UppCon:12 - tack för att du kom

Kan helt ärligt säga att det var en av de bästa helgerna i mitt liv! All personal var helt underbara, speciellt artist teamet som jag jobbade med mest. Är så glad att jag träffade er och tacksam för er hjälp! Träffade även mina vänner under mina lediga timmar, träffade också nya vänner. För ju inte glömma att tacka artisterna Screw och speciellt M.O.V.E, deras dansare Yui och Ryoshin och sen Dj Kaya och alla deras staff! Helt underbart konvent, sorgligt att det är den sista UppCon bara. Tack. ♥ Just nu orkar jag inte berätta om allt eller visa mina bilder, men det gör jag säkert när UppCon lagt ut mer videos och bilder också! Vill tillbaka redan~


Med Lydia på artisternas hotell~ hade sjukt kul men stressigt denna dag, detta var precis efter vi druckit lyx-shake på Max och ALLA tappade/spillde något och smutsade ner oss innan vi skulle tillbaka och jobba. >o< fail.


Hitta mig!

UppCon 12

Sista året av UppCon har jag turen att få jobba där, inom artistservice dessutom! Hur spänd som helst. Men det kommer bli så himla kul! Håller på packa det sista och ska snart bege mig till Uppsala.

Ser fram emot att se och jobba med dessa människor. :)


Det är någonting med Japan och japansk musik som får mig att må så himla bra...

sommarlov eller bara sommar

Vet ju inte om man kan kalla det sommarlov längre, men det är i alla fall sommar trots att det inte känns som det. Var är värmen? :) Har äntligen återhämtat mig från studenten, blev så trött och kännde mig sjuk så jag orkade inte gå ut på kvällen och inte heller gå på min väns mottagning, känns jätte tråkigt... men, men. Idag ska vi tjejer som brukade gå i JUSK09 fika tillsammans, för första gången som arbetslösa! Haha! vi är inte längre studenter ju.

Har även fått livstecken frå syster som åkte till Kina i torsdags och ska stanna där i en månad! Vi undrade ju hur det gått eftersom vi inte fått höra ifall de kommit fram och så, men hon skrev imorse att hon inte kan komma åt FB, twitter eller blogspot i Kina vilket är lite tråkigt, men jag hoppas att hon har det jätte kul ändå!


Jag med Alina som snart åker till Ukraina. :)

studenten i bilder

Lägger bara upp ett par bilder från min student än så länge för er att få se! Kanske blir fler i nästa inlägg. ;)jag har tagit studenten

[tidsinställt]

...fyfan vad jag är bra!!!


where i wanna travel

Jag är så res-sugen just nu. Tänkte visa er vilka resemål som ligger i min top 5 just nu, utan rangordning.

Istanbul
7122924133_00282ce6fd_b_large
Istanbul som är Turkiets största stad bjuder på allt i från sol, bad, shopping, flera sevärda världsarv och så vidare! God mat också, the mothercountry of the kebab liksom! Hahaha. ;)

Los Angeles
Tumblr_m3q4gelbgo1qd4q01o1_500_large
LA som ligger i Kalifornien, USA är ju drömmarnas stad. Behövs det ens en förklaring? 

Seoul
Seoul-han.river.at.night_large
Huvudstaden i Korea är ett ställe jag länge längtat efter att få besöka...  Efter att ha sett alla dessa dramor och eftersom att jag älskar deras musik, mode och kultur så kan man ju bara inte missa att åka dit. Någon vacker dag!

Tokyo
6285520591_4e6ecc94cd_z_large
Tokyo som jag dock redan besökt längtar jag ihjäl mig till att få återvända till. Städernas stad! Det finns inget man inte kan göra ett Tokyo. Shopping, purikura, karaoke, träffa underbara människor är några exempel.

London
Tumblr_m2uaezjdun1r2y6n5o1_500_large
Utan tvekan så är London en plats jag vill besöka. Den brittiska dialekten och den billiga shoppingen är ju bara två saker som lockar... Sen alla sevärdheter! Innan jag dör måste jag till London!

studentmiddagIkväll ska jag på studentmiddag i min kära skola TGY som jag lämnar på fredag... då är det studenten!!!

ät dina grönsakerHär är en video ur ett japanskt barnprogram, där de försöker få barn att äta sina grönsaker... ja...
Älskar japan och deras konstigheter!

RSS 2.0