930831

 
Bloggar senare idag.


shopping

Igår direkt efter skolan så åkte jag in till stan med systrarna, vi shoppade och sen fikade vi. Det här är vad jag köpte;
kanji 漢字

Jag sitter och lär mig lite Kanji, eftersom jag inte kan så många än. Nu när jag går steg 2 på Japanska så är det mycket Kanji vi ska lära oss, runt 80st för att vara mer exakt.

Jag har precis lärt mig dessa:

0 (Zero, Rei)
1 (Ichi, Itsu, Hitotsu)
2 (Ni, Futatsu)
3 (San, Mittsu)
4 (Shi, Yon; Yottsu)
5 (Go, Itsutsu)
6 (Roku, Muttsu)
7 (Shichi, Nana; Nanatsu)
8 (Hachi, Yattsu)
9 (Kyû, Ku; Kokonotsu)
10 (Jû; Tô)

När man kan dessa 10 nummer så kan man även räkna ända till 99! Lycka till med lärandet.

need those~


Jag vet, alla går runt med sånna där tröjor, men de är rätt fina på vissa. Tänk med mössorna till, så fint! Har velat ha sånna mössor länge.


bad girl, good girl


Det nydebuterade bandet "miss A" är så himla tuffa! :)
"You don't know me, so shut off (up?) boy"


Skolstart

Som ni nu märker så är jag tillbaka, datan fungerar igen. :)

Skolan har börjat och det är ju lite jobbigt, men vi har ett par roliga lektioner ändå. Idag började vi med Kalligrafi (書道), det är inte så lätt i början men vi lär nog oss.

http://www.yabe-chosho.com/cgi/gazou/request/performance/%95S%96%9C%93%94%82%DC%82%C2%82%E8006.jpg

Vi började även med kulturhistoria, inriktad på Asiens kultur och historia. Det ska bli spännande! Vi ska troligtvis få åka på museum och få kolla på gammalt asiatiskt konst, så ska vi få gå på téceremoni i ett traditionellt japanskt téhus. Det lär bli tufft ändå, andra året i gymnasiet. Japanskan lär bli mycket svårare nu när vi ska lära oss massa kanji, plus att vi nästan måste kunna tala flytande inför Japanresan i April. Looking forward to it!

bloggpaus

Det blev inte riktigt som tänkt igår, vi hann aldrig se filmen för att min data dog. Den går knappt att sätta på så vi ska försöka fixa den. Jag började skolan igen idag också vilket gör att jag kanske inte har lika mycket tid att sitta här.

See ya ♥


filmkväll

http://ingapauser.blogg.se/images/2010/sex-n-city_90598170.jpg
Nu är det dagen innan skolan börjar, så jag och Jeanette tänkte ta och spendera våran sista dag väl.. genom att kolla på någon film med något gott att äta till! Haha, typiskt oss.

fixat

Har ändrat headern igen med mest hjälp av syrran, tack. ♥
Ville ha en av mina favoritmodeller Romihi som bild.. visst blev den fin?

bloggdesign

Håller på att fixa lite med designen just nu~ Är inte 100% nöjd med headern, men jag kan kanske fixa den senare. Ska ta och vara med syrran nu.


zumba

Har nyss tränat lite zumba, körde "Flat abs", alltså inte den som är i videon under.

Har ni dansat Zumba någongång och vad tycker ni om den..?


can't stop feeling

Rekomderar; Perfume - 不自然なガール


photoshoot?

Jag och syrran hade en liten "photoshoot" idag, mest för att vi var uttråkade.
Tyvär tänker jag inte lägga upp nått, vi blev inte nöjda med någonting, haha. Men nu ska vi ta och kolla på någon film, syns!

 


Dagens låt

Kara - Mister
Låten är inte direkt ny men den är fortfarande så bra ♥


egg augusti 2010cocolulu


Det är så mycket jag skulle vilja ha från COCOLULU.
Tröjorna, byxorna, skorna, väskorna, hattarna och allt övrigt, allt är så fint!


wishlist


trött trött trött

Kom just hem från stan, det blev ingen sväng till maxi då helt enkelt. :) Jag var och gick med Carro, vi köpte inget utan tog det mest lugnt och snackade en massa, nästan så man glömde bort tiden. That's all for now. Tänkte ladda upp en wishlist nu, jag fyller ju år snart.

12 augusti


Vaknade vid 11 och har suttit och segat sen dess, är trött sen igår då vi var i Grönan, vi var där tills det stängdes.. gud det var så mycket folk att jag inte orkade åka så mycket.

Snart tänkte jag dra ut och posta en sak och sen kanske ta en promenad till maxi och köpa ett par grejer. Jag skriver sen när jag kommer hem igen.


pink cupcakes


Muuums.. chokladmuffins blev det med rosa glasyr! ♥ Så gott. :)


newnew

 

Har nyss bakat cupcakes, tagit en massa bilder också. Lägger in det alldeles strax! Så länge kan ni njuta lite av musiken nedan.


Jag älskar Japansk Trance!


dagens köp


Gina Tricot 199kr.

 


Lush 79kr.


change

Vill ändra designen totalt, men jag är inte bra på sånt..

redhaired


Som ni ser har jag färgat håret! Det blev mörkrött. :) Har lust att klippa kortare IGEN.. men jag ska låta det vara som det är just nu.


karate kid


Den var gullig och sådär, men har sett så mycket sånt förr. Något fattades för att just denna skulle vara speciell jämfört med alla andra karate/kung fu filmer. :)
Den får 3/5.


RSS 2.0