ギャルル - Boom Boom めっちゃマッチョ!


Kan man bli sötare? :'D Jag kan inte sluta sjunga till och lyssna på låten.

Bloglovin

Nu tänkte jag tipsa alla er läsare om en sak som gör att ni kan tjäna pengar genom erat bloggande! Allt ni behöver göra är att skrobbla ner så finns det en liten ruta längst ner i min meny, och där fixar ni det. Alltså, om ni fixar en "Spotlight ruta" till er blogg så kan andra skriva i rutan och göra reklam för sin egen blogg osv. Då tjänar ni pengar på det. Men det kostar 10 kr (beror på, jag valde 10kr) att skriva om sig själv på någon annans blogg. Om ni inte fattade så läst det här som jag kopierade ifrån bloglovin.se:

"Med Spotlight-rutan kan dina läsare synas på din blogg och du tjänar lite extra pengar. Det är du som äger bloggen som väljer priset och hur lång tid ett meddelande ska synas. Låt dina besökare få synas lite extra i ditt rampljus!
Du får själv fixa utseendet på din Spotlight-ruta med vårt verktyg så att den passar in i din bloggdesign.
Det är jättelätt att komma igång, tar inte mer än någon minut!
"

Låter inte det awesome? Ni kan ju pröva själva!

Hysterical just like a snow scene

Image and video hosting by TinyPic

NYAPPY in the world 4 ~般ニャ化教のテーマ~

Image and video hosting by TinyPic
Jag ska se dessa pojkar live och det ska inte ni! :D Jag är glad och det är inte ni! Nejdå, jag bara skojar. Well, det har varit en allmänt tråkig dag idag så har inte alls något kul att skriva om. Snart helg, yaaay. Vill in till stan. >: Ska försöka.. om jag har tid. Men näe.. nu ska jag dra. Orkar inte sitta här. är sjukt trött. Men det är jag ju jämt så.. xx

アンティック-珈琲店-

Image and video hosting by TinyPic
Nästan hela dagen har gått åt att (det lät konstigt?) kolla på kat-tun :D

denwa nari tsuzuketa.. ie wo nukedashite tara
doko de kimi ni aeru.. tsutaetai koto bakari
<3


Justja, var på en väldigt lång promenad med Mirre idag! Faaan vad jobbigt, men värt.
Vi gick runt hela alby.. okej, inte alls, men typ, på 1tim och 10 min! Måste bättra på min kondis en aning. Palla att jag inte gjort svenskan, och så skola imorgon </3

神秘的な

Image and video hosting by TinyPic


Bullarna blev riktigt goda, som vanligt då och det blev tacosen med. Jag fick även en Miyavi tröja av Sara's man, tack som fan. :D Hade alltid velat ha en sån. I survived the japanese gameshow ikväll, det ska bli kul. Nu har jag inget mer att skriva om.

Nikon d80

Ja, idag var jag och mamma då och köpte en ny kamera. Som sagt blev den en system, nikon d80. Är så grymt nöjd. :D Ska bara bli lite bättre så jag sen kan visa er några bilder. Vi åt också på en ny thailändsk restaurant i Heron City, det var jätte gott men jag ville inte äta mig så mätt, då mår man ju bara illa, det var nämligen buffé. Det är så skönt att vi är lediga på måndag också, en extra dag att få vila ut sig! Imorgon ska jag och mamma till Sara, vi ska baka där för hon älskar mammas bullar, hahah, vem gör inte det? Sen ska vi göra tacos. Bara en massa mat planer.. hehe.

I scream party! ~

Jag vet att jag är en jätte dålig bloggerska som inte ens kan uppdatera min blogg åminstonde en gång i veckan, men jag lovar att bättra på det. Så mycket i skolan nu bara, så har inte direkt något intressant att skriva om. Jag lever iallafall, nu vet ni det.. lol ^^ Fan.. kan inte bara våren komma nu! Jag behöver verkligen lite solsken, det är så grått och vått ute just nu. På lördag ni, då ska jag köpa en system kamera! Ifall jag hittar en jag säkert vill ha då. Har några som jag kan tänka mig. Okej, nu ska jag inte skriva nå mer för det är ändå inte så värt intressant.

I Wish We Were Older


Sjukt bra låt med Metro Station.

Helt ärligt så fick jag knappt np bra bilder igår, ocg PS vägrar funka som det ska. ;o Kommer inte ihåg hur man fixade det, men jag har gjort det förr.. dessutom vill jag ju ha en ny kamera! Men jag har blivit så dålig på att spara pengar.. hehe. Måste föresten köpa en ny present, en annan hade köpt samma sak som jag, haha så himla dåligt. :'D

Image and video hosting by TinyPic

Lets Dance!

