I fear it and it's scaring me

Image and video hosting by TinyPic

Var då i stan idag med mamma, och vi träffade min kusin Sofia och Eva. Först och främst gick vi och åt på kina restaurang, så himla gooott. Tror nog nästan att jag åt för mycket.. sedan så gick vi runt och handlade lite. Jag köpte som ni ser på bilden Ett gult linne och ett guldhalsband på H&M,och så en döskalle scarf från Punkt Shop. När Eva och Sofia gick så åkte vi till Rådmansgatan och köpte lite japanskt gott godis och en tidning.
Nyss, eller ja, för över en timma sen satt jag och kollade på Top Design, ett väldigt bra program som går på 3:an, ska följa det hade jag tänkt, och har gjort det nu ett tag. Ska bli kul att se vem som vinner. :D
Nu ska jag nog antingen kolla på KAT-TUN Cartoon eller Tatta Hitotsu no Koi. ♥

Korean Music & Dance

Tänkte dela med mig utav lite koreansk musik och dans som jag verkligen fastnat för den senaste tiden. Här får ni min top five! Jag föreslår att ni kollar på alla i HQ.

Tae Goon - Call Me


Wonder Girls - Tell me



BoA - Eat You Up


Girls Generation - Gee


DBSK - Mirotic


Fan vad jag älskar Asien och dess musik, filmer, mode och allt där i mellan. :D

heart ♥ station

Jävla dåliga blogg.se! >: Vet inte hur jag råkat göra så att länkarna i menyn blev så fula. Tänkte bara göra det finare, och så blev det fulare, haha.
Iallafall, ska på bok rea imorn! Hoppas att man hittar något kul, vilket jag nog kommer.
Eh, jo idag så har jag hunnit med att göra ett nytt pass (där jag blev skit ful!) och så har jag röntgat mig, läskigt.
Ska nog ta och kolla på antingen Spirited Away eller Levande slottet nu, skit bra filmer. ♥

Grattis Kame-chan på 23 års dagen!
Photobucket

"ok, let's stare at eachother"

Nu är kusin Sofia här, vi kollar typ på Let's Dance, haha. Ska kanske ta och holla på en film sen. Så är det äääntligen lov, fan vad man längtat. Projektet är klart också! Mer har jag inte att säga, ha det bäst.

mirotic

Bara fyra dagar kvar till det är lovet, bara fyra dagar kvar.. det betyder alltså att jag måste kämpa de här sista dagarna. Lovet kommer ju som vanligt att gå så himla fort ändå, men då närmar sig bara skolasvlutningen :O Kul, men läskigt på samma gång. Ska iallafall försöka färga håret på lovet också. Få se vad jag mer kommer hitta på. Ge mig 19 mars! Ge mig 22 maj! Jag ska se An Cafe och Miyavi.. KAN INTE FATTA DET!  Nu ska jag gå och plugga matte!


DBSK/TVXQ/TOHOSHINKI - 주문 (MIROTIC)
The choreography of 주문 (MIROTIC), the title track of the album, was done in a collaboration between Korean choreographers and Kenny Wormald, whod also worked with pop stars Justin Timberlake, Chris Brown and Christina Aguilera.

FJORTONDE FEBRUARI

Firade Carina's födelsedag idag, lite sådär 4 dagar för sent. Men det var sjukt kul iallafall.
Glad alla hjärtans dag folk. ♥

Image and video hosting by TinyPic
Är medveten om hur muppad jag ser ut, men vi sjöng verkligen bäst! ;D Don't stop the beat!

Image and video hosting by TinyPic
Guitar Heroes for sure. Förstår inte ens hur de orkade spela så mycket :O

Image and video hosting by TinyPic
Jag och Carro kollade lite på DBSK. *dreggla*

Image and video hosting by TinyPic
Snygging :D

Image and video hosting by TinyPic
Söta tårtan som var något hård, god var den iallafall.

Image and video hosting by TinyPic
Avslutar med denna bild. :D Gillar att man ser alla Carro's fina affischer och sånt, haha.

Tycker ni läsare att jag borde lägga upp bilder oftare och så?

Miyavi kommer till Sverige

Image and video hosting by TinyPic

Ni kan inte ens fatta hur glad jag är! Miyavi kommer till Sverige igen, han kommer att vara på Japan Expo mellan 22-24 Maj! Jag vet inte exakt vilket utav datumen, MEN HAN KOMMER! :D Det kan inte bli bättre. Här kan ni köpa biljetter.

