sista maj

Kan ni tänka er? Imorgon är det juni och officiellt sommar! Tiden går bara snabbare och snabbare.. 
Jag har inga lektioner tills min student den 8:e Juni, så jag kan nästan säga att jag har avslutat det här kapitlet och är redo för nya tag. Ut i vuxenlivet, jobba och allt det där... Men jag ser faktiskt fram emot det. Trots att jag kommer sakna en del från gymnasietiden så är jag mer glad över att den biten är över. 
Den 14:e-17:e Juni ska jag jobba som volontär på UppCon som alltså ligger i Uppsala. Ska bli riktigt kul och spännande, längtar! Tror att det kommer vara både en bra och rolig erfarenhet. 

Igår var jag föresten och lunchade på Pong med klassen och vår japanska lärare som ett avslut. Hon bjöd oss på maten och vi gav henne presenter. Känns såklart tråkigt att säga hejdå till vissa lärare och att avsluta ett par roligare kurser... men livet går vidare! Nya möjligheter väntar.

På måndag är det studentmiddag i skolan... vad ska man ha på sig?


let's prata om film

När jag blev klar med allt skolarbete kände jag bara för att se en massa film! Här har ni mina åsikter om dem.

Rooftop Prince
Visserligen ingen film, men jag har precis kollat klart på dramat och det må vara en utav de bästa dramor jag sett! Önskar att det skulle komma en andra säsong. Perfekta skådespelare, perfekt plot, perfekt musik.. ja.. perfekt. Dramat innehåller både komedi, romans, dramatik och historisk perspektiv. 5/5.

Dark Shadows
Såg denna grymma film på bio i söndags, av Tim Burton. Den var faktiskt bättre än förväntat! Jag gillade att den var rätt läskig men ändå innehöll komedi. Och så ja.. så innehöll den Johnny Depp. Och Helena Bonham Carter. Då kan det inte bli så dåligt. 4/5.

Fight Club
Jag vet. Jag är fett efterbliven som såg filmen först nu. Det ändrar dock inte att jag uppfattade den som hur bra som helst. Älskade hur mind-fucked man blev. Så Brad Pitt. Skådisarna gör ju filmerna 100% bättre! Den innehöll precis lagom mycket våld och dramatik. Jag gillade den helt enkelt. 5/5.

Burlesque
En film med Christina Aguilera och Cher.. hur dåligt kan det bli? Visst, dem är väl inga skådespelare men de gjorde ett bra jobb. De kan ju sjunga och dansa, det som burlesque is all about. Den innehöll ju dessutom drama och romantik, sånt där som jag gillar. Väldigt bra film ändå! 4/5.

The Stoning Of Soraya M.
Det finns så sjukt mycket jag vill säga om den här filmen. Den berörde mig verkligen, grät massvis med gånger.  Det faktum att just det här var en verklighetsbaserad film och att sånt här pågått i åratal och även idag... det är helt absurt. Starka scener men väldigt lärorik. Rekomenderas starkt. 5/5.

Vad blir nästa film jag ska se? Breakfast At Tiffany´s eller To Kill A Mockingbird?

rooftop prince

Har bara ett avsnitt kvar av detta underbara kdrama. Jag vill inte ens se den, för då är dramat slut... ska försöka skjuta up att kolla på det så länge det går (typ ett par timmar...). Åh, helt perfekta skådespelare för varenda roll!!! Det går inte att bli bättre alltså. Önskar att Park Yoochun och Han Ji Min var ett äkta par.




student 2012

Låt oss fira att jag är klar med all skolarbete men ännu mer musik.


Jag är glad över att jag gav JJ Project en chans.. dom är sjukt grymma! 


Aziatix, mitt favoritband efter JYJ. Grymt bra! Koreaner som sjunger på engelska.. hur bra kan det bli liksom? Dem är underskattade... alla deras låtar är hits!

won't you settle down with me


you only live once


♥ Jeanette och Suki.. hahaha Suki's face!

tarantallegra





Sitter just nu och pluggar matte. Har mitt sista prov 14.00, sen ska jag hem igen för att göra klart filosofin och fortsätta med engelskan... det är inte långt kvar, tack och lov. Dessutom har jag ingen men skola den här veckan!

ny hårfärg



Det var länge sen jag var såhär nöjd med min  hårfärg... så ja, jag är glad. ^^ Hoppas att det håller, haha. Kom hem för en timma sen efter att ha träffat Carina, Felicia, Alina och Robin. Det var mysigt! Ska nog snart gå och lägga mig dock... det blir plugg och uppcon-möte imorgon för min del.

this is my jam

Magnetic Man har flera sjukt bra låtar som jag inte kan sluta lyssna på just nu.



Absoluta favoriten just nu.. melodin, lyriken.. allt ♥



Nicki Minaj funkar alltid! Swaaag.

mösspåtagning


Världens bästa JUSK09! ♥

studentskiva

Yes, ni hörde rätt! Ska snart bege mig till vår studentmiddag, sedan så är det vår studentskiva :D Finallyyyy!
Imorgon är det mösspåtagning ♥

hairday




Håret är en stort del av mitt självförtroende.. det är inte ofta det blir som jag vill, men när jag väll känner att det är perfekt så mår jag genast lite bättre! Idag var en av mina bättre hårdagar. Dock skulle jag gärna vilja färga håret lite ljusare... Har föresten råkat göra något med kamerainställningarna så bilderna blir inte lika fina längre :(

RSS 2.0