friday morning

Sitter just nu och äter frukost och lyssnar på Adele, är alldeles förkyld. Inte alls så sugen på att gå till skolan där vi ska ha spexfoto dessutom, när jag mår såhär.. men det blir väll kul. Dock så lär det inte bli kul på sången då jag inte alls kan sjunga just nu, har för ont i halsen och rösten bara försvinner. Vi får väll se hur det blir med det. Nej, nu måste jag skynda mig!

dag #3 - resan till japan

060611.

Har inte mycket intressanta bilder från den här dagen, då vi spenderade hela dagen på vårt hotell NYC trots att det var så fint väder ute. Vi fick en massa nödvändig information för resan och vi tränade även på våra redovisningar som vi skulle hålla för våra hostfamiljer och i våra japanska skolor. Vi fick också en väldigt lärorik och fin presentation av en gammal och söt japansk man som fick en tänka lite! Trots en dag bara på hotellet så hade vi det roligt. :)


Tog en lunchpaus bara utanför vårt hotell.

Min lunch bestod av någon pumpasås-fylld macka och jordgubbsmjölk! Nom nom nom.



Vi hittade en vandrade pinne, hur awesome är inte det?

Det fanns en japansk trädgärd i vårt hotellområde som vi gick runt i.

Koi-fiskar!

På kvällen åt vi på restaurang Sakura som tillhörde hotellet, som låg på högsta våningen. Vi hade en jättefin utsikt och kunde till och med se Tokyo Tower, dock gör inte denna bild någon rättvisa..

Självklart valde man Kare (curry) kyckling!

ding ding dong

Sitter och lyssnar på Markoolio och Günther (♥), don't judge, och är helt jävla slut. Kom hem för en stund sen från Rönninge där jag träffade ett par kompisar, de spelade in en musikvideo och vi fick helt enkelt vara med, det var kul tills jag nästan hade sönder bordet osv, det är bara pinsamt.. Efter det bar det av till pizzerian där vi satt en stund och prata, drack bara en cola för jag mådde sjukt illa så vågade inte riktigt äta nått. Ja, innan det hade vi det riktigt kul i skolan också! Vi planerade inför spexfotot som ska vara på fredag och vi gjorde vår banderoll ;) den blev awesome. Kreativa klassen säger jag bara!

Har föresten inte bloggat mycket för att jag var sjuk igår och hemma från skolan, är inte helt frisk än men ska nog blogga i alla fall. :) Nej, nu säger jag godnatt, för imorgon har vi skoljoggen..

perfection



Så fruktansvärt vacker, vad skulle man inte göra för att få se ut såhär..


söndagsångest

Kom just hem från Skärholmen där jag hjälpte syster att leta praoplats i minst 1 timme, vi hittade inget.. Vi gick i alla fall och åt kinamat efter det och sen så köpte jag mig ett par boots.


Jag berättade ju innan att jag skulle lägga upp bilder ifrån fredagen, men har haft problem med att föra över bilderna i datan tyvärr, så vi får se hur det blir med det..

dag #2 - resan till japan

050611.


Vår underbara guide Oka-san förklarade varje morgon för oss om vad vi skulle göra under dagen, vilka tider vi skulle hålla osv. Det var alltid lika kul och spännande!



Jag, min lärare och klasskamrater utanför Tokyo Edo museet.






Nu befann vi oss i Asakusa! Mycket fin plats.


Vi träffade elever från Meiji universitet. Vi hade väldigt roligt som ni ser! De guidade oss runt i Asakusa, vi gick två och två. De var även de som besökte vår skola 1sep. :)


Vi åkte båt tillsammans för att se kända platser runt Asakusa..


