glee club

Började dagen med filosofi 10.00, hade sedan lunch där vi fick subway mackor och egna chipspåsar som efterätt. Ja, sista fredagen i månaden har vi alltid "street food", då kan vi få subway, thai mat, fish n chips och liknande. Ganska coolt faktiskt! Sen var det 2 timmar tills sången började. 
Hade så kul på sången idag! Vi sjunger Danny's "Amazing" bl.a och en av Jonatan's egenskrivna låtar.. den var GRYM! Sitter redan på hjärnan. Längtar tills nästa lektion redan.

Efter skolan köpte jag lite gott med syster och vi ska snart se på film. Mysfredag ♥

språkresor

I ungefär ett år har jag kollat efter språkresor som jag skulle vilja göra efter gymnasiet. Har varit mest sugen på en språkresa till Japan, speciellt efter att jag hade så kul sist jag var där. Samtidigt växer mitt intresse för Korea dag för dag. Men jag kan ju mer japanska och vet mer om deras kultur, så det skulle vara lättare att åka dit, så man kanske skulle kunna lära sig flytande japanska. Kanske gå på Samu som ligger i Korea Town i Tokyo området? Två i ett liksom. Det är ett stort val, men ändå så himla enkelt.. att bara ansöka. Vågar jag? Åka helt ensam i ett par månader..? Vi får se..

Studera japanska i Korea Town, allt i ett! Is it meant to be?

beyond description

Hade en supermysig tjejkväll hos Carina igår. Vi kollade filmer från vår Japan-resa, pratade massa och kollade även på DBSK konserter och åt massa onyttigheter. ♥ ^^

Har precis kommit hem från SKHLM med Jeanette, köpte två par skor. Mycket nödvändigt! Det är ju vår nu. Super härligt, tiden går så snabbt.. det är 10-11 veckor kvar till student!

student 2012


Idag har jag på mig min fina baskettröja som jag beställde tillsammans med studentmössan. Det står mitt efternamn på ryggen också. :) Var nyss ute och åt med Jeanette och vi ska snart se på film, igen. Såg på Castaway imorse. Så hemsk! Jag vill se något roligt nu..

lördag morgon

Har för en stund sen vaknat och sitter ny och lyssnar på musik. Igår var sista dagen för den teoretiska delen i vårt projekt, det var kul men ändå skönt att det är över. På kvällen såg jag Sagan om Ringen med familjen.. mys! Imorgon fyller syster 15 år så måste köpa present till henne idag. :)

torsdag

Det är sjukt så snabbt tiden går.. nu är det torsdag igen! Idag börjar jag 11:20 med mentorstid.
Igår hade jag japanska prov.. jag tror jag klarade, men är osäker på om jag får högre än G, vilket jag helst vill.. imorgon har jag prov i filosofi. Plugga, plugga, plugga idag!

Ska göra mig i ordning och sedan dra mig till skolan lite tidigare idag~.

dagens planer

Har vid 1 tiden bestämt träff med Miranda och troligen luncha ute. Vid 3 ska jag fika med Bonnie! Låter väldigt mysigt. ♥ Så börjar det bli vårväder ute, I love it! Man blir så himla pepp på sommaren nu.

sommar tvåtusentolv

Gud vad jag läntar till sommaren..

Bilder från weheartit.com.

omotiverad

Som rubrikern lyder har jag inte varit så motiverad till att blogga (inget nytt).. känns ju tråkigt eftersom jag inte vill radera bloggen. Jag får helt enkelt skärpa mig!! 
Nej, nu ska jag se på Big Brother med familjen.. Hanna W är så underhållande, fast hon är så sjukt pinsam och dum ibland..

RSS 2.0