saturday

Äntligen helg. Igen. 
Idag ska vi fira syster som fyllde år i tisdags! Ska nog bli kul!
Men nu ska jag fortsätta att kolla på "I Used To Be Fat", väldigt intressant program. Ligger redan på andra säsongen. Blir så glad av att se andra lyckas.

happy birthday dear jaejoong


Världens finaste man fyller idag 26 (27 enligt koreansk kalender). Grattis till dig, älskade! ♥

make up from e.l.f

Ursäkta bildkvaliten, tagen med mobilkameran.


Äntligen har mitt smink från e.l.f kommit som jag beställt. Jag har provat lite redan och är jätte nöjd än så länge. Superbilligt och bra, rekomenderas.

"the ugly truth"


i'm on your side, malfoy

...not really, but you're hot.


Which Hogwarts house will you be sorted into?

 

Your in-depth results are:

Slytherin - 13
Gryffindor - 12
Ravenclaw - 9
Hufflepuff - 5


trött som satan

Något av det jobbigaste som finns är när man somnar om och vaknar mycket senare än planerat och när man på det drömmer världens konstiga dröm..


Igår var jag med Carina i stan, vi åt dumplings (♥) och hon visade mig sen någon asiatisk affär som jag aldrig sett förut med MASSA asiatiska saker så som sötsaker, kläder, smink, smycken, prydnadssaker.. ja allt! Dit ska man igen. Hittade även en billig mask där till Ida´s maskerad bday-firande(?).

Om ett tag ska jag till Felicia och fortsätta vårat Harry Potter maraton, Ida måste ju få se alla Harry Potter filmer och jag har inget emot att se dom igen.

back on track

Känner att det varit väldigt segt med bloggandet igen, that's gotta change! Bloggar nu från min nya laptop, lite ovant fortfarande men det känns bra.

Hade det väldigt trevligt på nyårsafton med mina tjejkompisar, känns som att det kommer att bli ett bra år trots allt. Positive thinking! Det börjar bli sent.. sova?

RSS 2.0