovmorgon, så vi gick hem igen. Så himla onödigt. Det var världens godaste mat idag, tonfisk/pastasallad! På elevens val också, där gjorde vi thai kyckling med ris. Efter skolan så gick jag hem och Ola och Mirre stod och kastade sten på mitt fönster. De ville plugga med mig! o: Så ja vi pluggade lite och åt glass. Nu så längtar jag efter min ipod som har varit på lagning, ska få den idag när mamma kommer från jobbet. Det var väll det jag ville säga.

Klicka på bilden om du gillar Lars!

15 Oktober

Fan vad skönt, har tränat en stund nu. Även fast jag var/är dö trött! Ska försöka göra det oftare nu.. Skulle igentligen behöva göra läsloggen och hemkunskaps projektet, men jag orkar fan inte det just nu. Idag var vi btw på en gymnasiemässa med skolan i Hallunda, det var så jävla tråkigt.. Åh, min älskade Miyavi har tagit ur sina piercingar och klippt håret, det är så jävla snyggt! <3 Just det, ska färga mitt hår mörkbrunt. Blir nog på fredag, hoppas jag.  Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva nå mer, tja.

14 Oktober

Idag har varit en bra dag. Egentligen vet jag inte varför, men bra var den. Lite för kallt ute bara, men det gör inte så mycket. Måste föresten hitta en höst jacka. Vintern är ju snart här.. men äh. Har suttit och redigerat bilder typ hela dagen. I love it! Åhh, kallt kallt kallt. Ska nog ta och hämta en kofta, göra en kopp varm choklad och sätta mig här sen igen. Just ja, idag var det ett par poliser och hälsade på oss i skolan. Det var verkligen skit kul. Vi fick disskutera en massa och så fick vi rollspela, även fast den ena polisen försökte få mig att vara med så vägrade jag. Vore lite skämmigt att spela upp en scen där jag skulle spela polis, och gripa de riktiga poliserna som spelade brottslingar, haha. Men de som gjorde det var iallafall skit roliga. Lärarna spelade in och tog kort så ska försöka få fram bilderna sen. Nej, nu ska jag gå.

Image and video hosting by TinyPic
En random bild jag redigerade lite idag. Blev ganska nöjd, får en att tänka på sommaren.

13 Oktober

Jag som tydligen skulle få gå på idol finalen, får inte det längre bara för att det är så dyrt..
Typ som om inte jag kan betala själv?! Tack som fan, mamma.

12 Oktober

Heeeejsan. Idag har jag hunnit med en massa faktiskt, tycker jag.
Var nyss hemma hos Jasna och Lejla, det var faktiskt jätte mysigt.
Vi satt först och pratade och så, sedan satt vi och kollade på "Hål i väggen"
och vi åt blåbärs paj med vaniljsås på, muuums.
Just nu kollar jag på "Stor i Japan". Det är lite kul det..
Efter det ska jag kolla klart på "Smiling Pasta", fan vad bra det är just nu!
Fan vilken film och serie nörd jag är, haha.
Skola imorgon då. Justja, Kvarnhagsloppet! Fyfan, tänker inte vara med.
Nu drar jag.

11 Oktober

Dagen har spenderats med Mirre. Vi pluggade först i bibblan och sedan gick vi
hem till mig och kollade på film och käkade. Vi såg på "The hottie and the nottie".
Tyckte så synd om Jane, "the nottie", hahahaha. Men hon var så ofräsch..
Nej nu fick jag fantasibrist igen. Ska nog ta och kolla på en film eller något, igen.

"Komm und reeette mich, ich verbrenne innerlich.."

10 Oktober

Har varit en rätt så rolig dag, alltså.
Vi hade sovmorgon idag, och det ända vi gjorde var egna hudkrämer. o_ o
Iallafall, har typ varit med Carro nu hela dagen, vi köpte lite gott och satt vid datan
och nyss så kollade vi på idol. Helt ärligt, vad hände med Lars? Well, han var väll nervös.
Alla andra var rätt tråkig, förutom Johan och Alice. De var verkligen bra!

Image and video hosting by TinyPic
Johan Palm som kramar om Yazmina..