De följde med oss till vårat nya hotell NYC på kvällen, vi åt middag tillsammans och sa sedan hejdå till varandra. En väldigt lyckad, dock väldigt varm dag. ♥

god morgon

Har precis dragit på mig kläder efter att ha duschat, spelat lite på Jeanette's DS och på min mobil. Har inga planer alls för idag, bara att jag och Jeanette ska äta middag på Tasty7. Pizza eller kebab.. det är den eviga frågan. Senare idag ska jag nog passa på att lägga upp lite bilder från igår kväll, då Michelle hade lite av en förfest här hemma.. :) Vad ska ni göra idag?

dag #1 - resan till japan pt.2

040611.

Tänkt fortsätta lägga upp bilder från japanresan! Varnar er dock att det lär bli en hel del bilder. :)



Alla kollade så att det gick att smsa med mobilerna.. mycket viktigt.

Åkte snabbtåg från Narita Airport till vårt hotell i Shinjuku. Ni ser hur tidigt det var.. vi var extremt trötta, jag speciellt som inte kunnat sova alls under resan från Sverige till Japan.

Utsikten från YMCA, hotellet vi bodde på den första natten. Japanska studenter som hade idrott där när vi kom, det var jätte intressant att kolla på när de kämpade och skrek! haha.

Efter att vi fått vila oss på hotellet så gick vi till närmaste restaurang och åt vår första japanska måltid. Jag åt en sallad med friterad kyckling, samma som Ronja och Alina äter här.

Efter måltiden åkte vi till Shibuya!

Hachiko, den kända statyn vid Shibuya Station. :)

Girls' Generation gjorde de mycket reklam för. ♥

Shibuya 109! Tokyo's kändaste shoppingcenter. Det var precis lika bra som jag tänkt mig. 

En Gyaru-sa! Vi satt och kollade på väldigt många härliga människor utanför Shibuya ett bra tag. T.ex gyaru's som brukar hänga precis vid Shibuya 109, inte så konstigt eftersom att de säljer alla "gyaru brands" där. Jag vill tillbaka dit..

På kvällen var jag och Linnéa ute och promenerade i vårt hotellområde i jakt på choklad och tvättmedel, vi blev lite lost ett tag! Vi gick i alla fall in i en massa butiker och jag prövade på mina japanska skills i en skivaffär, det var kul. Sånt som man saknar att göra.

220911

Idag är det torsdag och det vet ni vad det innebär? Imorgon är det fredag. ;) I can't wait, längtar till sånglektionen och jag längtar till helg. Vi missar dock två lektioner imorgon för vi ska på studiebesök, i södertörn har jag för mig. Ska bli intressant, något om vetenskap ska det handla om. Btw, ser ni min nya header? Vad tycker ni? :) Alla bilder är tagna av mig.

mitt hår, före och efter

Flera i min klass som undrat hur mitt naturliga hår ser ut, innan jag plattat det. De har kännt mig i över 2 år men aldrig fått se det, för jag går aldrig ut med oplattat hår.. 

Såg så deprimerad ut på bilden längst ner åt vänster, kan vara för att jag verkligen inte trivs i mitt naturliga hår.. fast man ska väll vara glad över att man har så tjockt och långt hår. Man sa väll vara glad över att man har hår överhuvudtaget, inte alla som har.. T_T

well ain't that some shh..

Regnig dag, idag igen.. haft en vanlig skoldag där jag hade psykologiprov. Det kändes som att de gick bra.. jag hoppas att det gjorde det i alla fall. Efter skolan så träffade jag Mirre, det var ett bra tag sen! Vi planerade bl.a att vi ska resa till Berlin på höstlovet.. mer om de sen när det är helt säkert. Nu ska jag plugga lite spanska, inte för att jag har läxa men bara för att förbereda lite inför morgondagens lektion. Det är så mycket språk jag lär mig så man blir alldeles förvirrad.. engelska, japanska, tyska och spanska.. och de finns mer jag vill lära mig. :)


Bara för att jag gått runt och sjungit på den här låten hela dan..

get out.. goodbye




bild från louises temafest

Bild från i lördags, tagen av Alice (längst ner till höger).


Ja, här har ni allas utklädnader från Louises födelsedags firande. Alla var jätte fina! Som sagt skulle alla föreställa en tidsperiod, jag var 70-tals punk.

mistreated, misplaced, misunderstood

Pretty, pretty please, don't you ever, ever feel
like you're less than fucking perfect.

