music

Jag vet, jag är verkligen så seg med uppdatering.. men det kommer sakta men säkert. ;)

Under min tid i Japan så har jag fastnat för väldigt mycket japanska artister som jag inte tidigare lyssnade på, t.ex Esperanza, Exile, J Soul Brothers och Super Fly! Kände mig tvungen att lyssna på Exile för att de verkade väldigt populära där, nästan alla i min ålder som jag pratade med frågade om jag gillade dom.



Min favoritlåt med Exile just nu:



Vi lyssnade på de här låtarna väldigt mycket hos min värdsfamilj, vi lyssnde även väldigt mycket på Arashi! Men i bilen var det kpop som gällde, för min värdspappa var lika galen i kpop som jag är ;)


dag #1 - resan till japan

Planet lyfte tidigt på morgonen och jag hade inte kunnat sova mycket den natten, kunde inte sova på planet heller för den delen och det var sjukt frustrerande. 13 timmar på ett flyg är väll inte det roligaste, men vi mellan landade i Österrike då också.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/655281/images/2011/blogg2_154345140.png

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/655281/images/2011/blogg1_154345122.png
Vi roade oss med spel på flyget och kollade på ett par filmer. Såg No Strings Attached (heter den så?) och I am Number 4. Har aldrig rest så långt så har aldrig suttit på ett plan med så mycket underhållande saker, haha.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/655281/images/2011/dsc_0017_154345213.jpg
Fredrika ^^ Ronja, Carina och Louise i bakgrunden också.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/655281/images/2011/dsc_0010_154345251.jpg
Ronja och Carina i Österrike, där satt vi och väntade med en massa andra japaner. Ett par började prata med oss också och gav oss japanska ris kakor. (^^)v


back from japan

Igår kväll landade jag i Sverige, efter 17 dagar i Japan.. känns väldigt, väldigt sorgligt och tråkigt, men jag har ju haft det underbart där borta och jag ska såklart tillbka.
Jag kommer uppdatera om nästan allting jag gjort där borta, så håll utkik! Ska försöka börja skriva de första redan idag. Här får ni i alla fall en purikura:

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/655281/images/2011/purikura-5_153872092.jpg
Det här var nog från första skoldagen, med två av mina klasskompisar. Mer om de senare!

日本に行く!

Nu är det bara timmar kvar tills jag åker! Är väldigt tacksam att vi fått den här chansen, det är inte många som får åka till Japan med sin klass, pröva på att gå i en japansk skola, åka och se Mount Fuji och så vidare.. specielt inte gratis! Tack till vår kära sensei som hjälpt oss att fixa det här, trots alla motgångar. Vi ska föröka göra dig stolt med våra tal, haaha. Nej nu har vi inte tid för att snacka, vi ses den 20:e juni, om jag inte hinner blogga i Japan!


Dong Bang Shin Ki Doushite kimi..... by Azah

JAPAN IMORGON!

För jag ska åka till Japan, för jag ska åka till Japan, för jag ska åka till Jaapaaan, fyfan vad jag är bra, typ. Sorry, I had to. Jag är lite nervös men ser ändå fram emot det! Om det inte vore för talen så skulle det inte vara ett problem. Så är man ju paranoid och tror att man packat för mycket eller för lite osv. Det går nog braa.



sista skoldagen idag

Sista skoldagen idag, men första dagen på sommaren och mitt sommarlov! Bara två dagar kvar tills Japan. Hjälp?

Ikväll ska jag gå och se på en Grease musikal som min kompis är med i, ska bli skit kul! Drar till Södertälje vid 4, så vi kan äta lite innan och så. :) Imorn dock blir det bara packa, öva på tal och massa stress.


RSS 2.0