då, nu och sen

Idag började vi 8 med japanska, man var helt borta alltså, haha. Fattade typ ingenenting! Menmen, efter det hade vi tre timmars håltimma, så jag drog med Felicia till stan, efter långt tvekande, hade beslutsångest som bara den. Men det var ju en trevlig rast. Blir bara så sjukt störd på vädret, kan det inte sluta snöa snart? Men, nu blir det off att köra wii, sen blir det nog att kolla på Death Note. ;)

shopping @ yesstyleKöpte nyss dessa tröjor! De var inte så dyra, men väldigt snygga. ;) längtar tills man får hem de, kommer att ta ca 21 dagar. Fler snygga tröjor som dessa hittar ni genom att klicka >här<.they did it again

Älskar verkligen Girls Generation's nya sång "Oh!"

~ jŏne aldŏn naega anya
Brand New Sound
saerowojin nawa hamkke
One More Round
Dance Dance Dance
Till we run this town
Oppa Oppa I’ll be I’ll be
Down Down Down Down
~


let's watch something fun!

Jag satt just och kollade på SHINee's "Hello Baby", det var sååå gulligt. Jag vill bara kidnappa barnet<3 På tal om kidnappa, det är ungefär det SHINee blir i början av programmet, kolla själva, det är så kul!
Lägger kanske upp nästa episod sen när de kommer ut. :) Godnatt ♥


headern

Ser headern mörkare ut ör er än vad bakgrunden är? På min data är det samma färg men på andra datorer så ser headern mycket mörkare ut.. hmm. Hur ska jag lösa det då isåfall?

follow me and change

Jag orkade inte göra en header idag, det får bli imorgon. :) Men har lagt till en bild där åt vämster minsann! Håller just nu på med läxor, en som ska in imorgon. Det gå segt, men men. Gör mitt bästa iallafall. Satsar inte på några superbetyg i varenda ämne liksom.


Bild från igår då vi hade en liten förfest till Michelle som fyller 20 idag, grattis! ♥


fixar designen

Ja, som ni ser så håller jag på att försöka fixa designen lite! Har inte så mycket kvar, kanske blir färgändring och så en ny header och profilbild på sidan. :) Jag har ldrig gjort en sån här esign förut så det är lite svårt, men det ska nog gå.

日本語好きです!♥

Yes yes, jag älskar japanska som de står i rukbriken, hahaha. Sitter just och pratar med en tjej i Japan som gillar Tohoshinki precis som mig, hon tycker att jag är bra på japanska. :o Hon skriver bara med japanska tecken till mig, och jag fattar de mesta, men vissa ord måste jag översätta. Är avis på henne, hon har sett THSK ;_; buu.
Men men, nu är det elg, då ska jag inte sitte här och skriva.. så.. sayoonara!


Så vill jag kunna spela!


tweet tweet

Som ni ser så har jag lagt upp min twitter på vänstra sidan, så jag på nått sätt kan hålla er uppdaterade. ^^ Ska försöka iallafall, ska ta reda på nummret så man kan twittra genom telefon också.

Har inget annat att skriva just nu, är så seg! C ya.

13 januari

Skolan: Gick helt okej, fick VG på japanskan, och matten kändes också rätt bra! Samhällsprovet slapp vi än så länge. ;) Fick även veta att jag kommer få Musik på estetiska valen, men funderar på om jag kanske ska byta till dans? I'm not sure!! Anyways, snaaart helg igen. :)

Hemma: När jag kom hem så låg det ett jätte stort paket på sängen, som mormor skickat till mig. :) Ritva gav mig även ett paket som hade glömts klart under granen, så det är jätte kul. Nöjd över presenterna. ^^ Senare då så körde vi Wii som vi köpte idag, det är ju skit kul. Sulle vilja ha Wii Fit också, det är ju en bra träning. Kolla videon här under. v


12 januari

Jag har inte egentligen så mycket att blogga om, but I'll give it a try.
Imorse så fick jag vakna extra tidigt, skulle egentligen haft sovmorgon men jag var tvungen att gå och röntga min rygg. Det var lite läskigt, det var inte som alla andra gånger jag gjort det. Hoppas att resultaten är bra iallafall!

Skolan gick väll okej. Bara det att vi fick veta att vi har 3 prov imorgon. Wohoo liksom! Lär faila på samhälls provet, igen. Satsar mest på matten och japanskan. :)


My favorite Hyuna ♥


stoppa mig

Dagens låt
Veronica Maggio - Stopp


2 cool 4 school

Skola igen, ska man skratta eller gråta? Känns bara så jobbigt just nu, vill helst bara ta det lugnt. Har 0,0% lust att gå dit, men man måste ju tyvärr. För ju försöka peppa mig med att vi kommer få åka till Japan nästa år, men jag är  rädd, tänk om jag inte ens lärt mig tillräckligt med japanska tills dess? Plus att det låter lite läskigt att vi ska få bo med en främmande familj, kanske kul, men läskigt ändå. Anyways. Imorgon är det fredag, så det är ju snart helg ändå. ^^ Har inte planerat något, men har ingen lust att sitta hemma då iallafall. :) Kanske åker iväg någonstans och shoppar.. eller fönstershoppar, hah. Ska sluta babbla nu och städa mitt rum, ciao.

2010 here I come현아
- 2009 (feat. 에이제이)Två nya och oredigerade bilder, ändå så ser hårfårgen helt olika ut på båda, beror nog på att den till vänster är tagen med blixt och den andra inte, plus att jag hade mer ljus på den vänstra.. hm.

RSS 2.0