'cause I like you just the way you are


Mirre och jag har varit ute och stekt i solen i sisådär 5 timmar. Vi gick bara samma vändor hela tiden. Passade på att äta godis, dricka energidrycker osv! Det är livet det. ♥

비 rainism

"Vad konstig din morfar är" - Tilde, 5 år.
Bästa kommentaren idag! xD


Bjuder på lite random onödiga bilder på min nya Hello Kitty el gitarr (tack pappa!), blommor vi fått, min nya kära KAT-TUN kalender och JaeJoong nyckelring och en liten bit av mitt ostädade rum. XD Ska dock städa snart när jag duschat och tvättat håret. Någon som kan lära mig spela gitarr? ;)..
Fler onödiga bilder kommer senare ska ni se! ♥

glasögonormen!


Nu har jag äntligen glasögon, känns fortfarande ovant men ser ju såå mycket bättre. Ignorera att jag sitter i pyjamas, är så trött bara. Michelle's student var jätte kul också. :) Har sjukt ont i fötterna nu..

bal + student!

Igår kväll så var jag då på balen i skolan, det var kul men jag var inte på humör.. förlåt till alla för att jag var så tråkig. :/ Bilder kommerväll sen!
Ska på Michelle's student nu så hinner inte skriva nått, bye!

meow meow!


Den är måste ni se! Det måste vara något utav det roligaste på länge. :'D

Nu ska jag äta en knäckemacka och byta om, jag ska nämligen på bal middagen i skolan halv 2.

Big Bang - HEAVEN


G-Dragon är så snygg i toffs att jag dör! ♥ Har kollat på denna tusentals gånger igår och idag!

räh ted dem etni rakro.

jaejoong vs. dolfie


Som om JaeJoong inte redan såg ut som en docka?! Men dockan är hur vacker som helst! Den är ju hyffsat lik också. Skulle själv vilja ha en sån docka, för den äkta JaeJoong lär man ju aldrig få.. ;) Vad tycker ni, är det likt? Sen är det ju inte bästa bilden jag tog att jämföra med, tog bara den första bästa. Att köpa sånna dockor har faktiskt blivit väldigt populärt även här i Sverige, har hittat ett flertal bilddagböcker där folk lägger upp bilder på sina dockor de köt genom internet. Här till exempel har ni en blogg där en tjej tänker börja blogga om sin dolfie, eller bjd som de även kallas. Här har ni även ett forum för svenskar som skriver om sina dockor, jag själv tycker det är lite kul att kolla på deras egna bilder som de lägger upp på deras dockor. Nej, nu ska jag börja tänka lite inför mammas begravning.. ♥

Måste även tilläga att jag hade besöksrekord igår!


G-Dragon - 나만 바라봐 (Part 2)

melba.se


Har kollat en massa på melba.se och yesstyle.com, vill verkligen beställa en massa, men kan ju inte, måste beställa genom någon som är 18.. Fastnade iaf för de här 2 tröjorna, skit snygga är dom! Fanns tusen tals fina klänningar också, vill ha alla. D: Fick tillbaka 500:- idag för att jag lämnade in japan expo biljetten, sååå jag har ju råd! Menmen. Gick på en promenad med Mirre också, vi blev typ trötta direkt..~

ten out of ten! nan neoppoonirago.

2PM - 10 Out of 10

Det här är en väldigt bra låt av den koreanska gruppen 2PM, kan inte sluta lyssna på den! Texten är hur skön som helst också. ;) Glöm inte att trycka på HD knappen!


Det här är Super Junior's senaste video It´s you, hur bra som helst! Vänta till refrängen ;). HD!

どうして君を好きになってしまったんだろう


Var i stan med Carro idag igen, köpte en massa! Bl.a det ni ser på bilden, så att man kan smycka sina saker! Älskar sånt :3 Resten får ni inte se än, haha. Det var väldigt varmt ute! Vi gick runt så hiiimla mycket och höll på dö av hunger och törst.. men vi köpte mat på 7 eleven och satte oss i en park och kollade på folk som skateade och åt. ^^ Mysigt, mysigt.

23 maj


Först tappade Carro, jag och Lise bort oss i stan.. eheh ._. Mene det gick bra sen.
Junsu the duck butt!


Några av dem som var där! :3 Vi kollade å TVXQ, Suju och gjorde lite annat!

...

Varför? Jag förstår inte varför..
Du sa att du aldrig skulle lämna mig ensam.

___________________________________________



FIRE - Now Let's chumeul!


back on track

Har inte haft internet sen 5:e maj, men nu är jag tillbaka. ;p Kanske inte lär uppdatera så mycket just nu, förklaringen kan komma senare, inte nu.
~

Jag lever..

Tänkte bara säga det! Ehm, mitt internet har inte funkar sen förra tisdagen, då Mirre sovde över och vi satt och kolla på exorsisten, så helt plötsligt så stängs internet av, lampan blinka till och tven blev helt grå, snacka om rädda vi blev!! Sen dess har det inte funkat alltså.. Sen så har jar sovit över hos Carro också och Jeanette, vi har väll gjort en massa roliga saker. ;) Har ju minne som en fisk. Vi sitter i alla fall och kollar på Viva La Bam just nu, fast har redan sett avsnittet förut, har ju boxarna. Just det, imorgon kommer mamma hem. :D Wohu. Bye.

care bear

Om ni tittar där åt sidan så ser ni att jag skaffat en jätte söt nalle som spelar upp min favorit musik. :D Ni kan alltid byta eller pausa om ni så vill det. Ni kan också kolla min test blogg och säga om ni tycker att jag ska ha den här headern som jag har nu, eller om jag ska ha den på min test blogg.

För övrigt har jag suttit och kollat på Super Junior - Full House hela natten! Såååå jääävla rolig! Måste vara nått utav det roligaste ever. Sen kanske bara det är jag med min dåliga humor jag får när jag är trött, haha.
Här är iallafall ett klipp på några roliga klipp med Heechul (medlem i pojkbandet Super Junior) och Anya (en 'turist' som ska bo hos Super Junior i en månad) för de är så gulliga tillsammans, man märker att de gillar varandra. :D Älskar biten mellan 4:11- 4-50 XD


愛 の コ マ ン ド

Sorgligt nog börjar helgen redan att ta slut, det känns som om jag inte hunnit med att göra någonting alls. Var iallafall på sjukhuset idag igen, bara en liten stund. Fick pengar, wohu! Imorgon åker mormor hem, så jag flyttar till Ritva ungefär en vecka kanske? Ja, vi får väll se.. nästa lördag är iallafall jag uppbokad av Miriam, det kommer bli awesome. (Mirre planerar väldigt bra ska ni veta!) Min text hänger inte riktigt ihop, nej, men jag är helt inne i musiken, haha. "Four time, minna clap! clap!.." Prövade nyss en massa kläder som jag kan tänka mig att ha på mig den 30:e maj då jag ska på Tegomass spelning, tror iaf att jag bestämt mig. Men dagen innan på meet and greet:en måste jag köpa en ny tröja och kanske ett halsband? Behöver skor också.. *suck* så där kommer de pengarna ryka. Fast får ju japan expo pengarna tillbak! (y) Okej, ska sluta plåga er med onödig text. ♥

RSS 2.0