still standing here

Hej alla som läser detta! Jag har inte känt att jag haft något att blogga om, har ju lov nu och så. Så har jag lyckats med att bli sjuk också, typiskt.
I alla fall, beställde nyss TH biljetter, ska se dom i Globen i mars. :) Kommer att bli kul.
Känns som jag inte gjort mycket annat, orkar liksom inte pga förkylningen. Ska försöka hitta på något nu i alla fall. Hörs sen ♥

fantastic elastic


SHINee's nyaste video och singel. Den är sååå bra! Taemin är så snygg! (0:48).

Har inte hunnit eller orkat med att skriva i bloggen ens. Men det ska bli bättring på nu när jag snart har lov, längtaar. :) Bilder som jag lovade får jag väll lägga in senare. Snart ska jag faktiskt bege mig till skola. Börjar 11:40. Hoppas jag får reda på vad jag fick på Historia provet, blir nog G.. hoppas jag. Samhälls provet fick jag också G på, helt okej. Menmen, ska börja göra mig i ordning nu. Bye. ♥

weekend

Sitter här och har inte alls mycket att göra. Känns som att jag bara vill njuta av det sista av helgen! Det tycker jag att jag varit bra på nu faktiskt, bara tagit det lugnt. Fotat lite har jag gjort, och kommer nog lägga in ett par bilder i nästa inlägg. Tänkte bara skriva och visa att man lever. ;) Just ja, grattis Foki! ♥

pinku ぴん く

Här sitter jag och målar naglarna rosa.. har tråkigt. Borde plugga samhäll, men det får vänta. Vi har prov på det imorgon. :/ Ja.. btw, jag fick VG+ på japanska provet vi hade, det är helt okej. Ville helst ha MVG då men det får bli nästa gång. Jo jag har även börjat gå på special idrotten i skolan, det är som ett litet gym, rätt kul. :) Inget annat att säga nej.. så aja, nu ska jag nog in och kolla lite på facebook!

Gal Circle

Har jag precis duschat och ätit, och snart ska jag läsa lite om Gal Circle. Det är en japansk serie, ni får själva läsa lite om den. Tänkte iallafall se den snart. Två väldigt bra skådespelare som är med är Suzuki Emi och Aragaki Yui! Ska bli kul.
Well, skolan gick rätt snabbt idag tycker jag, vi hade prov i japanska. Det var faktiskt inte såå svårt, men tog tid att sitta och läsa all Hiragana tycker jag. Allt stod liksom med Hiragan, och vi var tvugna att skriva med det också. Hoppas iallafall att jag får bra betyg, kändes som att det gick bra. Naja, nu ska jag inte skriva mer. ♥


(Bilderna tagna ur Gal Circle)

fail?

Hittade nyss ett amerikanskt band som gör en cover på DBSK's låt "You're my melody", som btw är min favorit låt med dom. Alltså, de förstår ju låten fan. :< Den ska vara på koreanska, inte engelska! Och det ska va mina favvo killar som sjunger den, haha. Helt dålig är den iallafall inte.

Covern.


Orginalet

back in black


Web cam bild.

Vet ni vad.. jag har svart hår nu! :) Skulle blivit mörk brunt, men men, det blir nog det efter ett par tvättar. Ska se om jag kan hitta på nått kul nu. ~ Later.

pinsamt eller vad?

Jag satt och lyssnade på ett par gamla japanska låtar på youtube, med bl.a Yamapi. Det var typ ett år sen sist som jag såg den här videon, det är en väldigt bra låt, men pinsamt uppträdande. Kolla runt 3:07 så märker ni varför, hahaha. ;)Tänkte gå ut med Carro om ett tag, skriver nog ett inlägg senare också.

AUTUMN LEAVES


ギャル~~

Gud vad kul, har fått väldigt många nya läsare på bara några dagar. :D Fortsätt läsa tack, och följ gärna via blog lovin! ♥  bloglovin

Nu ska jag börja byta om, ska dra och handla med Jeanette. Ska nog ta medmig systemkameran och fota lite ute. ^-^ Vi får se om jag lägger in nått senare. Byebye~

october fashion in japan


Hiss eller diss? Jag diggar det toootaaaaalt.

Nu ska jag dra till Nettan. ^-^

saranghae, i love you~

Har ni sett några sötare barn?! Bästa imitationen alltså. :) Men alltså kolla hur killen tar på lilltjejen 0:46! Hahah.. älskar Star King! Bästa programmet ever. Iallafall, nu ska jag gå och lägga mig. :)Orginalet! ♥ Sjukt bra låt.

fler besökare / ny design

Tjatja. Ny design som ni ser, tack Michelle för headern. ♥
Idag har jag stannat hemma från skolan, för att jag vaknade med värk i magen och huvudet, det är jobbigt! Sitter iallafall här nu och har inte mycket att göra. Började med att städa, och ska fotsätta det sen. :) Har även varit inne och tittat på style-arena.jp, det var så länge sen! Tänkte lägga upp några av mina favoriter.Vilka är eran favorit, och vilken gillar ni minst? :) Mina favoriter är nog 1an och 2an.

Här har ni en bra sida jag hittat, om ni blir medlemmar så kommer ni att få fler besökare till er blogg. ^^
Klicka är för att bli medlem.

か い も の

こんにちわ! ~ (Konnichiwa= hej).
Haft skola idag; samhäll, japanska och matte. Det var helt okej, lite tråkigt bara. Självklart var japanskan roligast, då vi fick översätta en låt text till hiragana själva, sen så fick vi sjunga den också. :) Det var en låt som är med i "Min granne Totoro". Vi satt mest och skratta, för vi hann inte ens med i melodin, haha. Efter skolan stack jag och Carro till skärholmen. Köpte mig ett par nya skor, jeans, leggins, linne, halsband och armband. Bild på det kan ni få imorgon. Nu så ska jag nog gå och lägga mig, är ganska trött. Ha det bra folket!

kawaii japanese nails~


Åh så sött! Vill också kunna göra sånna naglar.. men det är lite för mycket ibland. Hur kan man liksom skriva och smsa i sånna naglar? Jag skulle inte våga göra något alls.. haha.

Tycker ni det är fint då? :) Skulle ni kunna ha så?


RSS 2.0