♂パパママ♀ ~望まれヌBaby~


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Jag måste ju vara helt sjuk, sitter i skit korta shorts och en t-shirt och jag fryser inte ett dugg! Jag som alltid annars fryser så lätt.. Så är jag inte alls trött längre, som jag varit idag. Blehh..~ Just det, idag fick vi göra nationella i svenska hör förståelse, eller var det tal..? *förvirrad* Det var alltså oförberett, men det gick nog bra. Måste försöka göra klar projektet snart också så man slipper tänka på det. Snart är det ju lov igen, ska bli så himla skönt. Bekräftade även mina gymnasieval idag! Kommer nog in på media, men Sam språk skulle inte vara dålig heller. Jag menar, vad sägs om 5 veckor i Japan? ♥ Det var allt, bye.

8/2


Grattis till min mamma som fyller år idag ;D


LOVE | DREAM | ETERNITY | HOPE

Jag ÖNSKAR att det inte händer. Det får inte hända, inte bara för min skull. Allt som skulle bli bättre..

Erhm, sitter iallafall och kollar på en massa youtube klipp. Utan youtube, inget mig. Haha nejdå, men fan vad jag älskar youtube. Man kan verkligen se allt där, typ. Ikväll är det melodifestivalen, ska nån se det? Hoppas det blir bättre i år. Hmm, måste måla om naglarna, allt försvann typ efter bild lektionen vi hade igår.



LM.C - GIMMICAL☆IMPACT!!

Image and video hosting by TinyPic

Var idag och jobbade på LM.C signeringen, det var riktigt kul. Men på vägen dit hade Carro och jag väldigt mycket problem, dumma tunnelbanor. Det var rätt lugnt i kön vid signeringen, så vi gick mest runt, men en många fans hade massa frågor. Synd var att man inte förstod norska, annars kanske alla fans kunde få svar på sina frågor.. hahaha. Men både Maya och Aiji i LM.C var hur grymma som helst. :'D Maya är så gullig med sin klubba. Men nu ska jag lägga mig, är så sjukt trött och har ont överallt. Typ som om jag varit på konsert.

Utmanad

Kan börja med att berätta att jag tror att det gick bra idag på nationella provet, men jag blev så rädd när folk sa att jag skrivit på fel papper och att det inte skulle gillas! Ola frågade Pär och han ba "Nej det godkänns inte" och jag höll på dö. Men självklart skojade ju han, hahah. Jag är rätt nervös inför signeringen imorn, vet inte riktigt varför. Aja, nu ska jag forsätta att kolla på KAT-TUN Cartoon avsnitten. (y)

Har blivit utmanad av
Veronika!

1. Gå in i mappen mina bilder
2. Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
3. Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
4. Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
5. Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.

Image and video hosting by TinyPic

Jag tog den här bilden innan Simple Plan signeringen förra året, den är alltså tagen utanför bengans på drottninggatan. Gud vad jag älskar bengans. :D Har sett en massa band där.

Jag utmanar:
Lise, Agnes, Lovisa, Amy, Hiep, Erika.

Yabai

Gud så trött jag är, har nästan lust att gå och lägga mig. Har ju ändå NP i svenska imorn, skrivuppgift.. så jobbigt. I tre timmar kommer vi att få sitta och skriva. Men sen får vi sluta, vi får sovmorgon också, så det känns bra.
Har även varit i stan idag, köpte en del roligt, och fan vad kul det var. :'D
Vi köpte sånna där lycko kakor ni vet, och jag fick en utan lapp! Faaan vad sur jag blev då, så fick köpa en ny. På den stod det: "You will travel far and wide for pelasure and business." Låter bra va? Inget negativt iallafall, som jag trodde det skulle bli, med min otur.
Nu orkar jag inte skriva något mer alls.. oyasumi nasai.


Vilken japansk kille dör inte för Leah? XD
Tur att hon har man och är gravid.. haha.

I DON'T WANNA BE HERE

Image and video hosting by TinyPic

Jag är inte så duktig på att vara intressant eller aktiv.. "det ska jag bättra på". Hur många gånger har jag inte sagt det? Imorgon så har iallafall alla nior nationella prov i svenska. Önska mig lycka till! Gud vad jag hatar skolan. Hoppas att gymnasiet blir roligare.. Sitter iallafall just nu och kollar igenom en massa bloggar, bl.a from tokyo with love. Det är en svensk tjej som har bott i Japan i 2 år som skriver om hennes vardagliga liv där. Intressant! Just det, tror att jag glömt berätta att jag nu är med i New Nippon's street crew! Kommer bl.a att vara på plats på LM.C's signering på fredag, springandes i en gul väst, hahaha. Några som ska dit eller på deras konsert på lördagen? Biljetter finns här. Nu är jag klar, jag lovar..

RSS 2.0