Äh, nog om idol. Jag är rätt sugen på nudlar nu. o: Haha. Idag är jag extra tjock!
Justja, glömde berätta det viktigaste, vi hade skolfoto idag! Hoppas jag såg bra ut.
Nej nu ska jag dra. Tjaaa. :>

Vinn fredagsfinals biljetter till Idol

Du kan vinna fredagsfinals biljetter till Idol genom att klicka på länken nedan.
Att spela första gången kostar 10 kr, när du spelat en gång kan du värva vänner
så får du en extra chans att spela, gratis. Den med högst poäng vinner. Den som värvar
mest vinner även samma sak som den som har högst poäng.

http://kartesch.com/games/game_load.php?sid=9&gid=26&uid=0&rid=62214&status=2

9 Oktober

Jag har faktiskt hunnit med en massa idag eftersom att jag inte var med på
orienteringen, som alla 9:or skulle ha idag. Jag menar, vem fan vill orientera
i skogen när det regnar?! Istället har jag kollat lite på "Naruto", gått på utvecklingsamtal
(det gick bra! men fattade inte allt..?), duschat och tvättat håret, lagat mat och gjort läxor.
Så har jag självklart suttit vid datorn också.. lol.
Imorgon har vi skolfotografering, sent, ellerhur? Jag har verkligen iiinget att ha på mig..
Vi får se hur det går då. Vill absolut inte se lika missbildad ut som förra året!
Nu ska jag gå och göra en macka och sedan kolla lite på "Smiling Pasta".

8 Oktober

Dagens:

Kläder: Gråa jeans, vit tröja med guld mönster, palestinasjal och svart kofta.
Smink: Mascara.
Frisyr: En liten toffs där bak.. ><
Bild: http://www.tv4.se/1.655257?page=1&enableBylineInOverview=false#
Läsning: Expert på att rodna.. läxa. >>
Låt: Laleh - Invisible.
Mat: Pommes med chilicheese, jätte onyttigt, jag vet. :(
Favorit: Vem vet?
Vill ha: -
Köp: Naruto Unleashed 3:1.
Humör: Dåligt..
Göromål: Inget..
Borde:Läsa.
Beroende: -
Längtan: Fredag.
Roligaste: Carro.
Pinsammaste: Kommer inte på något.

Avundsjuka

Woho, en till skoldag avklarad. En rätt så lugn dag faktiskt, helt okej.
Nu ska jag till stan med Carro och shoppa lite. Mamma betalar! Hahaha.
Btw, vet ni vad? Mamma såg nyss Idol Johan på stan.. jag bara dör av avundsjuka. :(
Naja, nu drar jag. Tjaaa.

Inte som de andra

Image and video hosting by TinyPic

Nejmen, vad har vi här då? Jo, jag och Carro framför flickfavoriten Johan Palm
.

Åh, kommer inte på vad det var jag hade tänkt att skriva..
Well, jag kan ju berätta att jag fick G på matte provet. Jag är nöjd!
Hade inte förväntat mig nå mer. Fick även mina omdömen i alla ämnen i skolan,
ser jätte bra ut i allt förutom idrott, är inte vara så konstigt eftersom att jag knappt är med.
Det är inte min grej, så är det bara.
Kommer knappt på vad jag mer kan skriva.. sitter mest och tänker. Aja, vi hörs väll.

I love you, do you love me?

Lars Eriksson - Rejected Love


I was sitting by myself alone
And you know that in my room I don’t have a phone
There was a knock on my door, but I’m not sure
It was her, the girl who treasures me
She said: I love you, do you love me?
I can’t recall if I answered at all

She sat down on my bed: treacherous ground
Her face turned red and didn’t make a sound
She looked at me like a dog that wanted food
I thought to myself “I don’t have a bone”
“But neither of us should have to feel so alone”
I was careful not to say anything rude

I didn’t know if to kiss her
Or if I preferred to miss her
"This is just like some movie from before", she said
And she was on a love’s train
But I was in an aeroplane
All we could do was to wave to one another


Silence is a voice of an equal choice
Girls sometimes wish that they were boys
And men they blush when the blood rushes too late
Echo is the voice of bouncing back
A gecko is a lizard and a rat is a rat
A no is a no is a no, I don’t like that

Wanting is a need which wants to defeat
Rejecting which is greed of another need
She looked at me with original sinful eyes
And though the love of spring was in the air
My heart for her refused to care
A lock was there and she couldn’t lock it up

And though for some that night was blessed
The knife of love cut through her chest
For her it was another failure stored in her soul
And love is blind and sometimes a fool
It can be oh, so kind, and just as cruel
All I could do was to try to play my role