En helt vanlig, kall och tråkig dag.. känner verkligen att hösten är på väg på alla sätt och vis. Hur som helst, har just suttit framför tven och kollat på How I Met Your Mother, Vänner, Big Bang Theory och sedan Idol. Kände för att bara sitta och sega, men jag hann faktiskt med en del plugg under pauserna också. :) Psykologi prov imorn.. håll tummarna för mig!
Tidigare idag, i skolan, så uppträdde jag faktiskt med min sångklass.. vi sjöng P!nk - Fucking Perfect, riktigt fin låt. Tyckte det gick rätt bra..

the same mistake again



Well, I couldn't tell you why she felt that way,
she felt it everyday.
And I couldn't help her,
I just watched her make the same mistakes again.

What's wrong, what's wrong now?
Too many, too many problems.
Don't know where she belongs, where she belongs.
She wants to go home, but nobody's home.
It's where she lies, broken inside.
With no place to go, no place to go to dry her eyes.
Broken inside.

Her feelings she hides.
Her dreams she can't find.
She's losing her mind.
She's fallen behind.
She can't find her place.
She's losing her faith.
She's fallen from grace.
She's all over the place.

She wants to go home, but nobody's home.
It's where she lies, broken inside.
With no place to go, no place to go to dry her eyes.
Broken inside.

She's lost inside.

back in the days

En väldigt gammal bild (2008?), i bakgrunden ser ni Carro och min mamma som gör peace tecken över henne.. haha, tyckte det var en rolig bild. :) Ja, så är det jag som lipar..



"Silence is a girl's loudest cry. You can always tell she's really hurt when she starts ignoring you."

fest hos lulu

Jag är sjuukt trött just nu. Kom just hem, var då hos Louise igår och firade hennes 18årsdag! Grattis, grattis. ♥ Hon hade temafest, temat var "tidlöst". Jag var någon slags 70-tals punkare.. Jag tog inga bilder men jag kan nog få sno från de andra sen. :) Det var lika roligt som alltid!


Bild från när vi var och gjorde oss iordning hos Felicia.

please mr. jailer

Nu planerar jag att sätta mig bekvämt och kolla på en av mina allra favoritfilmer med världens bästa Johnny Depp! H*lvete vad snygg han var när han var så ung..!!

torsdag

Vet ni vad..? Imorgon är det fredag igen, äntligen! Tiden går så snabbt att man inte hinner med, men det är bra för at jag vill ha jul! Haha, ja jag längtar redan till julen, men inte till snökaoset.. 

Eftersom att det är fredag imorgon så innebär det att jag har sång och det är sista dagen i skolan för den här veckan, awesomeee. Efter skolan imorgon ska jag på Grease musikal igen, där min vän Linnéa är med. Ska bli jätte kul! Men nu ska jag hitta på nått annat.. :)

step it up, step it up

Åh, Kara did it again! Älskar verkligen den här låten.. ♥

we could run away

Idag har jag varit i skolan, vi var bara halva klassen idag men av någon konstig anledning så var vi så pratglada att vi pratade och skrattade så mycket att man skulle kunna tro att vi var helklass ändå. Efter skolan tog vi oss hem till Felicia, tjockade oss och kollade på Harry Potter och De Vises Sten. Har även pluggat nu, mot min vilja.. Studenten nu, tack!
Skulle vilja gå och lägga mig men borde fortsätta med pluggandet.. *suck*

cocktailparty

Jag passade på att sno lite bilder från Carinas och Annikas facebook från igår!!


Fina födelsedagsbarnet Annika!

De från JUSK09 som var där. Alla är jätte fina :) Klänningen var inte så smickrande här..



nine eleven

Är så seg.. men jag måste plugga lite japanska. Hata söndagar! Känns även som om regnväder är påväg.. bara tråkigt känner jag. Hade i alla fall väldigt kul igår, tack Annika!

