30 december

Idag så åkte jag in till stan och träffade Lise. Vi hade de trevligt minsann. :*
Fick bara två nagellack köpta, trots att det är värsta rean just nu.


_____________________________________________________________________________

I ♥ SHINee. De är så sjukt duktiga ju. Faktiskt så var dem de första koreanska gruppen som jag började att lyssna på. :) Lite coolt~


27 december

Jag vet, har blivit riktigt seg på att uppdatera, men jag orkar inte, och det är inte mycker som händer i mitt liv just nu. Tur är väll det kanske. Vill bara vila ut, om det ens går. Jaja, här får ni ett par bilder från julen!



endast en dag kvar

Snart så är det julafton! Som man längtat. Jag åkte iväg rätt tidigt imorse och köpte de sista julklapparna, köpte även två fina tröjor åt mig själv som ni kanske kan få se sen.
För en stund sen så kom pappa med ett par prestener till mig, bl.a Twilight Deluxe 2 Disch Edition. Så coolt,Tack för det! Iallafall, ska sova nu för imorn ska jag upp tidigt igen. :)


Emi Suzuki (鈴木 えみ), en av mina favorit modeller från Japan. ^^ ♥


like it, like it

Ja här kommer dagens låt.. eller ah, nattens låt.


Hyunah som sjunger vid 0:26 är min favorit. ♥


let it snow, let it snow..

LET IT SNOW!



Hoppas verkligen att snön håller sig kvar till jul, men ingen mer snöstorm tack!!
Ni skulle sett vilken snöstorm det var här imorse. När jag gick ut på morgonen för att gå mot bussen, så såg jag ingenting, allt var bara vitt. Glasögonen blev helt blöta och utan de så ser jag inte lika bra liksom. Hela sminket rann ner och jag såg förfärlig ut. Snön var ända upp till knäna!
Bussturen som skulle ta ca 10min tog 25min! Busschaufören såg ju knappt vart han körde och alla bilar körde så sakta, all kändes så himla jobbigt bara. Hade noll tålamod! Men inte nog med det, när vi slutade vid 14:40 så var det inga bussar som gick hem.  Så jag och Carro fick gå mot Tumba Station och sitta där till ca 16:30 då hennes pappa skjussade oss hem. Det var sååå kallt. Blä, hoppas jag inte behöver gå igenom detta imorgon då vi har skolavslutning.




Snöstorm och julklappar..

Nu känns det verkligen som om julen är påväg. Jag tror inte vi ade såhär mycket snö förra året, eller så är det bara jag som har väldigt dåligt minne.. det är iallafall snöstorm ute nu!


Vet, inte världens bästa bilder, tog de snabbt med digitalkameran.

Fick ett par julklappar köpta idag, det känns såå skönt. Köpte även en rosa tröja till mig och ett par svarta mjukisbyxor som jag kan ha hemma eller när jag tränar och så. Ganska värd dag ändå om man inte tänker på morgonen..
HAHAH! Jag såg just en tjej ramla i snön utanför mitt fönster, hemsk jag är som skrattar, men det ser ju lite kul ut.. jag vet dock hur det känns, inte lika kul.. :(
Iallafall, nu ska jag lägga mig, godnatt! ♥

Oturstjejen

.. det är jag det! Imorse vid 7.30 så springer jag till bussen, jag hinner precis fram, men då stänger buss-j*veln dörren och åker!! Så jag vart skit sur och bara stod där ett tag, men sen bestämde jag mig för att gå hem och skita i japanskan, skulle ändå kommit försent liksom, så när jag började gå hem så ramlade jag ör att det var så halt. Har as ont i ryggen nu! Alltså nu har jag ramlat 5 gånger på 3 dagar..!! Jaja, jag börjar bli van.
Nu ska jag iväg och köpa julklappar.


15 december

Detta blir bara ett snabbt inlägg, ska snart gå och lägga mig.. ska bli skönt!!
Imorgon har vi endast en lektion, och det är Japanska. Vi börjar kl 8 och slutar strax efter kl 10. Efter det så ska jag och Carro åka till SKHLM och handla de sista julklapparna! Blir nog kul. ~

Godnatt på er.

13 december

Ja, nu är det söndag, tredje advent alltså! Det är året har gått förbi så sjukt snabbt. Jag hinner inte med, kan vi pausa ett tag eller? Men, skolan är slut om 6 dagar, så det är hur skönt som helst.

I fredags då så hade jag redovisningen, gick sådär tycker jag, men nu är det över!! Efter det gick vi och kollade på de som spelade i Lucia Cupen, vår klass ägde.. eller något, haha. :) Finns ett par bilder uppe på facebook, de flesta vill inte att jag ska lägga upp videorna, så jag gör nog inte det.
Efter det då så åkte vi till staden och var på studiebesök på Socialdepartementet, ett riktigt gott skratt fick man där kan jag lova. Synd var det att några störde först tycker jag, men tillslut kunde man ju inte hålla sig själv för skratt likom.
När det då var klart så gick jag med Carro, Frida och Talita och handlade lite. Bl.a ett par julklappar! Nej nu ska jag inte plga er med mer text, ska lägga mig nu. Godnatt. ♥


Köpte Lovely Complex i fredags, den är så bra! (Bilden är väldigt suddig pga att jag tog kort utan blixt)

random



Lägger bara in ett random klipp som jag filmat den 24:e Sep på Miyavi's konsert. ♥
Anledningen till att jag inte ville filma just honom och varför jag filmade så kort var för att det var foto/filmförbud, men ville ändå ha ett litet minne liksom. Så var det ju så att nästan varenda en där inne filmade och tog kort.

Men nu mste jag lägga mig, börjar 10:00 imorgon och ska redovisa igen! Önska mig lycka till. :)


sötaste någonsin!



Är inte detta det sötaste ni sett typ? ♥ Åh jag vill bara ha en sån!


jag vill ha

Ett par tröjor från yesstyle som jag skulle vilja beställa. Jag gillar dom verkligen. ♥



christmas spirit


Jeanette, Michelle och jag pyntade granen idag. Det blev fint! :)

 


Jag och Jeanette fixade middagen. ^^


EGG GAL

EGG Gal Magazine, December
Lite av Japans senaste fashion.


5 December



Bild från första advent.


Yes, nu kan jag lägga in egna bilder igen, för jag har hittat sladden! Bra va?


good luv


Joon som sjunger vid 1:05 är min favorit, guuuud vad bra han är. Ni kan ju höra att tjejerna skriker som mest när just han kommer fram också. :) MBLAQ är just nu ett av mina favoritband.


2 december

.. well I'm just too cool for school! Eller inte, men jag orkar inte, alltså verkligen inte. It's killing me. Men men, som tur var så slapp vi svenskan idag.. skulle kanske behövt hålla tal då. Det var ju nice. Längtar till jullovet. Två och en halv veckor kvar.. det klarar jag. Nej nu borde jag sova. Godnatt! ♥

oh yeah, i'm feeling good


Eller inte.. men denna låt får mig iallafall på bra humör. ^^

Ska snart börja jobba med mitt tal som jag kanske ska hålla imorgon.. åååh, ångest som fan. Hatar att stå inför en "publik" och prata sådär, men bäst att få det överstökat, I guess.
Vad annars händer i mitt liv just nu då? Well, inte mycket. Bara skola och så det tråkiga vädret.. men julen närmar ju sig. Det är mysigt. :) Det ända bra med vintern. Vi har julpyntat nu också, kan lägga upp bilder på det i nsäta inlägg.

RSS 2.0