before and after

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/655281/images/2011/before-after_129883096.png
Jag har färgat håret nu.. dock ser håret orangare ut i verkligheten än på bilden, men jag är rätt nöjd ändå. Mitt hår är dock inte helt klart än, måste färga det igen, nu försökte vi bara få det ljusare, nästa gång ska vi försöka få färgen som jag ville ha. Looking forward to it! Har inte haft såhär ljust hår på 3 år. :)


i whip my hair back and forthPå lördag har jag beställt tid att färga mitt hår. Jag funderar starkt på att färga det så som på bilden, inte mörkt men ändå inte för ljust. Tror att det skulle bli perfekt! :) Hur som helst blir jag glad bara jag får det ljusare än vad jag har nu. Det blir nog bra! Visst är frisyren hur grym som helst, också? Jag vill också ha..


jag pluggar faktiskt

Ja, faktiskt. Jag, Emelie, sitter just nu och pluggar! Hahaha. Fast där ljög jag, jag bloggar ju. Nej men jag pluggar faktiskt också, och det går rätt bra. Tänkte att de vore kul att veta det..? Onödigaste informationen 2011.

I alla fall så var jag hemma hos Linnéa med mina klasskamrater i helgen och hade en massa kul. Vi är väldigt konstiga må jag säga men det är inget fel med det inte. Haha. Är för lat för att lägga upp bilder.. i nästa inlägg.. kanske?

ladies and gentlemen

Låt mig presentera en av mina favoritjapaner! En av dom bästa skådisarna, lugnt. Sjukt snygg också. Kan de bli bättre? (Nej.) Han är inte bara snygg, dorky också, men som sagt, han är en bra skådespelare. Jag vill också ha en sån snygg klasskamrat i Japan *_* please..?Blir mycket i min blogg om vad jag glor på om dagarna. Ni får stå ut helt enkelt.


big girls don't cry

I hope you know that this has nothing to do with you, it's personal, myself and I..

Tänkte att en bild kan beskriva ungefär hur min dag sett ut.Skrattade så mycket att jag fick ont i magen, ja.. tror att jag och mina klasskamrater har lite speciell humor helt enkelt. Spenderar vår hiltimma genom att kolla på massa sånna här bilder, that's how we do it.

marie antoinette

Nu ska jag sätta mig och kolla på Marie Antoinette, bara hört bra om filmen, så älskar jag ju sånt här old fashion stuff, så fint. Jag vill till Versailles någon dag. ~


大奥 - The Women Of The Inner PalaceIdag på kulturhistorian så såg vi en timma utav den här filmen, kan redan säga att jag gillar den skarpt. Det är väl för att jag älskar Japan och dess kultur, och de får man se mycket i den här filmen, plus att Yukie Nakama är en av huvudrollerna, hon är så vacker och en duktig skådespelerska. Längtar till Japan! ~

Justja, fick en väldigt fin nyckelring av min vän Louise idag, där de stod:
"Always laugh when you can. It is cheap medicine."


back to school

Jaha, då börjar skolan idag igen! 3 månader kvar till Japan.. Bara 5 månader kvar till sommarlov. Börjar redan räkna ner. Har dock bara en lektion idag 14:00.

skins

Jag nyss börjat kolla på skins.. och jag älskar det! Så himla intressant serie.. visst kan den va lite extrem men jag tycker i alla fall att den är rätt lärorik. Nej, självklart inte att jag tänker börja ta droger och bli anoretiker nu, men man lär ju sig av deras misstag osv. Men den är väldigt bra, kollat 5 avsnitt i rad nu. Varför har ingen bett mig kolla på den här serien förut?! Shame on you. ^^Min favorit är Cassie, som har ätstörningar. Hon är så himla gullig, hon vill ju egentligen bara ha någon som bryr sig om henne. Nej ska inte avslöja mer nu.


lets eye make play

Ja asiater brukar ju vara duktiga på det där men engelskan.


Jag vill vara lika cool som Bom, Dara, CL och Minzy. :( Jag vill också ha mycket smink.


high high knock outDouble double, double double combo! High high, I'm so high, fly, fly up in the sky!


RSS 2.0