Älskar musikvideon och låten är riktigt mysig.. ♥

R.I.P 9/11 victims.

fest i hela huset, hos mange!

Tycker att de två låtarna beskriver festen rätt så bra! :) Hade de jätte mysigt hos dig Annika!! ♥ Hoppas att du hade det lika roligt som vi hade. Njut av livet som 18 sötis!!
Louise hemma hos Felicia, innan vi gjort oss riktigt i ordning.


"Spegelspegel på väggen där - säg, vem som skönast i landet är?"


Fina Louise och Alina efter den goda middagen, drinkar och presentöppningar.


Alice spelade lite gitarr för oss.. mysigt.



Sen begav vi oss mot baren! Där var de partyyy.


music makes me lose control

Mina 3 mest spelade låtar de senaste dagarna

Alla är med Nicki Minaj, bara för att hon är så jävla grym..

fredag, fredag, måste ner på fredag

Postat av: zahra
HEJ! ^^ jag undrade om du går i japanska i ditt gymnasium isåfall vad heter ditt gymnasium? :O
2011-09-08 @ 22:43:28
sv: hejhej zahra!
ja det gör jag, går samhälle språk och läser japanska 3 timmar i veckan på tumba gymnasium.
Hade bara två lektioner idag.. awesome! Dock sjukt besviken över att vi missade sånglektionern p.g.a att vi hade strömavbrott i skolan.. Anywho så har jag inga planer idag, till gymmet kanske om syrran fortfarande vill det. Nu tänker jag kolla vad vi har för gott hemma..!



Svar på kommentar postat av: zahra
HEJ! ^^ jag undrade om du går i japanska i ditt gymnasium isåfall vad heter ditt gymnasium? :O

Svar
: hejhej zahra! :)
ja det gör jag, går samhälle språk och läser japanska 3 timmar i veckan på tumba gymnasium.

rubriker är överskattade

Imorse fick vi SMS av idrottsläraren där de stod att friluftsdagen var inställd pga regn och vind, sen fick vi även veta att vi inte hade någon skoldag alls då. Bestämde mig för att åka med Felicia, Carina och Linnéa till stan där vi letade efter cocktailklänningar tills på lördag osv. Vi åt på tacobar, inte min favoritrestaurang kan jag säga men vi har studentrabatt där, hahaha.
Btw, ser ni att jag färgat håret nu? Det är mörkblont/ljusbrunt! Inte supernöjd men, men.

Jag imorse innan jag begav mig ut i regnvädret..

jyj comeback

JYJ, min favoritgrupp från Sydkorea har snart sin comeback ♥ Gillar redan deras concept och man kan redan höra nya sånger som läckt ut.. synd men de är sååå bra!! De ska komma till Tyskland 6 november, jag vill på konserten mer än allt annat i världen just nu..


En ny intervju med JYJ som är hur söt som helst.. Jaejoong är så underbar ♥ kolla bara hur han skrattar åt sig själv 0:13! lakoagagkfjffkook ♥

060911

Började 11.00 idag, riktigt skönt. Hade ett kanji test som jag trodde jag skulle faila grovt på, men jag kom faktiskt ihåg teckena, bara det att jag nu kom på att jag int såg att det stod "översätt" meningarna också, jag skrev bara de japanska teckena.. kanske får tillbaka testet och översätta isåfall. Så det kan gå.. ^^ Efter japanskan skulle vi ha håltimma så vi sköt upp mentor lektione och hade den tidigare, då missade vi lunchen i skolan istället och den behövde vi eftersom nästa lektion inte var försen över 2 timmar senare, så vi bestämde oss för att gå till donken. Som vanligt fastnar vi där och snackar om allt möjligt.
Imorgon har vi friluftsdag 9.00 så vi måste gå till flottsbro.. great. Inte så pepp faktiskt. Måste även ta mig in till stan efter det för att hitta en ny klänning till på lördag.

