livin' la vida loca

upside inside out, she's livin' la vida loca (8)

Tack vare min klasskamrat Reham så är den här låten fast i mitt huvud nu, hahaha.

Idag så var jag så smart att jag ställt in klockan fel, så jag vaknade 20min innan jag skulle med bussen, jag fick fixa mig och äta snabbt som fan och springa ut! Vi hade nämligen matteprov på morgonen som var i 2 timmar. Det gick helt okej (får vi hoppas). Så fick jag nyss veta att jag har 1 lektion imorgon som börjar 14.00-15.30, känns skit tråkigt att jag måste gå på den. Menmen.. sen är det lov. :) Har inget planerat än, kanske bara det att jag ska till mormor en natt eller så.

Nu ska jag dra! Byebye ♥

29 mars

Hallå bloggläsare och alla mina kära vänner som läser detta. :) Jag kom just hem efter en lång dag i skolan, den var dock inte så farlig. Kollade på film både på svenskan och engelskan, Titanic och Good Will hunting, jag gillar båda filmerna! Ska skriva en recension om Good Will Hunting på svenska, tänkte att jag kunde göra det snart så jag har det gjort. Antar att vi ska skriva en recension om Titanic också, på engelska då. Gud så sorglig den är, tror det var första gången jag grät åt filmen, jag har liksom inte sett den sen jag var liten, och då förstod jag inte alla hemsktheter lika väl som jag gör idag. Sen så ska jag träna inför matte provet också, wish me luck!

Nu ska jag chilla, och så planerar jag att se på Moulin Rouge. :) Blev sugen på den efter att vi pratat om en massa filmer i skolan nämligen. Byebye så länge! ♥

good night music


Minnen~ ♥

Måste lägga mig tidigare imorgon, är så sjukt trött egentligen.


song of the day


pierca?


Jag vill pierca "conch". I really do. Bara så att ni vet.

Hade skola idag, ja då, 8.00-15.30! Woho för långa dagar.. not. Fick i alla fall MVG på japanska provet vilket jag är rätt glad över. Annars s har ingen särskillt speciellt hänt på sista tiden. Nej nu ska jag ta och sätta upp ett par bilder på mina väggar! Ska visa er sen. Godnatt. ♥


pen pals

Vad är era åsitker om att ha "pen pals"? Like it or not?

Jag har haft en brevvän förut fårn frankrike, det var verkligen jätte kul att skicka brev till varandra, hon skickade typ saker som jag gillade och jag skickade sånt som hon gillade, hon är väldigt intresserad av Sverige. :) Dock så pratar vi inte så mycket längre, kanske någon gång på msn eller så. Men, för ett tag sen så tipsade min vän mig om interpals! Jag snackar med flera som delar min musiksmak, och även med folk från t.ex Japan och Sydkorea som jag är väldigt intresserad av. Har börjat prata med en jätte trevlig koreansk tjej där som vill vara brevvän med mig nu, så vi får se, skulle vara skit kul! Hon är lika gammal som mig och så. :) Nog om det, tror jag ska fortsätta plugga matte nu och sen sova, är sååå trött! Godnatt. ♥

it goes..

L O LL I P O P!


Älskar låten sjukt mycket, speciellt videon. Värt att se hela. ^^

Sovmorgon idag, så hade lite tid att sitta här. :) Ska ta bussen om ca 45min.


temadag

Idag i skolan så hade vi en temadag, jag tycker det var rätt kul! Missade tyvärr bussen på morgonen men det gjorde inget liksom, när jag kom så fick jag ett papper, jag skulle samla ihop 12 autografer från elever i skolan som inte gick i min klass, det var lite läskigt men kul, frågade mest de jag kände. :) Efter det stod vi och lyssnade på de som sjöng karaoke, riktigt modiga elever, roliga var dom också. :'D Till lunch fick vi en halvgod pizza, och när vi fikade med klassen så fick vi en riktigt god tårta. ^^ Jag vann en påse godis också. Ibland kan man ha tur alltså, haha.
Men nu ska jag träna lite till på samhäll, sen ska jag lägga mig, godnatt. ♥

Btw, grattis till lillsyrran som blir 13 idag! ♥

korea vs. the us

Samma låt, olika språk.

VS.

VS.



stop telephoning me


Lady Gaga ft. Beyoncé - Telephone

Har ni sett musikvideon än? Väldigt unik må jag säga, videon stal liksom uppmärksamheten, så man lyssnade inte på låten så mycket, men den är ju riktigt skön. Allt Gaga gör är bara så speciellt och bra. Synd att biljetterna till hennes konserter i Globen redan är slutsålda, skulle gärna vilja se henne igen. :) Såg henne gratis i Grönan förra året! Det var gryymt.


let's zumba



Yes my dear friends, idag så har jag dansat zumba! Jag.. dansat? You heard me. Haha, det var faktiskt kul, lite svårt att hitta den där rytmen dock. Men ska fortsätta att göra den här tränigen. :)

Innan så var jag och shoppade, köpte en tidig present till Jeanette och en sen till Michelle! Aldrig i tid. Självklart köpte jag lite till mig med. Well well, nu ska jag nog lägga mig, är rätt trött efter träningen, så har vi suttit vid tvn också. Såg melodifestivalen, jag är grymt besviken. Anna av alla, hon var SÄMST! Pinsamt.. aja. Vi kollade även på "Yes man!", den var så skön, riktigt min humor, haha. Men nu säger jag god natt.


training

Har tränat lite med Jeanette idag, värmde upp genom att gå till maxi och köpte grönt té och naturgodis haha! Träningen var rätt kul, vi skratte mest, då kanske vi får magrutor? ;D Nu är man helt slut.. ska göra japanska läxan nu tänkte jag, det lär ju gå snabbt ändå!


Bild från Tokio Hotel konserten den 4/3.

it's too late to apologize



"I'm afraid.. it's too late.." - one republic.

 

"You're out of my life, why did you have to die?
Now it's too late to say I'm sorry." - darin.

"You don't know what you got, 'til you're missing it a lot." - erik hassle.

"A lonely voice reaches out to a hand that keeps going
My tears overflow, just thinking of you" - kagrra,


Alice in Wonderland



Glömde berätta att jag var på premiären av "Alice i Underlandet" idag med Carro! Den var så jävla bra, hade liksom inga förväntningar, så då blev den extra bra. :) Gillade ju teckna versionen mycket när jag var liten. Tim Burton's filmer är alltid lika bäst! Johnny Depp sviker ju hellre aldrig en. ^^


Tokio Hotel IMORGON!

Två videor från förr förra året då jag såg dom i Dortmund, Tyskland. :)
Det var jätte svårt att filma för att alla stod bredvid och puttades och skrek.



Imorgon ser jag dom igen, i Globen med Lise och Carro. ♥ Lär bli helt awesome!


RSS 2.0