en bild säger mer än tusen ordHar haft en trevlig dag fylld med värme, promenader, god mat, skratt och ett par döda fötter. Aldrig mera klack.

never ever felt this wayDamn, damn, damn.. what I'd do to have you here, here, here.. I wish you were here.

too tired to function


Underbar låt.

Idag är det torsdag. Det är skönt, för då är det snart helg! Har ju ledigt i hela fyra dagar, väldigt nödvändigt faktiskt. Måste leta kläder till studentskiva och studenten, sen måste jag även plugga! Det är så stressigt nu i slutet speciellt... slutet, ja, snart lämnar vi TGY och vi kommer inte vara JUSK09 längre, sorgligt. Men sjukt skönt att få en paus från allt plugg och allt tvång. Jag behöver det ett tag..

i hate this part right here

Har känt mig sjukt nu i flera dagar, men idag är det som värst. Hostar, ont i halsen och är snorig.. inte trevligt! Så jag sysselsätter mig med att sitta och plugga, inte det roligaste kanske. När jag är klar med pluggandet tänkte jag fortsätta kolla på Rooftop Prince. Kanske ska unna mig med lite glass också? 


Kollade igenom lite gamla bilder.. jag vill ha svart hår igen! Bild från 2009-2010.

informationsmöte om japanstudier

Efter skolan som bestod av endast två lektioner; japanska och matte (där jag klarade av näst sista provet!) så åkte jag till Akebono, där Blueberry språkresor hade ett informationsmöte om att åka och plugga i Japan genom deras orginisation. Tycker att jag fick mycket bra svar på frågor som man hade.. Tokyo 2013, here I come?!


Vi fick pröva tre stycken olika sake typer.. kommer inte ihåg namnen, men den första var godast, även den starkaste.. haha. Vi fick asahi öl också, godaste ölen jag smakat i alla fall!


Maten var även supergod!! Jag börjar uppskatta japansk mat mer och mer.

drömmarnas stadVill tillbaka så snart som möjligt. Alla bilder tagna från tumblr.

heron city

Har suttit och kollat på "My Strange Addictions" i två timmar nu, as intressant. Det finns så konstiga människor... haha. Idag har jag även fått ett samtal från en som jobbar på Go Go Nihon, som svarade på frågor som jag mejlat dom om, och han gav mig lite tips. Visste inte att jag skulle få ett samtal som svar så det var ju lite oväntat. Ska snart ta bussen till Heron City där jag, Carina och Felicia ska bowla kl 20.00, det kommer bli så kul!


onsdag

Hade tänkt skriva ett inlägg i fredags, men då dog strömmen i lägenheten så jag kunde inte komma åt internet. I lördags åkte jag till mormor och jag kom hem igår. Det var mysigt som vanligt. God mat, bowlade och klippte håret. När jag kom hem fortsatte att se på Rooftop Prince, Yoochun's nya drama. Den är skit bra! 
Dagens planer? Ingen aning.. blir nog rätt chill idag.

sovmorgon

Eftersom att vår japanska lärare är i Japan nu med SK10 (Jag vill också!) så har vi lång sovmorgon idag, ända till 13.25. Tänker nog ändå ta mig till skolan lite tidigare, men det är hur chill som helst. Har bara engelska C och spanska idag, inte mina favoritämnen direkt... Som ni kanske ser så har jag gjort om i bloggen lite. Gör om headern när jag vet hur den ska se ut helt enkelt.

earth hour i filadelfiakyrkan

I lördags åkte jag in med Felicia och Carina till stan, där vi åt middag för att sedan spendera vår tid under Earth Hour tillsammans med massa andra människor i Filadelfiakyrkan, där bl.a Danny, Loreen och Sarah Dawn Finer sjöng! Det var så sjukt mysigt. Men kallt. Och vi såg inte så mycket.

RSS 2.0