Nu ska jag snart äta, soppa tror jag, sedan ska jag färga håret.. :)

måndag

Det är bara måndag, jag längtar redan efter fredag.. behöver  vila ut, känner mig både fysiskt och psykiskt trött, så kan det va ibland..
Det blir dock firande igen i helgen, den här gången för Annika! Ska bli riktigt kul med cocktailparty. Snart joinar du oss som 18 åring. :)
Nej.. nu ska jag läsa engelska läxan, plugga lite kanjis och ta och lyssna på musik.

födelsedagsfirande

Fyllde ju som sagt 18 år i onsdags, men vi firade det igår. Mötte mina tjejkompisar Louise, Linnéa, Annika, Felicia och Carina i Södertälje, då gick vi i och åt på en kina restaurang. De bjöd mig på maten och gav mig presenter, jätte snällt!! Fick bl.a en kortlek som heter "tjejmiddagen" som vi körde på kvällen, och även ett presentkort på olika spa behandlingar som man kan välja mellan. Jag är jätte nöjd! Senare mot kvällen begav vi oss mot Louise's hus, då blev jag bjuden på tårta. Felicia's killkompisar kom senare och vi hade de väldigt roligt och mysigt med spel och musik osv. :) Lyckad kväll. I ♥ U girls!



De flesta bilderna från kvällen var för "fina" för att läggas upp.. hahaha..

gotta get down on friday

Det går ju inte längre att undgå att sjunga "Friday, friday, gotta get down on friday" nu varenda fredag.. först var det kyckling på fredag, sen var det dags för fredagsmys and now we gotta get down on friday! Jobbigt värre haha..

På tal om att sjunga, idag hade jag första sång lektionen i skolan, det var roligt!! Kände mig först jätte nervös när jag såg vilka elever jag skulle sjunga med, de flesta var såå duktiga på att sjunga så jag kände mig jätte dålig.. men vi hade det riktigt trevligt :) Gillar läreren sjukt mycket! Hon vill verkligen försöka få oss som en liten familj så att vi inte skäms alls och ger allt vi kan, hjälper varandra osv. Hon föreslog att vi skulle vara som våran egna lilla Glee grupp.. hur awesome är inte det?! Hon har jätte stora planer för oss (hjälp?). Den första sången vi börja sjunga till var Lady Gaga - Born This Way!! Vi fortsätter det nästa lektion och ska även komma med låtförslag.. I've got so many in my mind..

Nu är det dags för fredagsmyyys om det så är det sista jag gör ♪

japan dagen

Hade det väldigt kul igår, det blev en lång dag! Är fortfarande trött..

De hade flera presentationer för oss, bl.a om j-pop och filmer. Marina i rött var det som visade mig runt i Asakusa, Japan, henne umgicks jag med nästan hela dagen igår, tills vi tappade bort henne i stan.. hoppas de gick bra för henne?


De berättade väldigt mycket om AKB48 pga de är störst i Japan just nu. Tog mest bilden för att de har med DBSK/Tohoshinki på plats nr 4.. haha. (mitt favoritband om ni redan inte visste det)


De visade upp yukata's och berättade mycket om japansk mode, bl.a gyaru. :)


Såklart även om anime och manga!


Nu började aktiviteterna, vi körde kubb.. japanerna vann över oss riktigt stort. Hon som håller i kungen träffade varenda gång, snacka om talang.


Vi vek origami.. en aning frustrerande. Gjorde i alla fall en trana såklart och en totoro, den blev jätte söt!


Vi lagade japansk mat! Det var jätte kul och gott blev det :) Nu kommer jag inte ihåg vad det hette.. hjälp, någon? Det här blev mitt "fina" resultat.


Efter skolan åkte vi in till stan lite, guidade dom (kände mig riktigt som en turistledare!) och fikade, lärde känna varandra lite mer. :)


Vi tog jätte många bilder tillsammans innan vi skulle gå, men jag glömde göra det med min kamera.. de kommer nog ut på facebook snart ändå. :)

Tack för en trevlig dag, hoppas vi ses igen~

RSS 2.0