넌 나의 노래

Ja.. idag är det då söndag, skola snart. *suck* Tråkigt, men men. Jeanette sitter och fixar mitt hår just nu, thihi. Det blir fint. Igår var vi med Johanna på bio och så. På kvällen såg vi 17 Again när vi var hemma, den var ganska bra. Erhm, inte mycket mer att säga? Jo, imorn fyller jag år, det får ni inte glömma. ;)

caramelldansen

Blir så jävla irriterad på vissa att jag inte vet om jag ska skrika eller gråta!! Är på sjukt dåligt humör just nu.. Iallafall, skoldagen var väl helt okej. Hade en liten sovmorgon till kl 9.10, då vi hade japanska. Lätt roligaste lektionerna, även om jag redan kunde det vi lärt oss hittils. ^^ Men vi ska lära oss hiragana nu, det är rätt svårt att komma ihåg alla tecken och så. Matten går också ganska bra. :) Vi håller på med procent just nu, inte så svårt. Ska göra japanska läxan snart, och lite matte om jag orkar. Uah, bara en massa skolprat, men det är inte så mycket mer än det nu som pågår..
Ciao ♥


Försöker bli på lite bättre humör genom att lyssna på en massa pop musik :)

utmattad

Är det normalt att bli såhär trött av att gå i skolan? Haha, när jag kommer hem vill jag bara slänga mig i sängen. Dagen har vart helt okej. Började med tyska lektionen, vi fick sitta med namnlappar och Göran fotade oss, det var lite läskigt. Han var konstig, men kul. Har lärt mig lite grammatik idag iallafall och så. :) Sen så har vi haft samhällskunskap och historia, trååkigt var det. Jaja, ska snart ut och möta Carro, vi ska till maxi. Sen ikväll ska vi fira Ritva som fyller år imorgon, yay! ^^

heartbreaker

Så var man hemma från skolan. Det gick faktiskt bra, var skit nervöst i början, men det var det nog för alla! Vår klass verkar faktiskt jätte gullig. :) Några virriga lärare bara, haha. Imorgon ska vi ha någr övningar så vi lär känna varandra bättre.


GD's nya solo *-* Han är min favorit i Big Bang. ♥ Men visst påminner den om Flo-Rida's ''right round''..?
Hans album är <3<3<3<3

school

Åh nej. Imorgon börjar mardrömmen! Visst ska det bli lite spännande, men jag går helst inte i skolan. Ångest, ånget, ångest. Börjar ju ny skola nu, första året i Tumba Gymnasium. Ska gå Sam språk, hoppas det blir kul. :) Vad ska alla andra 93:or (och andra såklart) gå för linje, och vilken skola?

musicmusic


Skit skön låt som jag upptäckte nyss. :) Gillar tjejen som är på 1:34, sjukt snygg!


Skönaste k-pop medleyt ever. x] Älskar slutet.

emerie ♥ bloggare


Next Kissie? Mjaaaow.. I dont think so. (Håret är lika fake som henne ;)..)

Bloggare jag föredrar är Amir, Paow och Foki! Foki mest för att hon har ungefär samma intressen och så som mig. Båda älskar Japan. ^^ Amir måste vara Sverige's skönaste bög, Paow är hans bästa vän och hon verkar vara en bra människa. En blogg jag dock tycker är sjukt patetiskt är Kissie. Hon måste spela dummare än var hon egentligen är..

Anyways. Har inga planer för idag. Känns rätt tråkigt, man vill ju ta vara på de sista lovdagarna man har kvar, men ändå så känner jag mig för lat för att göra något annat.. Nått ska jag hitta på iallafall! ♥

BTW! Dagens fråga: Borde jag färga håret ljusare eller mörkare?

i've got a picture of you


Mitt favvo band DBSK's nya musikvideo till deras låt "Picture of You". Vad tycker ni?
Själv tycker jag den var huuur bra som helst. *-* Alla såg så fina och glada ut, och kolla bara vattnet och stranden, man vill bara utomlands ju. Själva låten har aldrig varit en favorit, den är lite för lugn för min smak. Men den är ok. :) Det är ju DBSK trots allt, haha.


Glöm inte att prenumenera!
bloglovin

you are the music in me



Dagens..

Humör: trött än så länge.
Plus: det är inte lika varmt.
Minus: kommer säkert vara uttråkad.
Kläder: still in m pyjamas.
Frisyr: utsläppt.
Låt: 동방신기 (DBSK) - “O”-正.反.合
Hur är ditt liv: det är väll ok.
Vill ha: *klick*
Planer: inga.
Dagens drog: musik.
Dagens måste: måla klart mina naglar? XD
Saknad: mamma.
Ser fram emot: skolan, men bara liiiite.

elfte augusti


Glömmer att skriva här i bloggen faktiskt, om det jag gjort och så. Men iallafall, i söndags var jag på kolmården. Det var mysigt och kul, men de bästa djuren låg liksom och gömde sig längst bort, det var skit tråkigt, verkligen! Men delfinshowen var faktiskt jätte fin. Hade lust att bara hoppa ner i vattnet (och jag som hatar vatten liksom.) Igår var vi på ikea och handlade lite nytt. Köpte ett nytt skrivbord till mitt rum, och en låda till att ha under bordet. Mitt rum är jätte fint och mysigt nu (det är inte klart som ni kanske ser på bilden, rätt stökigt är det också). Har städat liite nu iallafall.. Innan idag så var vi i SKHLM och handlade. Det regnade tyvär, så skorna måste kastas alltså! Och vet ni vad, om en vecka börjar jag skolan. *suck* Inget jag vill tänka på nu egentligen.


Väska från H&M, resten från Gina Tricot.

nästa: köping

Yes, ni läste rätt. Imorgon så drar jag och Carro till köping, och bor hos min mormor och morfar. Vi kommer tillbaka på torsdag. :) Ska se till att fota mycket..~ Jeanette har hjälpt mig att packa, och hon hittade mitt kamera halsband!!! (hon tvinga mig skriva det där, hahaha) Tack. :D Jag tror jag packat ner allt jag behöver, måste checka imorn. Tåget åker 13.07, så måste vakna lite tidigare så man hinner med också. Aja, vi hörs senare då. Nås på mobilen!

lady gaga @ gröna lund


Miss Lady Gaga var så mycket bättre än förväntat, faktiskt. :) Gillade inte henne mycket innan, men efter detta så gör jag nog det mer.. haha. Kunde inte spela in så mycket eftersom att jag inte hade minne kvar. Tog lite bilder också. De sa att det var runt 20.000 där, och på aftonbladet står det att det var 23.000! Besöks rekord var det. :D
Lägger kanske upp bilderna senare.

can't read my poker face.

Lady Gaga @ Grönan med Carro idag! :D


just let me think so I can hear myself


DBSK ft. Koda Kumi - TONIGHT

Blir deprimerad vid bara tanken att DBSK, mitt favoritband ska splittras.. hoppas inte det är sant bara.
Skulle lägga upp en massa bilder om jag hade kunnat..

RSS 2.0