dayum

Yeees, ledig tills på måndag nu, ska bli jätte skönt att få vila ut lite. Måste börja kolla på en koreansk serie som heter It started with a kiss, för att Lise tjatar! <3 Erhm, sen vet jag inte mer vad jag har för viktigt att göra faktiskt. Idag hade jag i alla fall nationella i matte, muntligt alltså. Gick nog helt okej. Efter skolan åkte jag till sjukhuset igen och var där en stund. Gud vad jag hatar sjukhus, så läskigt och obekvämt!


Jag..dör.. ohmygod. Från 1:45 och framåt, KAN MAN VARA UNDERBARARE? Har visserligen redan sett videon en miljard gånger förut, men älskar den fortfarande lika mycket. Charmigare än Jaejoong blir man inte, hade svimmat om jag var hon. Fast hon kände ju honom redan, så hon är nog inte en sådan fangirl som jag. XD Okej, okej, okej. Ska sluta fangirla här på min blogg. (Nej, jag kan inte.)

TVXQ - Love In the Ice


Because it is love, my love, as beautiful as it is miserable,
don't be afraid, this beautiful, beautiful time, it is ephemeral.


Rekomenderar er alla att kolla på klippet mellan 3:38 - 5:15, det är så himla fint att jag gråter.. Enligt mig deras bästa framträdande ever! Dem sjunger med sån känsla, och JaeJoong är bara för fin. Micky ser dock lite skrämmande ut, och jag måste bara få skratta lite åt lilla Minnie på 3:59. <3

lost in maze

Har varit på sjukhuset idag igen och hälsat på mamma. Hatar sjukhus. Känns bara så fel. Carro kommer hit senare igen också, vi ska kolla på Dead Run med hennes first love Tegoshi Yuya som huvudroll. Köpt en ny mikro också, råkade ''ta sönder'' den andra.. ehe.. började liksom brinna och hela huset fylldes med rök så att jag knappt kunde andas. Det var lite läskigt alltså. Nej, nu har jag inget mer att säga. Slänger in en bild på JaeJoong och en lista istället.. yes, är uttråkad.



Varmt
eller kallt?
Vitt eller svart?
Sommar
eller vinter?
Katt eller hund?
Stad
eller landsbygd?
Chips
eller popcorn?
Rock
eller blues?
Dyrt eller billigt?
Coca Cola
eller Pepsi?
Fotboll
eller Hockey?
Bada eller duscha?
Jeans
eller kostym/dräkt?
Blond eller brunett?
Äpple
eller päron?
Ryggsäck eller väska?
Pizza
eller sushi?
Bok eller film?
Fredagkväll
eller lördagmorgon?
Kaffe eller the?
Göteborg eller Stockholm?
London
eller NewYork?
Morgon eller kväll?
Choklad
eller lakrits?
Salt eller surt?
Ordentlig
eller slarvig?
Lycklig
eller olycklig?


äntligen ledighet

Som vissa redan vet ligger min mamma på sjukhus, så de här dagarna har varit väldigt stressande.. men Carro har sovit över här de senaste 2 dagarna och vi har haft sååå kul x] Hon ska nog sova här ikväll också.. Mycket DBSK tittande har det blivit kan jag ju säga, men det är inget att klaga över. ♥


[ klicka på bilderna så blir de större! ah min fina jaejoong ♥ ]

Uhm, idag hadde vi också skola eftersom det var kvarnhagsskolans dag, det kändes så onödigt men det är skönt att fått det gjort. Vi hade olika debatter och min grupp hade om invandrare i Sverige, jag och Gülden var för, och vi vann såklart. ;D

vi har lyckats

Som ni ser i mitt förra inlägg så skrev jag om att vi fans ville få hit Tegomass till Sverige, och gissa vad?! DEM KOMMER! Den 30:e Maj uppträder de på Nalen! Be there. ;) Mer info finns här. Eller man kanske måste vara medlem för att läsa det där, aja. Dem kommer iallafall, wohu!

Gick inte till skolan idag, pga av lite olika anledningar, men måste imorgon iallafall, då har vi NP i Matte.. önska mig lycka till fan. Fick föresten VG i både engelska och svenska, så det är ju bra..

japan expo inställt!

Alltså ingen Miyavi eller Buono! för min del, det är så jävla tråkigt att det inte är sant. hade sett fram emot det här.. menmen det kommer väll flera chanser antar jag.

