MICHAEL JACKSON DÖD



Ja, ni läste rätt.. the king of pop is dead! :(
Läs mer om det här.

begravningsplatsen

Bilder från igår då Jeanette, Ritva och jag åkte till graven.


Jeanette och Ritva.


Jeanette fyllde på vattnet sen gick jag och vattna, och Ritva planterade vår nya blomma.


Ni ska bara veta hur rädda vi blev när vi såg att jorden sjunkit där vid fötterna, vi var inte beredda på det men det blir ju så, jorden sjunker så får man läga till mer.. men det var hemskt alltså.


Så himla fint där..


Ja ni ser ju själva!

Idag då så vaknade vi rätt sent, men vi vaknade av att de borrade där ute i porten IGEN! Vi har vaknat upp så tre nätter i rad nu tror jag.. igår borrade de frn vid 8-9 tiden till 10-11. Skit jobbigt ju.
Menmen, vi åkte iallafall till Ikea, först åt vi sen tittade vi runt och handlalde lite. Köpte lådor, en hylla och ett doftljus till mitt rum.
På kvällen sen promenerade vi och åt glass och så, det var skönt. När vi kom hem sminkade Johanna och jag Jeanette, fixa hennes hår och kläder sen dansa hon åt oss. Jag dansa också, ni får se video imorn när jag kommit hem från stan med tjejerna.. (jag vill inte visa men de tvingar ju mig..)

chillerill

Nyduschad och trött. Vilken seg dag det är idag! Vill typ bara ligga och kolla på tv..~
Jag vill jättegärna ha en ny mobil, alltså är SÅ trött på min. Man kan inte sätta in bilder eller musik längre, bluetoothen funkar inte och inte heller vibratorn. Så är den skit sliten och repig. Jag som blivit som besatt av mobilen igen är verkligen behov utav av en ny nu liksom, får väll ta och köpa en.. eller så väntar jag till min födelsedag med det.
Synd att de inte är nå riktigt bra sommarväder ;_;. Annars kunde man ju hitta på en massa saker.. Som att bada och sola. (inte för att jag är redo för beach 2009 men.. XD) Jeanette har iallafall tagit sitt första dopp i år, woh. Nej men.. jag vill till staaaan.

HOT ISSUE

Håller just nu på att flytta över mina saker till Ritva. Inte så jobbigt än så länge, faktiskt. Det blir värre när hela lägenheten töms sen. Ska snart bära över de sista sakerna tror jag.


4minute som sjunger den här låten är nydebuterade i Korea. De kommer nog bli stora, men jag tycker deras "stil" liknar 2NE1 och After School för mycket. De får sluta göra så mycket nya grupper och ny musik, det räcker tycker jag. XD Låten är iallafall catchy och tjejerna är så snygga!

18 juni

Igår var begravningen.. ja, vad ska man säga.. finns inte mycket att säga egentligen. Jo, det finns det ju, men jag vet inte hur jag ska formulera mig bara.

I alla fall, är sjukt sjuk idag! Har inte sovit mycket inatt heller, det var hemskt, ville ju bara få sova ut men det gick inte. Sov liksom inte dagen innan heller. Ni ska bara veta alla små behandlingar jag fått gå igenom nu av mormor, haha..
Igår tvingade hon i mig och Carro citron vatten, för vi båda är sjuka. Efter det så kokade mormor te och hällde i handfatet, så fick jag stå med huvudet över och en handduk över så att jag fick andas in det.. (weird). Efter det fick jag ett par sug tabletter, och sen fick jag strepsils. på kvällen fick jag gurgla citronvatten igen. Idag fick jag dricka té med honung, hatar liksom te. :( Sedan så fick jag sugtabletterna igen, och efter det strepsils. SEN så fick jag andas över någon olja som jag fick göra med tet, slutligen fick jag smörja in min hals med wick salva och ta på mig en halsduk. Det ni, sånt får man gå igenom när mormor är i närheten.. haha. När jag var sjuk och mamma var här så sa hon bara "Sluta klaga, gå och lägg dig" haha jag lovar. Hon sa jämnt att det var mitt fel när jag var sjuk, ändå ville hon va hemma och titta efter mig jämnt..

Vilken otroligt onödig text det blev. Jag vill bara skriva av mig en massa, det är skönt. :)
Just deeeet, fick brev av låååvisa! Tacktacktack så hemskt mycket, så himla gulligt, blev jätte glad!

HAHA nu kom mormor med soppa. :(

DBSK - You are My Melody


En av mina favorit låtar med DBSK. ♥ Bästa biten är från 2:27 tycker jag. :D

Nu ska jag dra, ska åka till Emel, hon ska ha film kväll. ;D

Tokio Hotel @ Dortmund 13.06.08

Idag, för ett år sen så var Jag, Ola, Kristina och Zara på Tokio Hotel konsert i Tyskland. Jag minns det sååå väl. Hela resan var så kul! Kommer att minnas aaallt. Vi hade dock otur med vädret på konsertdagen, det var ju ändå fredagen den 13:e konserten var på!





Ola's video. Man ser och hör väldigt bra, älskar det här framträdandet, Bill blir så himla glad så fort Tom kollar på honom, sången handlar ju trots allt om dom själva. ♥

SOMMARLOV!

Ohmygooood. Vilken dag alltså. Trodde inte jag skulle gråta så mycket som jag gjorde. Fick inga bra bilder, så tänker inte visa något. Men kommer iallafall minnas den här dagen. ♥ Kommer sakna de flesta.. men vi kommer inte tappa kontakten, hoppas jag. ;) Nu ska jag lägga mig och lyssna på musik, är rätt trött. PUSSKI!


Bild 1: tagen i Augusti förra året. Gillar håret! Bild 2: Tagen igår. Man förändras så mycket, men ändå inte..

악녀 - dudumdum.

Har inte orkat skriva i bloggen de här senaste dagarna som ni kanske märkt. Jag har iallafall haft rätt kul. Både Mirre och Carro har sovit över här hemma, och så har jag sovit hos Jeanette, Ritva och Michelle. Måste ju bli van eftersom att jag troligen kommer bo hos dem. Men jag vill ju också vara här nu så mycket som möjligt eftersom att jag inte kommer få bo här sen. ;_; Det är komplicerat.

Den största frågan nu är om jag ska följa med till grönan imorgon? Vet inte om jag orkar eller hinner bara, det är det. Så kanske det är dåligt väder, då känns det ovärt. Jag är inte mycket för karuseller ändå så. Men popexpressen <3 haha, bästa. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.


Haha, bilden är en bild på mig och en på JaeJoong som jag satt ihop med hjälp av morhthing.com, typ för att se hur ens barn kommer se ut. Söta va? XD Kan medge att de ser lite läskiga ut.

Grinda med klassen

Ni får ett par bilder från igår, då jag var med klassen i Grinda. Tyvär så ÖS regnade det och vi gjode inte mycket annat än att sitta och vänta på båten, i regnet. Det var hemskt. Men vi hade iallafall kul, mest på resan dit och hem. Båt resan var 2 timmar, och det var liksom skönare där än ute.


New Moon Trailer [HD]

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD

Äntligen är den här, ser huuur grym ut som helst, JACOB!!! :D

RSS 2.0