room makeover

Tumblr_m01yo1os9b1r724qyo1_250_large


Tumblr_lzcfp831i71qgr3w4o1_500_large

Comfortable-room-rooms-vogue-favim.com-282529_large

Tumblr_lzxgxpmyxk1rqtakto1_500_large

Jag är så sugen på att göra om mitt rum.. det har jag varit länge. Speciellt måla om mina väggar. Sitter och kollar på insperation på http://weheartit.com.

too young to dieSka alldeles strax ta något att äta, för att om en timma så ska jag möta Carro och åka till Felicia för att "föra" med tjejerna innan utgång. Idag har vi i JUSK09 känt varandra 2½ år! ♥

my style | fashiolistaHar precis funnit en underbar sida genom facebook som heter "fashiolista" där man kan se vilka kläder som trendar, man kan söka efter eget och bara se vad andra gillar. Då kan man även gilla de plagg som är ens stil så att det kommer upp på ens egna profil. Så här ser min ut just nu!

310312

Do you care enough to just turn off all of your electricity for one single hour, to help saving our world? You can make a difference, by this simple act. Join the movement.
För övrigt tycker jag att det är en väldigt fin video. ^^

no one can control me


snökaos och trafikstopp

Sveriges vinter och kollektivtrafik suger! Fick vänta hur länge som helst för att först ta sig till stan och sedan igen för att ta sig där ifrån. På bilden nedan kan ni se hur många människor som väntar på försenade tåg och hur mycket det snöade.. sjukt kallt var det också!Slutade som sagt tidigt idag så jag passade på att åka till stan med Felicia och Carina. Felicia klippte sig och Carina bokade bord på CbG till hennes födelsedagsfirande nästa vecka. Vi passade även på att köpa godis inför kvällen, då vi pratade och sjöng singstar! ^^Lyckad fredagskväll, trots kyla och trafikproblem! ♥

too slow to function

Sitter och är jätte sur över mitt supertröga internet just nu. Det verkar vara segt på systers dator också, kanske är någonting just nu..
Jag startade dagen med ett polisförhör p.g.a rånet som hände i centrum imorse. Läskigt, men coolt. Önskade man hade något och säga men jag fick liksom precis reda på det då.
I skolan har jag idag haft mentorstid, filosofi, naturkunskap och spanska idag. Jag gillar verkligen filosofi och vår lärare i det ämnet! Hoppas på att det går bra för mig i det ämnet.
Avslutade skoldagen med varm oboy från pressbyrån.. det behövs när det är så kallt ute.

lf1pv.jpg

Imorgon har jag bara EN lektion, vilket är filosofi. Aweeesome! Älska fredagar.

(Grym fakta: detta är mitt 666:e inlägg på denna blogg!)

för tidigt på morgonen

Jag tycker det borde vara förbjudet att behöva vara vaken så här tidigt.. speciellt när jag börjar så sent alla andra dagarna. Men varje onsdag måste jag upp sex och gå till bussen efter 7, vara i skolan halv 8 och vänta där i en halvtimma. Inte världens roligaste.

Ska fortsäta äta på min ostmacka och dricka min oboy, sen ska jag bara sminka mig, så är jag klar. 
Yay, peppa..

RSS 2.0