Nu är det så att jag tycker att vi ska satsa på att få hit Tegomass igen istället. ♥ Man har fått positiv respons utav dem, men det som behövs är att vi fans måste visa dem att vi verkligen bryr oss om dem och visar dem vår kärlek för dom. :D En sak ni kan göra är att gå med i den här gruppen i facebook. Om ni inte har facebook, så skapa! Det är jätte kul. ;3


jag måste stoppa dig

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
© http://emerie.blogg.se

Tänkte ta och kolla på DBSK Vacation nu, sedan så kanske I Am Sam, efter det Gokusen 3 tänkte jag. :D

cherry blossom ~sakura~

Visste ni att det är Körsbärs blommans dag idag? Körbärsblomman, eller Sakura som det heter på japanska är Japan's national blomma, och den är bara föör vacker. Carro och jag stod och kollade på en Kimono uppvisning och och när de sedan sjöng. Allt var bara så fint. Köpte en Hello Kitty kaka och en uchiwa också. En uchiwa är som en solfjäder. Orkar inte skriva mer.. bjuder på en bild jag tog.
Fler bilder finns på min flickr, check them out.

Image and video hosting by TinyPic

talang

Kollar på talang just nu, så sjukt! Såg ni knäckebröds killarna?!

Skolan var helt okej idag, efteråt drog jag, mamma och Carro till skäris. Mamma drog och klippte sig när jag käka med Carro. Letade efter en väska till Carro men hittade fan inget. Köpte iallafall en tröja:

Image and video hosting by TinyPic
              100 :- på Monki.

lovin' you

Skolan var rätt onödig idag, vi fick sluta efter lunch, men det var iaf skönt. Åt nyss jätte god pasta med sås, mamma gjorde något nytt. Nu ska jag försöka få med mig en massa folk ut! Wish me luck.. var bara det jag tänkte säga, tänkte uppdatera bloggen lite oftare bara. Slänger in en bild på fina DBSK också. <3

Image and video hosting by TinyPic

tsank u rise

Äntligen är min meny fixad som jag vill ha den, tack Lise som fixade det! :D Ska kolla på filmen ikväll som jag fick av Lise, ''Ai No Kotodama'' heter den och handlar om ett japanskt bögpar, heheh.

Igår var jag med Carro i Skärholmen och shoppade, det är rea på New Yorker så vi fyndade. Fick med mig skor, en kofta och en t-shirt för 300 spänn! Så värt alltså. När vi sen gick för att äta kyckling sallad på Millan's så glömde de att ta betalt för Carro, gratis mat. Snacka om lyx.

Idag då så har jag mest suttit hemma, är så trött. Var ute iallafall en stund i solen, så varmt var det! Men varmare ska det bli, hoppas jag! Snart skola, nej det borde jag inte ta upp, fan.

ny design

Idag är det lång fredagen va? Vet iallafall att man inte får äta kött, så jag får inte som jag vill idag, haha. Blir veg pizza istället! Eh, vad ska jag göra idag? Ville följa med Maria till stan, men det går inte, nej. Har ingen remsa eller nått, och jag är så sjuk trött också. Ska fortsätta kolla på Miyavi dvdn istället. Hann inte se hela eftersom att jag kollade på "Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show". "Ture" som japanerna sa var så sööööt, haha, töntigt söt alltså, slog slig blodig och allt. :( Stackarn åkte ut först, haha.









Nah, that's not how we do it!
Tack till liam som gjorde denna till mig. ♥

yummeh

Var på stan igår med Carro och Lise, vi träffade Kai och Erica också. :3
Ni får lite bilder på det va!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

1. God kina mat vi åt på typ rådmansgatan.
2. Carro på plattan!
3. Lise och Kai. :3
4. Miyavi dvdn jag fick av Lise. <3


LOLLI LOLLI LOLLIPOP

Jag vill ha sommarlov nu! Måste först börja köpa nya sommar kläder.. gör det kanske nu under lovet.Ser fram emot att börja fota ute mer också. :D Uhm, just nu ligger mamma på sjukhuset. Fast hon kommer hem sen. :) Medans så sitter jag och kollar lite på youtube och så vidare, delar med mig en video med Big Bang och 21 - Lollipop:


Förövrigt måste jag säga att Kame's nya solo är underbar, ni kan höra den genom att klicka här.

PIC SPAM | SPRING FEELINGS

Can't you tell spring is in the air?

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

© http://emerie.blogg.se
"DON'T HATE"



chillkväll

Har egentligen inte mycket att säga.. men ska på en så kallad ''chillkväll'' i skolan idag, från mellan 19.00-22.00. Kommer säkert bli skit tråkigt. Jag, Carro och Mirre ska iallafall baka ett par muffins som vi ska ta med, för alla ska ha med sig något ätbart/drickbart.
Ska duscha nu.. men slänger in ett klipp på världens vackraste korean, vid namn Kim "Hero" JaeJoong så länge, så ni kan ha något fint att stirra er blinda på. :D Gissa hur många gånger jag suttit och kollat på den..? Den som gissar rätt få en muffins. ^-^


RSS 2.0