cupcakes

Igår så bakade jag och syrran lite cupcakes! ^^
Fina färger va?

Nästan klara..

Voila!

shoesJag är så sugen på dessa!


10 februari

Dagen började med att man fick gå upp vid 6 tiden, så tidigt, inte okej. Var tvungen att åka till sjukhuset och göra en magnetröntgen. Det var verkligen läskigt! Jag var liksom inte beredd på att ligga med hela kroppen inuti en tunna som var 60cm bred och 50cm till tak, jag har liksom klaustrofobi! När jag åkte in i den så bara rann det tårar, jag var vettskrämd, men det blev lugnt efter en stund för jag fick lyssna på NRJ, var rätt kul, men höll på att somna tillslut, fick nästan ligga där i en och en halvtimma! Nog om det, hade prov i skolan också, fick G i japanskan, var inte beredd på provet, hade inte tränat, och sen samprov. Gick sådär, ska få göra två frågor muntligt. :) Men men. Imorgon är det torsag, en dag närmare helgen.. nice.

Grattis Carro som fyller 17 idag! <3

fick just lust att blogga igen, hm.

Detta inlägg tänkte jag ägna åt något intressant, okej, för er kanske det inte är så intressant, men för mig som älskar musik och språk så är detta superintressant! Det finns nämligen många låtar på Koreanska som även finns gjorda på Engelska av amerikanska artister! Vilka tyckern i är bäst?

vs.

vs.


vs.

 

Finns säkert mer, tipsa mig gärna om de då! :) Själv föredrar jag dom koreanska "versionerna" är bäst för att det var de jag hörde först, men jag håller med om att de engelska "versionerna" är minst lika bra! Well that's it for today. Lovar att lägga in bilder.. när jag har ork.


tired

Orkar inte blogga, tar en paus antagligen.

RSS 2.0