bangkok city ♪

Jag rekomenderar en verkligen Orange Caramel's låt Bangkok City, go ahead and listen! ♪



KPOP FOREVER IN MY ♥


#2 Poll

Det här är in andra poll jag gör, ska bli kul att se vart ni vill åka. Finns inte erat drömresemål med så skriv bara in det under "other". Tänkte göra en sån här i alla fall en gång i månaden.


#gyaru

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/655281/images/2011/gyaruinspired_144459446.png


#inspiration

 

 

 

Jag vill ha!! Alla bilder hittade på tumblr.


sunny, sunny days

Tjatja bloggeen.. haha. Sen i måndags har jag varit i Köping, hos mormor och morfar. Det har varit trevlig, speciellt nu när det är så varmt! Hade inte med mig kameran så blir inga bilder, tyvärr. Idag har jag lust att åka till stan och fönstershoppa.. ska försöka få med mig någon.


bild på min outfit i köping en solig dag, hihi.

korean gone english

Tänkte posta några musikvideor där koreanska grupper sjunger på engelska. :)

"Bitch you ain't got shit on me" 2NE1 ska debutera i USA, tror att det kommer gå bra för dom!

 


Den nyaste och mest omtalade gruppen, deras musik och danser är för sexiga för att ens visas på tv i Korea.. ja, ni kan ju döma själva. Jag gillar i alla fall låten, tjejerna kan sjunga live också! :)

 


påsklov

Nu är det äntligen påsklov! En vecka ledigt från skolan. :) Idag ska jag till södertälje, där jag ska på fest med några kompisar. Sover över där också, ska bli kul. På måndag kanske jag åker till Köping, inte bestämt datum än men det ser ut som att det blir på måndag i alla fall. Det blir inget chill lov för mig inte, har även massa läxor som jag tänkte bli klar med.. ^^

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/655281/images/2011/sju_143208761.jpg

miyavi @ fryshuset


Hittade en video på youtube från konserten i förrigår. Ni hör i början när han bara "Is she okay? Is everyone alright?" Alltså fyyy vad söt han är. En som jag känner svimmade och fick bäras ut och han fråga direkt om hon mår bra och så. Man märker ju att han bryr sig. Hur som helst så var han heeeelt grym!! Sett han 2 gånger innan men den här gången kan ha varit bäst. Hade jätte roligt sällskap också. ♥ Hoppas han kommer igen!


Den här är inte från Sverige, men det är från denna tour. Jag älskar denna live! Introt..... ♥

 


dr, dr feel good, come make me feel real good

Just saying.. these girls are awesome. De flesta gillar dom inte för deras sexiga koncept, men kom igen.. it's 2011! De är inte värre än någon annan. De sjunger ju riktigt bra också, och låten är riktigt catchy. Lite taboo i Korea ändå antar jag.. :)



Btw, jag är OTROLIGT pepp inför Miyavi imorn!


miyavi live imorgon



Imorgon så ska jag se Miyavi @ Klubben! Känns lite synd att han gått från varit på Tyrol med runt 1000 pers till Klubben som tar in.. 700? Och det är inte ens slutsålt. :( Men Miyavi är lika awesome för det. Låten som jag länka är den första låten som jag hörde med honom och som fick mig att fastna. Det var bra tider det. ♥


kimi ni todoke/will reach you



Anledningar till att den här filmen är awesome och att den bör ses: den är japansk, Miura Haruma är i huvudrollen, tonårskärlek i en japansk skolmiljö, den där i början "nördiga" tjejen, drama, de där snygga och as tuffa tjejkompisarna. Ja, allt i ett nästan? Haha.


dumplingssoppa

Det har regnat en massa idag, det gillar jag! Älskar regn, dock så kallt att vare ute i regnet.. haha. Idag efter skolan så åkte jag och Carro in till stan för att köpa biljetter till Miyavi konserten, sen så letade vi runt efter en dumpling restaurang som vi älskar, den hade flyttat så det tog oss en tid, men vi kom fram tillslut. Hon som jobbar på restaurangen är så himla gullig! Hon gav oss maten för halva priset, nästa gång tänker hon bjuda oss sa hon! ^^


Ungefär så här såg de ut som vi åt, mer soppa bara och sen ris till. :) Är fortfarande mätt.

april

Nu är det april, idag skulle jag egentligen åkt till Japan, men ja, som jag skrivit så har resan skjutits upp pga allt som hänt. Läste nyss att de haft en jordbävning till på 7.4 magnitud, och att en tsunami kan komma snart. Så himla hemskt, kan det inte sluta snart! Annars så är det inte mycket som händer, skola typ.. urs.

Aja.. bjuder på en bild på Ozaki Sayoko nu, för att hon är så fin!

heart to heart


RSS 2.0