Sitter just nu och kollar på Lets Dance, eller ja, det är ju reklam just nu men fan vad duktigt Laila Bagge är! Tummen upp för dig, verkligen. Någon mer som följer programmet? Ska bli kul att se Kitty också. Jaa.. idag efter skolan så var då jag och Carro i skärholmen och handlade presenter till 3 pers.. shit. :O Det var inte det lättaste.. fick huvudvärk tillslut. Imorn är det födelsedags fest då, ska bli kul. ;D Nu tänkte jag dela med er med min favorit låt just nu;

Penicillin - Romance (ロマンス)


Har gått och lyssnat på denna låten hela dagarna nu.. fast på en annan version då, men denna, orginalet, är också väldigt bra. Ska föresten försöka fixa några intressanta bilder imorgon då.

Put your f*cking hands up..

.. IN THE AIR AND MAKE SOME NOISE!
KAT-TUN - Six Senses @ Queen of Pirates tour 08

Jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör.. 
Jin dödar mig.
Någon dag ska jag fan stå där på eran konsert, för ni är bara bäst. Det ska jag göra. ♥

Eh anyways. Skolan var riktigt kul idag. ;3 Won't tell you why.. hahah. Gjorde nyss en novell som vi har i läxa till imorgon, men den suger så mycket att jag säkert inte ens får godkänt. Jag vill ha sommarlov nu.

Dear my friend-手紙を書くよ-

Image and video hosting by TinyPic
Bilden blev ju jätte fail när jag sparade den.. dagens outfit iallafall!
Ett par svarta jeans från Weekday, en t-shirt och svart kofta från Cubus.

Sitter just nu och lyssnar på musik och äter Ben & Jerry's Phish food. <3 yummie.
Det har varit en skit tråkig skoldag idag, to be honest. Började skoldagen med att kolla på en jävla film om andra världskriget som pågick i nästan 4 timmar, jag skojar inte! Det var så tråkigt att jag och Carro höll på somna.. typ. Vi satte oss längst bak och snackade istället. ;D Vi fick även reda på att vi är de första niorna som ska ha nationella prov i NO! Fattar ni hur jävla svårt det är eller? Får göra mitt bästa iallafall.
Jag ska föresten färga mitt hår! Kommer nog bli ljustbrunt/orange aktigt. ;3

Metro Station - Disco (Acoustic)


Jag uppdaterar, jag uppdaterar!

Vilken tråkig lördag det var idag då. Inte gjort mycket alls.. men jag funderar på att börja träna igen. Jag behöver verkligen det. :O Så måste jag beställa biljetter till Metro Station, jag måste se dom! :D Men jag kollade lite på deras live uppträdanden på youtube.. eh.. de var ju inte så bra live direkt. XD Men låtarna är så himla bra ändå så. På tal om ingenting så har jag en väldigt rosa blogg nu.. so not me. Så har jag lagt till en bild där på sidan, en VÄLDIGT gammal bild, från 07 tror jag. Har ju inte svart hår längre, men det var ju rätt fint ändå. Aja, ska sluta skriva här nu då.

edit

Har lagt till en liten spelare längst ner i menyn, så om ni scrollar ner till den så börjar den spela musik av sig själv. En ny låt kommer varje gång ni går in på min blogg.. men ni kan alltid byta låt också. ^^

I still remember.. it's in my heart.. ~

Image and video hosting by TinyPic

Idaaag så var vi och bowlade med klassen i Heron City! Kul kul. ;3 I vårt lag kom Carro etta, jag tvåa, Gülden trea och Ola fyra, sist alltså. :D När vi var klara åt jag och Carro på Panda Express, kina mat alltså. Alla andra åt typ på Mc Donalds eller kebab. >> usch. Erhm, ja.. när vi "slutade" så åkte jag och Carro till stan och gick runt. Köpte boken på bilden ovanför, det är en svensk tjej vid namn Marita som skrivit om hur "fan domen" i Japan är, bl.a om JE. Självklart måste jag ha den då liksom! Hahah, ingen fattar.. iallafall. Nu fick ni erat efterlängtade blogg inlägg, och jag har inget annat att skriva om. HELG <3

陽の光さえ届かないこの場所で

Image and video hosting by TinyPic

Idag fick jag två skivor från Japan, som ni ser.. ~ <3

Vinn en svart iPod Nano 4GB


Klicka på iPoden för att vara med i tävlingen,
allt du behöver göra står där, efter att du klickat! Lycka till. :D

2009 - HAPPY NEW YEAR

Image and video hosting by TinyPic

Så var det redan ett nytt år. Hoppas det här året blir tusen gånger så bra som förra!

RSS 2.0