Save my soul, save my soul
Save my soul, save my soul
You gotta save my soul
Come on and save my soul
Save my soul, save my soul
I got to save my soul. ♥

I know I'll see your face again

Blir gaaalen. Vill ha något att göra?! Har mest suttit och sjungit hela dagen,
kollat lite på idol och varit här vid datan. Hehehe, vill till idol igen nästa vecka!
Jaaa, jag har fått idol feber. o: Men Lars och Johan är ju bara hur bra som helst..
Mamma hämtade föresten ut biljetterna till High School Musical 3 premiären som
är nästa onsdag. :D Ser fram emot det.
Imorgon är det skola igen.. aghh! Orkar verkligen inte, längtar tills höstlovet, vilket är om
3 veckor, tror jag? Innan det kommer vi ha ett till engelska prov och matte prov också
tror jag. Vi har ännu inte fått veta våra resultat i de förra proven. >> I wanna knoooow.
Äh, nu ska jag ta och gå och göra ingenting som vanligt, puss!

*uppdaterar*

Följ min blogg med bloggkoll!

Ny header

Jag tycker att det blev rätt så snyggt. Vad tycker ni då?
Sitter och lyssnar på låtar från high school musical 3, de är jätte bra!
Ska nog ta och gå på premiären.
Nu ska jag dra och göra ett par läxor. Mina inlägg är ganska korta nu för tiden,
men det får ni nöja er med. ;>

Idol 2008

Oj, hur ska jag summera kvällen? Det var verkligen super kul. Fyfan vad underbart det var. Alla var så jävla trevliga och söta i verkligheten. Jihde var ju svin rolig han med! Vill ni veta mer och se bilder så får ni besöka Emerie @ bdb, för att jag orkar inte hålla på att skriva så mycket eller ladda upp bilder just nu.
"Akte blommeen!" - Kevin! :'D


Johan skriver autografer.

Bonds

Dagens låt: Alla med An Cafe <3
Dagens frisyr: Äckligt!
Dagens smink: Inget alls atm.
Dagens klädsel: Jeans och grå tröja.
Dagens roliga händelse: Inget än så länge.
Dagens planer: Sitta i publiken i idooool!
Dagens vill ha: Systemkamera. :<
Dagens saknad: Massor <3
Dagens drog: An Cafe.
Dagens tråkigaste: Skolan tror jag. o:
Dagens finaste: Akanishi Jin <3
Dagens måste: Sminka mig. ><
Dagens dricka:
Cola
Dagens köp: Har inte köpt något än.
Dagens mat: Falafel. :'o
Dagens kärlek: Miyaviiii <3
Dagens mående: Trött.
Dagens skratt: *stör de andras konversation* "finns det socker i syra?" o_o *ASG*
Dagens tanke: Måste plugga!
Dagens irritationsobjekt:
Läxor.
Dagens smycke:
Inget.. ;o
Dagens just nu:
whatta f? ;p
Dagens önskan:
Peeengar!
Dagens längtan:
Idol!


Rainy October

Ja, vad har jag på hjärtat? Lol.. nejmen jag är bara så glad just nu för att imorgon så ska
jag nämligen vara med i publiken till idol. Kalla mig töntig, jag bryr mig inte direkt.
Det är kul att det faktiskt finns ett par bra artister med i år! Fårra året var ju bara..blehh.
Fast årets jury är rätt så mesiga, de kollar nästan bara på utsidan ju.
Så tycker de ungefär alla jag inte gillar är bra, och så tvärtom, haha.
Anyways! Vi lagade så himla god mat idag på elevens val.. yummie! *drool*
Det blev kyckling wok med ris, men riset failade och jag tog hem kyckling woken och åt
med nudlar istället. (y) Efter skolan så var jag med Carro och Mirre, vi hade svin kul!
Ja, det var nog det. Nu ska jag ta och göra något annat!

Hjälp?

Håller på att fixa lite grann med bloggdesignen igen, det går väll sådär. Behöver hjälp?!
Länkarna i menyn t.ex ser helt fel ut, men det går inte att ändra.. o:
En ny header kommer strax också. Få se om jag kan göra en riktigt fin för en gångs skull.

Image and video hosting by TinyPic
Detta är vad jag är sugen på för tillfället.^ Känner mig riktigt tjock!
Men det får man vara ibland. Nej nu ska jag kolla på idol. Bye!

RSS 2.0